Welkom Kimberly en welkom terug Fleur!

Sinds anderhalve maand zit Kimberly in het Demi Lovato Nederland team. Sommige van jullie hebben dit wel gezien/gemerkt tijdens de meetings in augustus. Maar ze heeft zich nog niet aan iedereen voorgesteld. Verder heeft Fleur nooit een introductie artikel geschreven en doet ze dat bij deze ook.

Wil je op de hoogte blijven rondom onze zoektocht van nieuwe teamleden? Abonneer je op deze nieuwsbrief!

[mailpoet_form id="4"]

Kimberly

Hi, ik ben dus Kimberly en zit sinds kort bij het team! Ik ben geboren op 12 september 2000, waarmee ik op dit moment de een na jongste ben in het team. Ik woon al bijna mijn hele leven in Almere, maar ben op dit moment student aan Windesheim Zwolle, lerarenopleiding Engels. Op dit moment werk ik niet, ik vertrek namelijk in verband met mijn studie 10 weken naar het buitenland. In mijn geval ga een kleine 3 maanden naar New York City, om hier nog wat studiepunten te halen.

Lovatic sinds de middelbare school

Ik ben sinds de eerste klas van de middelbare school echt een lovatic, dit is inmiddels dus alweer 6 jaar geleden! In die tijd ben ik vaak naar meetings geweest en heb veel van mijn vrienden hierdoor ontmoet. Muziek heeft gedurende de middelbare veel voor me betekent, van Demi tot Ed Sheeran tot Bring Me the Horizon. Een favoriete nummer heb ik niet, dat wisselt vaak, maar op dit moment zitten Daddy Issues en Solo constant in mijn hoofd.

Het team

Toen ik begon bij het team nam ik een deel van Fleur haar taken over, ik deed de e-mail, Instagram en Facebook stories en was verantwoordelijk voor de nieuwsbrief. Vanaf 1 september neemt Fleur die taken weer op zich en neem ik de 18.00 post. Daarbij ben ik zoals de rest van het team verantwoordelijk voor de meetings, artikelen en nog veel meer!

Ik kijk er naar uit om nog meer mensen te ontmoeten op meetings en hopelijk tot snel 🙂

Lots of love,

Kimberly

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Fleur

De meeste weten al wel wie ik ben. Ik doe nu ongeveer zo een 5 jaar het team en dan ken je al veel mensen. Maar voor de rest ga ik mij bij deze even voorstellen.

Ik ben dus Fleur, ik ben 22 jaar en woon met mijn vader en broertje in Mijdrecht, waar ik al mijn hele leven woon. Ik studeer International Communication and Media (of zoals het tegenwoordig heet International Creative Business) waar ik nu in het derde jaar zit. Tot en met begin januari doe ik even geen school en focus ik mij op mijzelf en ga wat cursussen doen. Officieel zou ik nu stage moeten lopen, maar alles loopt net even anders. Daarom heb ik ook in het team een stapje terug gedaan de afgelopen 2 maanden.

Een nieuw avontuur

Vanaf begin januari vertrek ik voor 5 maanden naar Ierland, waar ik in Waterford ga studeren. Ik ga daar Human Resources lessen volgen en vooral de buitenlandervaring doen. Omdat ik een internationale opleiding doe is dit een van de dingen die je moet doen, een half jaar naar het buitenland. Je kan ook stage lopen in het buitenland, maar een minor is makkelijker te regelen, omdat school connecties heeft met andere universiteiten over de wereld.

Naast het team en school werk ik niet meer, ik had besloten om mij op school te richten en ik kan eigenlijk nooit op zaterdag werken. Wat toch wel een van de dagen is dat je dan zou moeten werken als je in een klein dorp woont. Dit komt omdat ik iedere zaterdagochtend een groep met jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar vermaak, aka de Bevers van Scouting Jan van Speyk.

Camp Lovatic

Dat is ook de reden waarom Camp Lovatic in 2015, 2016 en 2018 daar werd gehouden. Ik kan dit gebouw makkelijk en goedkoop huren, terwijl we officieel niet aan verhuur doen. Verder heeft het gebouw voldoende binnenruimte, een eigen terrein en een parkje er naast. Het enige nadeel is, is dat het niet in de stad Utrecht ligt, wel in de provincie. Je bent er binnen 40 tot 60 minuten, ligt eraan vanaf welk groot station je komt. Welkom in mijn wereld waar Connection en Syntus Utrecht het gevecht aan zijn gegaan en het hier ongeveer onbereikbaar wordt!

Geef een reactie