We need you!

Als je ons al langer volgt, heb je het vast al eerder gehoord. Wij kunnen dit niet alleen. En daarmee bedoelen we heel veel. Wij kunnen niet alleen met het team Demi promoten in Nederland. We kunnen niet alleen Demi weer naar Nederland krijgen voor nog een concert. Wij kunnen niet alleen dit account een succes maken. Daar hebben we jullie hulp hard bij nodig.

Over de afgelopen jaren hebben we al meerdere keren een artikel geschreven hoe je ons kan helpen. Bijvoorbeeld:

1. Lovatics over de concerten van Demi in Nederland.

2. De verschillende enquêtes

3. Artikelen schrijven

4. Lovatics favorieten

5. Het zoeken naar nieuwe teamleden

6. Brainstormen

7. Lyrics videos

8. De Facebookgroep

9. Secret Santa/Secret Valentine

10. Promotieacties

11. Livestreams

12. Ons helpen geld te verdienen, zonder dat het jou geld kost!

En zo kunnen we waarschijnlijk wel even doorgaan.

Waarom hebben we jullie hulp nodig?

Omdat we dit voor jullie doen. Als we dan niet weten wat jullie leuk vinden of wat jullie van ons verwachten, dan kunnen wij hier ook niet naartoe groeien.

Omdat er een aantal dingen zijn die jullie ook leuk vinden om te doen, maar jullie redden het niet om fulltime bij het team te zitten.

Omdat wij maar met 7/8 teamleden zijn en voor veel dingen heb je veel meer handen nodig om het tot een succes te maken.

Omdat het label van Demi hier in Nederland niet veel voor Demi doet. Er wordt meer gedaan voor Selena Gomez of Ariana Grande en deze promotie verdient Demi ook.

Omdat we het met zijn allen veel leuker kunnen maken om een Nederlandse Lovatic te kunnen zijn, zeker ook als Demi niet heel actief is!

Hoe kan je helpen?

Dat betekend dat we jouw hulp hard kunnen gebruiken! Maar we snappen ook dat je niet alles kan doen! Daarom zouden wij het al heel erg op prijs stellen als je één of een paar dingen zou willen doen. Bijvoorbeeld lid worden van de Facebookgroep en de vragen beantwoorden (en als je er dan toch bent, plaats zelf ook iets leuks over Demi!). Of vul een enquête in, dit duurt maximaal 10 minuten. Zo kan je al met kleine dingen ons helpen.

Heb je meer tijd? Help ons met promotieacties, schrijf een artikel of stel zelf iets voor. Zo heeft Danny vorig jaar ons logo ontworpen!

Wat ook helpt is meedoen met winacties en lyrics video’s of koop eens iets uit onze (nogal amateuristische en momenteel offline, rond juni gaat hij weer open) webshop. Dan kunnen we weer nieuwe winacties opzetten!

Heb je geen geld daarvoor? Maar bestel jij of iemand anders thuis schoolboeken of iets anders via bol.com? Op onze website staat een linkje via bol.com. Als je via dit linkje je bestelling besteld, dan krijgen wij een deel van de omzet. Hier betaal je zelf niet extra voor!

Wij willen je alvast bedanken voor je inzet en het helpt ons heel erg! Samen maken we er iets moois en leuks van. Met zijn allen kunnen we dit! Bedankt!

Geef een reactie