Wat vind jij? de uitslag!

Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

Een van de eerste vragen was wat is je geslacht. Hierdoor weten wij wie er nu eigenlijk ons volgen op social media. We hadden de uitslag al wel verwacht, maar 98 vrouwen hebben onze enquête ingevuld. We hoopte stiekem toch op wat meer mannen!Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

De volgende vraag was over jullie leeftijd. Zodat wij weten hoe oud de meeste van jullie zijn. Dan kunnen wij dingen aanpassen als de leeftijdsgroep ouder is dan dat wij verwacht hadden. Zoals je kan zien in de grafiek hieronder is de grootste groep tussen de 16 en de 18 jaar oud!Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

Daarna vroegen wij naar de provincie waar jullie vandaan komen. Hierdoor kunnen wij zien waar wij meetings moeten houden. Komen er veel mensen uit Drenthe, dan moeten we misschien vaker daar een meeting houden. De meeste mensen komen uit Noord- en Zuid-Holland. Daarna is Noord-Brabant de provincie waar de meeste Lovatics vandaan komen.Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

Gemiddeld geven jullie Demi Lovato Nederland een 8! En daar zijn wij heel erg blij mee. Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! Daarnaast gaven jullie een hele boel lieve en leuke complimentjes, maar gaven jullie wel aan dat jullie niet zoveel van ons af weten en dat wel zouden willen. Daar gaan wij wat aan proberen te doen de komende tijd!

Daarna zijn de belangrijkste onderdelen voor ons die over Camp Lovatic. Zoals je bij de volgende grafieken kan zien, zijn er niet zo veel mensen die naar Camp Lovatic zijn geweest die de enquête hebben ingevuld. Maar 18 om precies te zijn.Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

Daartegenover staat wel dat er op dit moment 27 mensen zijn die ja hebben geantwoord op de vraag of ze dit jaar naar kamp willen komen! Daar zijn wij heel blij mee, dat het zo leuk gevonden wordt. 59 mensen twijfelen nog of ze naar Camp Lovatic 2017 willen komen. Inschrijven kan wel al!

Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

Winactie
De winnaars van de winactie krijgen een mailtje van ons. Deze mail wordt verstuurt op woensdag 8 maart rond een uur of 3/4. In deze mail mogen ze kiezen tussen de CD of posters!

Hierna komen alle reacties en vragen waar wij op reageren. Heb je nog een vraag na aanleiding van onze reacties, scrol helemaal naar beneden, dan vind je een formulier waar je jouw vraag kan stellen. We beantwoorden deze dan via de email!

Reacties

De laatste tijd verschijnen er soms wat post met, in mijn ogen, sarcastische opmerkingen daarboven. Dat vind ik best jammer, omdat het dan niet echt meer als een serieuze pagina overkomt.
Bedankt voor de tip. Aan de ene kant willen we natuurlijk serieus overkomen als pagina, maar aan de andere kant willen we wel een leuke pagina zijn. Dus we zitten hiermee een beetje in een dilemma.

Er is niet iets wat ik niet leuk vind maar misschien kunnen jullie iets van wallpapers of lockscreens maken en met ons delen? Als jullie dat natuurlijk leuk vinden en er de tijd voor hebben 🙂
Iedere zondag plaatsen we lockscreens! Niet zelfgemaakt, maar al bestaande lockscreens. Deze vallen onder de hashtag #happysunday! Als je die op twitter opzoekt dan heb je alle lockscreens bij elkaar!

Ik weet niet of het bij meerdere artikelen is of dat het eraan ligt dat ik het via mijn phone bekijk maar soms lopen de zinnen heel raar. Dat woorden op een andere regel staan en er geen normale alinea’s zijn.
Dit komt waarschijnlijk, omdat onze website vooral op tablets en computers goed werkt. Dan ziet die er het mooiste uit! Het komt waarschijnlijk door inspringende foto’s. Als foto’s aan de rechterkant van de pagina staan en er staat tekst naast moeten we altijd heel goed passen en meten om het er goed uit te laten zien en staan er soms meerdere enter en spaties tussen. Daardoor verspringt de tekst wel eens op een mobiele telefoon, maar het zou er op een PC dan heel raar uitzien. Wij zijn sinds een paar dagen weer terug naar ons oude thema gegaan, misschien dat het helpt!

Misschien is het leuk om maandelijks een nieuwe header en profielfoto te nemen.
Wij hebben voor een lange tijd dezelfde header en profielfoto, omdat wij merken als we die veranderen dat veel mensen in de war zijn. Wij houden van consistentie en dat werkt beter met vindbaarheid en herkenbaarheid :). We veranderen onze layout ongeveer 2 keer per jaar.

Wie is op instagram de andere Nederlandse lovatic groep die recent is gestart? Het lijkt er namelijk op dat ze foto’s van jullie account halen en zelf plaatsen?
Ik denk dat je LovaticTeamNL bedoeld. Volgens mij hebben zij geen interesse in samenwerking dus we trekken beide ons eigen plan. Daarnaast plaatsen wij ook foto’s die op andere accounts ook geplaatst worden, dus het maakt ons niet heel veel uit. Wil je hetzelfde plaatsen, ga je gang!

Alles is wel leuk alleen zou meer merchandise willen zien zoals kettings, armbandjes, mokken met foto’s van demi erop en t-shirts of leuke petten
Wij zouden dat ook heel leuk vinden om te verkopen! Alleen het kost zoveel geld! En je moet dan waarschijnlijk in hele grote partijen inkopen en dan verkoop je maar de helft of een kwart. Dat zou heel jammer zijn. Ook proberen wij het betaalbaar te houden, want €20 voor een shirt zouden veel waarschijnlijk niet willen betalen en heeft het dus weinig zin om te bestellen. Ook hebben wij een limiet in wat we kunnen bestellen qua kettingen en armbandjes. En die mokken zijn leuk! Maar als wij ze bestellen en jij er een wil kopen ben je bijna €7 aan verzendkosten kwijt. Dan kan je het beter zelf bij de Hema bestellen 😉

De kleren zijn kleine maten en misschien af en toe een periode met een nieuw product die er tijdelijk is.
De kleding is in maten die goed verkopen. Het is namelijk zonde dat als wij heel veel verschillende maten gaan maken dat wij met heel veel maten achterblijven. Je kan ze van mij part ook bestellen met ik zou graag deze maat willen hebben, maar dan kan het zomaar 2 weken duren voordat je het shirt hebt.
Ik snap niet zo goed wat je bedoelt met “Af en toe een product die er tijdelijk is”. Alle producten die wij verkopen zijn er maar tijdelijk, omdat ze niet altijd meer na te bestellen zijn of dat het volgens ons niet goed verkoopt en dat we dus geen nieuwe bestellen.

Er is niet iets wat ik niet leuk vind maar als het mogelijk is zou ik dolgraag Devonne by Demi uit jullie webshop willen bestellen omdat ik geen creditcard heb. Helaas is dat denk ik niet mogelijk en een beetje te duur om in te kopen 🙈
Devonne by Demi is erg duur om te bestellen, al iets van €65 euro. Daarna moeten er ook verzendkosten bij komen om het van ons naar jou toe te krijgen. Ik denk dat als we het zouden doen dat je op iets van €80 uitkomt en verwacht niet dat veel mensen het willen kopen.
Ook kun je van de website van Devonne niet meerdere pakketten in 1 keer bestellen. Dat kan vanaf de Amerikaanse website, maar niet de internationale website.

Ik krijg de nieuwsbrief niet elke keer
De afgelopen paar maanden hebben wij geen nieuwsbrief meer gestuurd. Dit was omdat we maar met zijn 3 / 4 leden waren en dat teveel werk zou zijn om alles te maken en genoeg artikelen te schrijven.
Het kan ook zijn dat de nieuwsbrief in je SPAM inbox komt. Dan moet je deze goedkeuren, zodat die in je gewone inbox terecht komt. Sla bijvoorbeeld ons e-mailadres op in je contacten, dat kan al veel helpen! De nieuwsbrief komt via info@dlstreetteamnl.com, omdat je met gmail heel veel gedoe hebt dat niemand de nieuwsbrief krijgt.

Over de nieuwsbrief: Jammer dat er eigenlijk alleen informatie op staat die ook al op de site te vinden is, daarom heb ik ‘m de laatste tijd ook niet echt meer geopend. Het meeste heb ik dan toch al gelezen. Misschien leuk om er een soort van vaste column aan toe te voegen die alleen in de nieuwsbrief te lezen is.
Ik (Fleur) zat hier ook al aan te denken. Om er iets extra’s aan toe te voegen als een column of iets anders zodat je niet alleen hetzelfde is dan op de website.
De nieuwsbrief is ook niet iets van allemaal nieuwtjes. Het is een soort samenvatting van wat er de afgelopen maand is gebeurt, en wat wij op de site hebben geplaatst. Bijvoorbeeld heel handig als je wat minder tijd hebt om alles in de gaten te houden.

Er zouden misschien wat meer artikelen mogen verschijnen, omdat er nu op Facebook regelmatig dezelfde artikelen gepost worden. Dat vind ik jammer, omdat ik de meeste artikelen al wel gelezen heb.
We zijn nu weer met 6 mensen, dus kunnen er weer meer artikelen schrijven. We gaan het overleggen en kijken of we het kunnen regelen!

Ik zou wat meer nieuws erop zien, recente videos en fotos. Misschien interviews.
Recente foto’s proberen wij altijd te plaatsen. Maar omdat wij een week van te voren alles inplannen kan er soms een foto van de week ervoor instaan. Maar die zijn ook recent. Daarnaast is het soms ook leuk om weer oude foto’s te zien!
Interviews wordt lastig, want die mag je officieel niet kopiëren van een andere website omdat zij daar rechten voor hebben en ons eventueel kunnen aanklagen. Maar korte video’s daarvan kunnen we wel plaatsen, al is dat wel lastig voor instagram..

Ik weet niet zo goed wat ik minder vind aan de twitter pagina. Misschien dat het soms een beetje hetzelfde is qua wat er gepost wordt.
Dit kan komen door onze planning. Wij hebben een planning van wat we wanneer plaatsen, om een soort structuur te hebben. Voor ons maar ook voor onze volgers. Zo plaatsen wij iedere dag Staying Strong, de hashtags, iets van de website en een foto. Dit doen wij zodat we het allemaal handig kunnen verdelen. Er is 1 persoon voor elke taak, en dat is soms best veel werk.
Daarnaast plaatsen we nu ook overal hetzelfde, omdat het anders heel veel tijd inneemt en wij ook zelf nog school, werk, sport en andere vrijetijdsbestedingen hebben. Verwacht maar dat wij zeker iedere dag 1 a 2 uur met het hele Demi Lovato Nederland gebeuren bezig zijn.

Ik kijk niet heel veel op de youtube pagina moet ik misschien wel meer gaan doen. Misschien is het leuk om vaker video’s te maken. Bijvoorbeeld als jullie bezig zijn met het maken van een artikel. Hoe dat te werk gaat. En hoe jullie meetings voorbereiden. Zo komt iedereen wat meer over jullie te weten. En misschien zien ze dan waarom ze wel naar een meeting moeten komen.
We willen dit jaar ons youtube kanaal wat meer gaan gebruiken. We zijn nog niet uit hoe we het precies willen, maar we gaan beginnen met 1 video per maand. Wij zijn zelf alleen niet zo van het onszelf filmen als je alleen op je slaapkamer zit, dus dat wordt lastig.

Ik heb vaak moeite met grote groepen en ik weet niet of er ook meetings zijn met niet veel mensen? (Ongeveer 10 personen)
Het ligt er aan. Meestal zijn er op een meeting zo een 20 tot 30 mensen. De laatste tijd worden ze steeds groter. Maar ik verwacht dat de meeting in juli wat kleiner wordt, omdat het dan vakantietijd is en er misschien al mensen op vakantie zijn. Als er groepen van 10 zijn zijn er maar 4 andere naast het team, omdat we nu weer met 6 zijn. Maar we gingen vorig jaar naar de Efteling met zijn 10en dus dat was wel een kleinere. Als je er meer geld voor moet betalen dan komen er minder mensen op af..

Waarom twijfel je om naar Camp Lovatic te komen? Omdat ik het idee heb dat de meeste mensen die naar Camp Lovatic gaan elkaar al kennen en ook wel een beetje een band met elkaar hebben. En dat als je dan niet echt de aansluiting kan vinden dat het niet zo leuk wordt.
Dit is natuurlijk waar, sommige meiden kennen elkaar nu al meer dan 2 jaar en komen het volgende jaar weer. Maar er komen ook steeds nieuwe mensen die nog niemand kennen, waardoor je alsnog nieuwe mensen leert kennen en een groepje hebt.
Ook proberen wij zoveel mogelijk mensen te mengen in een groep. Wij hebben vaak spelletjes in kleinere groepjes zodat je met meer mensen kan praten, waarmee je in eerste instantie niet zoveel contact mee hebt, omdat ze al bij een groepje horen.
Daarnaast helpt het ook om een keer naar een meeting te komen, veel mensen die naar kamp komen, komen daar ook heen en dan meet je dus al mensen voor het kamp!
Een paar weken later dan dat we op het bericht reageren is de uitslag van de enquête binnengekomen. Wij hebben als 1 van de laatste vragen gesteld, ben je naar ons kamp geweest en zou je naar ons kamp komen. 27 Lovatics hebben nu al aangegeven dat ze graag naar Camp Lovatic willen komen. Daarvan zijn er 17 nog nooit naar Camp Lovatic geweest. Je zou dus niet de enige zijn die voor het eerst komt! Naast 4 van het team (2 nieuwe leden zijn zelf nog nooit geweest) zijn er maar 10 Lovatics die hebben aangegeven dit jaar weer te willen komen. Valt heel erg mee!

Ik zou graag wat meer informatie over jullie team en wat jullie doen willen.
Dit jaar komen er veel meer artikelen over wie wij zijn en wat wij doen. We zijn van plan om om iedere 2 maanden een achter de schermen artikel te plaatsen en we plaatsen wat vaker wat wij ergens van vinden. Daarnaast zij wij de about us pagina aan het vernieuwen.
Onze inside joke als iemand vraagt “wat doen jullie eigenlijk?” Is altijd “Dat weten we zelf eigenlijk ook niet!”. We doen eigenlijk maar wat en het werkt blijkbaar!

Dat er minder berichten zijn van de beheerders dat ze zich bijvoorbeeld voorstellen
We zijn bezig met het veranderen van de About Us pagina. Dit was vooral een beetje feitjes noemen en wij wilde het wat leuker/persoonlijker maken. Daarnaast komen er, als er nieuwe mensen bij het team komen, artikelen waarin zij zich voorstellen! Klik hier voor het artikel van de 3 nieuwste leden!

Vragen

Als Demi komt gaan jullie dan een meeting organiseren zodat iedereen bij elkaar komt?
Waarschijnlijk wel. We proberen wel wat te organiseren voor het concert zelf en misschien een tijdje ervoor. Zodat je alvast wat mensen kent voordat je naar het concert gaat, misschien wel mensen uit jouw vak of rij! Wij verwachten namelijk dat ze sowieso allemaal zitplaatsen heeft.

Ik vond bowlen een beetje kort, zouden we niet 2 uur ipv 1 uur kunnen doen?
Dat is een lastige, want de prijs gaat dan ook omhoog. €3,50 vinden wij een mooi bedrag en is ook haalbaar voor mensen met een kleiner budget. Als je langer gaat bowlen kost het je meteen €7 euro per persoon en als je dan ook nog je reis moet betalen wordt het alweer duur.

Hoe zou jullie leven er zonder Demi uitzien?
Ik denk dat ons leven dan zou bestaan uit naar school gaan en betere cijfers halen en andere artiesten supporten. Because once a fangirl, always a fangirl!

Komt er meer merchandise?
Hopelijk wel, maar dan wordt het handgemaakt waarschijnlijk. We zijn hier vorig jaar al mee begonnen, maar nog niet alles is af. Het wordt dan handgemaakt, omdat het heel duur is om een ander bedrijf dit te laten doen en dan wil niemand het kopen, omdat het zo duur is.

Hoe zijn jullie eigenlijk begonnen met het streetteam?
Hier komt binnenkort een artikel over! We vertellen je dan de hele geschiedenis van het team. Eerst zijn we begonnen alleen voor meetings. Er was toen al een streetteam, maar die deden eigenlijk geen meetings. Daarna hebben zij gevraagd of we het over wilde nemen en nu zijn we bijna 3 jaar het streetteam!

Wat jullie weten over d6 want ik heb zoo veel verschillende dingen gehoord?
We weten eigenlijk niet veel. Demi is in de studio liedjes aan het schrijven en opnemen maar over een datum dat het nieuwe album uitkomt is niets bekend. Zelfs niet of het dit jaar uitkomt. Dat er dit jaar muziek van Demi uitkomt kan wel. Ze doet de muziek voor de Disney film Charming waar ze zelf ook een rol in heeft en daar kan de single van uitkomen en waarschijnlijk gezongen door Demi!

Hoe jullie het opvatten dat Demi misschien gaat stoppen?
Wij weten het eigenlijk niet. Het is ook iets van Demi om over een paar weken te zeggen. “Huh? Wat? Stoppen? Nee, dat was een grapje hoor!” Dus wij zouden het ook niet weten. Dat ze het rustiger aan gaat doen is wel prima. Ze heeft vorig jaar veel getourd en andere dingen gedaan. En het jaar daarvoor 2 films ingesproken, Australië Nieuw Zeeland tour, Cool For The Summer promo en ook nog album schrijven, inzingen en promo! Ze verdient het wel om even wat rustiger aan te doen!

Is het mogelijk om in meerdere provincies een meeting te houden?
Ja, het is mogelijk. We hebben de meetings dit jaar wat meer verspreid. Maar wij merken heel erg dat als je in Utrecht een meeting doet dat er meer mensen naar toe komen en willen komen. Daarom kiezen we vaak voor Utrecht. Want als je naar het zuiden van het land gaat sluit je de mensen uit het noorden van het land snel uit. En andersom sluit je de mensen van het zuiden uit als je een meeting in het noorden doet. We doen meetings voor iedereen en willen het dus voor iedereen oké bereikbaar hebben en daarom is Utrecht (knooppunt van het openbaar vervoer) een van de beste opties.
Om voor iedereen de kosten van het reizen lager te houden dan als je met je eigen OV reist, regelen we tegenwoordig ook Groepsretours. Hiervoor betaal je tussen de 7 en 14 euro (ligt eraan hoeveel mensen meedoen) om van jouw treinstation naar de meeting te komen en weer terug!

Kan er voor een meeting een plaats worden afgesproken zodat, we misschien met zijn allen ergens gezellig kunnen gaan avondeten zodat de groep bij elkaar blijft?
Dit laten we altijd aan jullie zelf over. Sommige mensen moeten eerder naar huis. Wil je dus met een groepje ergens wat gaan eten? Spreek het met een groepje af. Wij willen namelijk niet dat er een gezamenlijk deel is, daarna de doe lekker wat je zelf wilt en weer een gezamenlijk deel. Dit is namelijk voor ons niet te regelen als er 30 mensen zijn. Dit is aan iedereen persoonlijk. Daarom zeggen we ook altijd, ons programma is rond 3/4 uur afgelopen en daarna ben je vrij om zelf dingen te doen. Want om van half 2 tot 6 een programma te hebben is voor de Lovatics niet leuk en voor de organisatie ook niet.

Als Demi naar Nederland komt krijgen jullie dat dan eerder te horen of moeten jullie daar dan echt naar vragen?
Wij weten dit niet. We verwachten dat we er zelf naar moeten vragen, dat als er geruchten zijn dat we even een mail moeten sturen.
Wat we wel denken is dat als we het eerder te horen krijgen, dat we dan alsnog niets tegen jullie mogen zeggen tot de dag dat het bekend gemaakt wordt door Demi en dr team zelf.

Wat is jullie lievelings liedje van Demi?
Demi: My Love Is Like A Star, Waitin’ For You & Believe In Me
Denise: Op dit moment Stone Cold
Fleur: Op dit moment ga ik voor For You en Mr Hughes, maar oude liedjes als Don’t Forget blijven ook geweldig.
Jurtia: Old Ways, Skyscraper & Lightweight
Kristine: Warrior
Rosa Lynn: Love of  daughter

Welke leeftijd is gemiddeld bij Camp Lovatic?
De gemiddelde leeftijd bij kamp was de afgelopen jaren 18. Er waren soms wat uitschieters hier en daar, maar meestal is het tussen de 16-17 en 21-22. En er zijn zoveel verschillende mensen dat er wel mensen van jouw leeftijd bij zullen zijn. Wees dus niet bang dat je je te oud of te jong voelt, we baseren de activiteiten op jongeren en wat wij zelf ook leuk zouden vinden om te doen tijdens zo een weekend.

Hoelang gaan jullie nog door met dit allemaal? Ik hoop zo lang mogelijk!
Dat weten wij zelf ook allemaal niet. Zo lang het leuk blijft en te doen met school, willen wij dit allemaal blijven doen!

Wanneer wordt er meer bekend over het aankomend kamp?
Alles over Camp Lovatic 2017 kan je hier lezen!

Hoe wordt alles geregeld als je in een streetteam zit?
Ik denk dat je hiermee bedoelt hoe gaat het als je als nieuw lid binnenkomt in het team?
Nieuwe leden worden als eerst toegevoegd aan onze whatsapp groep, maar je hoeft niet meteen dingen te gaan doen. Vaak hebben we binnen een maand een team meeting op de planning staan. Nieuwe leden krijgen soms al wel een kleine taak, zoals plan een hashtag in. Ook krijgt iedereen een handleiding en kan je alvast bekijken hoe wij bepaalde programma’s gebruiken.
Tijdens de team meeting verdelen we alle taken opnieuw, vooral laatste keer deden we dat. Hier kan je dus zelf kiezen wat je graag wil doen. Naast de taken verdelen we hier ook de meetings en hashtags. Ook mag je meteen nieuwe dingen bedenken die we kunnen doen en organiseren. Ik hoop dat je vraag een beetje beantwoord is.

Waarom ze op camp nooit naar me toe zijn gekomen of het wel ging?
Omdat dit niet onze taak is. Wij zijn er om vrijwillig een groep van 30 mensen een weekend lang te vermaken en geen sociale hulpverleners. Als je op zo een moment naar ons toekomt willen we best met je praten en je helpen. Maar als je dat niet doet en achteraf gaat zeggen dat alles fout, slecht en stom is hebben wij daar niets aan en jij al helemaal niet.
Op het moment melden dat er wat is, dan kunnen we helpen. Achteraf kunnen wij er niets meer aan doen, logisch toch?

Wordt de webshop nog uitgebreider?
Wij willen dit best proberen, maar wat zouden jullie nog in de webshop willen zien? Dan gaan wij kijken of het haalbaar is. Dus kom maar op met jullie ideeën!
Daarnaast zijn wij aan het proberen om het makkelijker te maken om dingen te bestellen. Een soort webshop idee zoals grotere ketens doen. Maar dit kost tijd en hiervoor hebben wij een Kamer van Koophandel nummer nodig en dat kost allemaal weer geld en tijd.. Het ‘probleem’ is dat alles in onze webshop dan ook weer duurder wordt.

Waarom zijn er de laatste tijd zo weinig meetings? Of krijg ik t gewoon niet mee?
Wij hebben ieder jaar 4 meetings op de planning staan. De volgende is op 22 april in Arnhem, klik hier voor meer informatie!  Daarnaast komt er nog 1 in juli, augustus en in januari 2018. En in de tussentijd nog Camp Lovatic in oktober :).

Wat vinden jullie leukst aan organiseren van de evenementen?
Het bij elkaar brengen van Lovatics die elkaar via internet kennen of alleen al het bij elkaar brengen van Lovatics alleen, ook al kennen ze elkaar niet. Dat is waar wij het voor doen en waaraan wij zeggen: ‘nu is de meeting geslaagd’.

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Stel ze hier:

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:


Het is ondertussen een tijdje geleden dat wij de enquête online hebben gezet. Er hebben 104 mensen meegedaan aan de enquête! En hierbij hebben we de uitslag. We bespreken jullie reacties, met hoe wij hier tegenaan kijken en beantwoorden vragen. Daarnaast hebben we nog een winnaar en een aantal statistieken voor jullie! En alvast excuus voor het super lange artikel, maar we willen zoveel mogelijk met jullie delen!

Geef een reactie