Welkom Annemieke en Myrthe!

De afgelopen maand zijn er een aantal leden bij het team gekomen! Dat vinden wij heel erg leuk en hopelijk jullie ook. Om ze alvast een beetje te leren kennen, stellen ze zichzelf even voor.

Annemieke

Mijn naam is Annemieke en ik ben op 18 februari 2000 geboren. Ik heb een kat, schildpad en twee honden. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broertje in Den Haag. Vorig jaar heb ik mijn havo diploma behaald en ik doe nu de lerarenopleiding Nederlands aan Hogeschool Utrecht. Hiernaast doe ik mee aan het dubbele bevoegdheid traject, dit betekent dat ik naast Nederlands er ook Engels bij ga volgen. Momenteel werk ik bij de Albert Heijn als caissière.

Ik luister al heel lang naar de muziek van Demi Lovato, op sommige momenten luisterde ik heel veel naar haar en op andere momenten wat minder. In 2015, vanaf het moment dat ‘Cool For The Summer’ uitkwam, ben ik weer veel meer naar haar muziek gaan luisteren. Toen CFTS uitkwam, kwam ik er namelijk achter dat ik op meisjes viel en niet op jongens. Ik had het hier een tijdje heel erg moeilijk mee en Demi Lovato heeft mij hier door middel van haar muziek heel erg mee geholpen.

Toen haar album ‘Confident’ werd uitgebracht, begon ik me beter te voelen over mezelf, ik ben dan ook een tijdje nadat het album uitkwam, uitgekomen tegenover mijn ouders en een goede vriendin. Ze namen het erg goed op. Mijn favoriete nummer van Demi verschilt per week. Mijn favoriete nummer is nu ‘Fix a heart’. Ook vind ik ‘Irresistible’ in samenwerking met Fall Out Boy heel leuk. Naast fan zijn van Demi luister ik ook erg veel naar: Jennifer Lopez, Little Mix, P!nk, Dua Lipa en Selena Gomez.

In mijn vrije tijd lees ik ook veel boeken. Ik kan mezelf in een boek verliezen en de wereld om mij heen even achter mij laten. Dat is de grootste reden dat ik graag mijn tijd vul met boeken. Naast het luisteren van muziek en lezen van boeken, kijk ik ook heel veel tv-series. Misschien zelfs iets te veel. Het lijkt mij heel erg leuk om deel uit te maken van het team! Ik kijk heel erg uit naar de meetings, om meerdere Lovatics te ontmoeten.

Myrthe

Mijn naam is Myrthe. Ik ben op 19 juli 2000 geboren in Assen. Vlak voor mijn eerste verjaardag ben ik verhuisd naar Beuningen. Na de scheiding van mijn ouders in 2010 ben ik samen met mijn broer en zusje bij mama in Nijmegen gaan wonen waar ik nu nog steeds woon.

Ik zit op het stedelijk gymnasium in Nijmegen in de vijfde klas, Nederlands en Latijn volg ik in de zesde. Daar mag ik dit jaar ook al eindexamen doen. Ik heb een profiel met veel exacte vakken, dit zijn vakken zoals natuurkunde en biologie. Ik wil later graag kinderarts worden en dan heb je deze vakken ook nodig. In mijn vrije tijd judo ik graag en veel. Ik judo nu bijna 12 jaar.

Ik wilde graag bij het streetteam, omdat het mij heel leuk leek om mijn passie voor Demi en haar muziek met meerdere Lovatics te kunnen delen. Tot nu toe vind ik het leuk en gezellig om bij het team te zitten.

Ik ben fan van de Demi geworden dankzij één van mijn vriendinnen. Zij luistert al heel lang naar haar muziek en toen ze Remember December aanzette was ik om. Ik was fan van haar muziek en wilde haar carrière volgen. Om samen met een stel anderen samen van alles te doen wat met Demi te maken heeft is geweldig.

Jij ook?

 

Lijkt het jou ook leuk om zo een artikel en andere artikelen te schrijven? En andere taken te doen? Wij zijn opzoek naar nog meer leden voor het Demi Lovato Nederland team. Lees dit artikel even door hoe de procedure werkt! Er staat een ideaal profiel in dat artikel, maar zoals je hierboven ziet, zijn we daar niet heel streng mee. Deze twee nieuwe leden zijn helemaal geen 18! Dus wil jij bij het team? Vul het formulier in!

Geef een reactie