Zoeken wij jou als nieuw teamlid?

Je leest het goed ja, we zijn wéér eens op zoek naar nieuwe teamleden. Er gaan twee teamleden stoppen, wat we afgelopen oktober/november niet hadden voorzien. Dit keer hebben we er weer voor gekozen om een artikel te schrijven met alle informatie, in de hoop dat het meer Lovatics bereikt.

Wat doet een teamlid allemaal? Dat vraag je je dan wel af als je bij het team zou willen. Ieder teamlid heeft een eigen taak. Dit verschilt een beetje per keer, maar je mag het vaak zelf kiezen. Het gaat om posts plaatsen (drie taken), de website bijhouden en alle andere resterende dingen die moeten gebeuren, denk aan e-mail en stories.

Vul hier het formulier in om bij Demi Lovato Nederland te kunnen komen!

Verder hebben we ook allemaal nog een taak die te maken heeft met statistieken. We houden alles bij om te kijken of we dingen anders moeten doen of dat het op dit moment nog goed gaat. En daarnaast ook nog een interactie taak, maar dit is om de 4 weken. Iedereen heeft een week waar zij verantwoordelijk zijn voor de interactie met de Lovatics. Denk aan het reageren op privé berichten en reacties onder posts.

Wat verwachten we van het formulier?

Je vult een formulier in, omdat je graag bij Demi Lovato Nederland wilt. Daarom verwachten we dat je dit serieus doet. Je krijgt vragen over jezelf, denk aan hobby’s en school. Daarna vragen over het team, wat je verwacht, wilt bereiken en waarom jij erbij moet. Als laatste heb je twee pagina’s met opties aanklikken. Of je bepaalde dingen begrijpt of dat het jou gaat lukken of niet.

We verwachten van je dat je het zo uitgebreid mogelijk invult, want wij moeten je als eerst beoordelen op een formulier. Dat is lastig als je bij elk antwoord maar drie woorden gebruikt. Het is dus in jouw eigen voordeel, dat je zo veel mogelijk opschrijft. Ook al denk je zelf misschien dat het niet nodig is om te vertellen.

Vul hier het formulier in om bij Demi Lovato Nederland te kunnen komen!

Wie zoeken we?

We zoeken iemand (man of vrouw, het maakt ons niet uit) die zelfstandig en creatief is.

Zelfstandig, omdat je eigenlijk al het team werk alleen doet. Je bent alleen in jouw slaapkamer achter een computer of telefoon jouw taak aan het doen en hebt vooral contact via whatsapp. Het team heeft het afgelopen jaar elkaar maximaal 10 keer gezien, en daar waren 4 meetings en 1 kamp van bij, waar je niet uitgebreid over team dingen hebt.

Creatief, omdat we met zijn allen nieuwe ideeën moeten vinden en creatieve oplossingen voor problemen. We moeten bijvoorbeeld bedenken waar we artikelen over kunnen schrijven, maar ook welke posts we op social media plaatsen en wat voor tekst daarbij komt.

Wij zoeken iemand die minimaal 17 jaar oud is en het liefst in het midden van het land woont.

Waarom zoeken wij iemand van minimaal 17 jaar? Omdat dat het dichtst bij de groep ligt die nu al bij Demi Lovato Nederland zit. Alle teamleden zijn op dit moment tussen de 17 en 22 jaar oud.

Betekend dit dat je je niet mag inschrijven als je jonger bent? Natuurlijk mag je je inschrijven als je jonger bent! Maar het kan wel zijn dat als we tussen 2 Lovatics moeten kiezen en 1 is er onder de 17 en de ander boven de 17, dat we sneller voor de Lovatic die 17 (of ouder) is kiezen.

Waarom in het midden van het land wonen? Dit is gewoon een praktisch iets. We hebben altijd team meetings in Utrecht en daar wordt je bij verwacht. En als je dan lang moet reizen elke keer, kunnen we best begrijpen dat je het zat bent en het een keer dichterbij wil, zo een teammeeting. Maar dat kan niet, want het team woont door het hele land en bijna iedereen is al een uur of langer onderweg om naar Utrecht te komen.

Vul hier het formulier in om bij Demi Lovato Nederland te kunnen komen!

Tips voor het invullen van dit formulier

Tip 1: Lees goed wat we per vraag van je vragen!

Tip 2: Geef duidelijk antwoord en houdt het vooral níét kort! Hoe meer je kan vertellen hoe beter!

Tip 3: Vertel ook vooral waarom je iets wil doen, of iets vindt.

Tip 4: Laat jouw persoonlijkheid in de tekst zien! We beoordelen je in eerste instantie alleen op je formulier.

Tip 5: Laat ook van je horen nadat je het formulier hebt ingevuld. We zullen je daarna mailen en dan kan je ook nog je interesse tonen.

We hopen met de nieuwe teamleden een nieuw team tijdperk in te gaan. We willen kijken of we alles weer opnieuw kunnen uitvinden. Misschien denk je, dat is een beetje overdreven. Maar we willen kijken of alles wat we doen wel nodig is en of we het op een slimmere manier kunnen doen. Ben jij iemand die ons hierbij kan helpen? Of wil je gewoon graag helpen? Dan kan je je altijd inschrijven!

Je kan je inschrijven tot en met 15 februari, want vanaf 1 maart hebben wij echt nieuwe mensen nodig!

Vul hier het formulier in om bij Demi Lovato Nederland te kunnen komen!

Een gedachte over “Zoeken wij jou als nieuw teamlid?

Geef een reactie