Wat is Camp Lovatic?

Wat is Camp Lovatic? Normaal duurt een meeting natuurlijk maar een paar uurtjes maar sinds 2015 organiseren wij ook ons eigen Camp Lovatic. Vele van jullie zullen het wel weten wat Camp Lovatic is, maar ook heel veel van jullie weer niet.Vandaar dat we in dit artikel gaan vertellen wat Camp Lovatic inhoud.

Wat houd Camp Lovatic nou in?

Camp Lovatic is een leuk weekend waar we met Lovatics allemaal leuke dingen gaan doen wat met Demi te maken heeft. Het kan van alles zijn< zoals liedjes zingen tot Demi gerelateerde spelletje. We blijven gezellig met z’n alle sla,en in een scoutinggebouw. Dat was in ‘’ieder geval‘’de afgelopen jaren zo en dit jaar ook weer. We hebben de eerste Camp 1 nachtje gedaan maar dat was te weinig dus de 2 de Camp besloten we 2 nachtjes te doen. ‘’Maar je kan altijd zeggen ik kan maar 1 nachtje dan ben je natuurlijk ook welkom.’’

Waar het eigenlijk het meeste om gaat, is een gezellig weekend te hebben. En om nieuwe Lovatics te ontmoeten of om juist weer Lovatics te zien die je al heel lang niet gezien had. Iedereen is welkom bij Camp Lovatic jong en oud.

Geschiedenis

Zoals we al vertelde organiseren wij Camp Lovatic al sinds 2015. Sindsdien hebben we nu 3 keer een kamp georganiseerd. In 2017 ging het kamp helaas niet door vanwege te weinig aanmeldingen. En vorig jaar hebben we een heel ander Kamp georganiseerd vergeleken met de vorige kampen. We brachten en terug naar de basis. We gingen kijken wat we konden verbeteren, wat Lovatics leuk vonden om te doen en wat niet. Nu in 2019 gaan we natuurlijk weer en Camp Lovatic organiseren, maar wel weer op de “oude” manier met leuk activiteiten en weer met HET Camp Lovatic t-shirt.

Voor meer informatie over Camp Lovatic 2019 klik je hier! Daar vind je de datum en locatie. Ook kan je je inschrijven en nog verdere informatie vinden.  

De datum

Het kamp vindt plaats op 30 mei tot 1 juni 2019. Dit lijkt nog redelijk ver weg, maar zo heb je genoeg tijd om je in te schrijven en als het kamp dichterbij komt lijkt het opeens wel heel snel te gaan. Inschrijven kan tot en met zaterdag 18 mei. Daarna willen we alles binnen hebben en weten we wie er allemaal mee gaan. Dan kunnen we eventueel ook nog activiteiten aanpassen als het nodig is.

De locatie

Net als de voorgaande Camp Lovatic weekenden, zal het plaatsvinden bij Scouting Jan van Speyk. We hebben hiervoor gekozen, omdat we dit gebouw goedkoop kunnen huren en het redelijk centraal ligt.

Als je naar gebouwen in en rondom Utrecht gaat kijken dan ben je al snel meer dan 15 tot 20 euro per nacht per persoon kwijt en dat vinden wij echt te veel. Wil je zien hoe het gebouw en de omgeving eruit ziet? Kijk dan bij de foto’s van 2016, de Facebookpagina of de website van de Scoutinggroep.

Hopelijk zien we je bij Camp 2019 en hebben we je een beetje meer laten zien wat we doen met Camp. Heb je nog vragen stel ze gerust zodat we je meer duidelijkheid kunnen geven en je daardoor misschien steeds meer zin heb om naar Camp te komen.

Tot in Mei!!

Geef een reactie