WANTED!

Opnieuw zijn wij opzoek naar nieuwe mensen voor het Demi Lovato Nederland team. Wil jij je volledig in te zetten voor Demi en de Nederlandse Lovatics? Lees dan vooral verder en schrijf je in voor het team! We kunnen je hulp heel erg goed gebruiken.

Wil je op de hoogte blijven rondom onze zoektocht van nieuwe teamleden? Abonneer je op deze nieuwsbrief!

Het nieuwe team-lid dat wij zoeken is creatief, naast artikelen schrijven en leuke teksten bedenken voor de posts, hebben we soms ook creatieve oplossingen nodig voor problemen. Denk bijvoorbeeld aan er komen geen antwoorden op de vragen in de Facebookgroep, hoe kunnen we dit beter aanpakken.

Het liefst zit je niet in een examenjaar, want wij verwachten dat we het rond de tijd van de examens heel erg druk gaan krijgen en dan hebben we iedereen nodig. Wij verwachten namelijk dat Demi rond die tijd naar Europa komt voor de tour. En als je dan hard moet leren voor school en ook nog het team doet, wordt dat erg lastig. Daarnaast zeggen we ook altijd school gaat voor.

We zoeken iemand die minimaal 17 jaar is. Dit sluit aan bij de rest van de groep en je kan sneller toestemming van je ouders krijgen om te reizen naar meetings of een team outfit kopen, doordat je een bijbaantje hebt. Ook heb je een goed idee van plannen. Een maximum leeftijd hebben we niet. Iedereen in het team is tussen de 17 en 22 op dit moment. Maar het ligt helemaal aan jou!

Plannen

Het team draait vooral om plannen. Bijna al het werk wat we doen is vooruit werken. En daarbij moet je plannen. Posts inplannen bijvoorbeeld. Je weer wanneer de posts online moeten komen, maar dan moet je voor jezelf bedenken wanneer je de posts gaat inplannen. Hoever van te voren plan je ze in. De hele maand? Of wil je recentere foto’s en ga je er iedere week voor zitten? Ook krijg je vaak 2 maanden of langer van te voren al te horen welke artikelen je moet schrijven. Wanneer ga je deze artikelen schrijven? Hoelang verwacht je er met 1 bezig te zijn. Het zijn er altijd meer dan 1. We zijn nu weer verder met 2 artikelen per week en dan kan je zeker 3 á 4 artikelen per 2 maanden verwachten.

Zo veel artikelen? Moet ik dan een schrijftalent zijn? Nee, natuurlijk niet. In het team worden alle artikelen nagekeken. Dit is op spelling, stijl en inhoud. Want voegt het artikel wel wat toe? Of kunnen de Lovatics beter naar Demi haar twitter of nu.nl gaan? Daar krijg je dan feedback op en kan je zelf weer verwerken, zodat je er zelf mee bezig bent en er van leert. Dan schrijf je elke keer weer een beter artikel!

Meetings

Dan heb je nog de meetings. We doen er een aantal per jaar en dan ook nog team meetings. Toevallig zijn de volgende meeting en team meeting vlak na elkaar. Want we moeten het eerste half jaar van 2018 alvast gaan bespreken. We brainstormen over nieuwe projecten en ideeën, nieuwe onderwerpen voor artikelen en meetings en Camp Lovatic. Tijdens gewone meetings voor Lovatics werk je altijd met zijn 2en. Je eerste meeting zal je altijd doen met iemand die al meerdere keren een meeting heeft georganiseerd. Jij zal dan veel zelf doen en het andere team-lid geeft je tips en aanwijzingen, zodat jij straks ook aan iemand anders kan vertellen hoe het allemaal werkt en wat je er voor moet doen.

Tijd

Dan komen we bij het puntje tijd. Het team kost je namelijk tijd, want je doet al de bovenstaande dingen. Maar het ligt er helemaal aan hoeveel tijd je er aan besteed. In het begin zal het allemaal wat langer duren, omdat je de programma’s en de manier van werken nog moet leren kennen. Maar zit je er eenmaal in, dan gaat alles veel sneller. Je kan bijvoorbeeld een maand foto’s inplannen best in 40 minuten doen. Maar in het begin zal dat misschien wel anderhalf uur kosten.

Het ligt er helemaal aan hoe jij je tijd indeelt. De ene week heb je wat meer tijd dan in de andere week. Wij zeggen gemiddeld 6 tot 8 uur per week. Dat bestaat uit de taken hierboven, maar ook uit overleggen over app. Dat duurt het langste! Meetings zitten niet bij die tijdsindicatie. Want dat ligt er natuurlijk helemaal aan waar je woont, dus hoever je moet reizen, en tot hoe laat je blijft.

Wij hopen dat het je bij het team wil komen, dat kan door het formulier in te vullen. Hieronder staat nog wat extra uitleg. Verder willen wij altijd rond de 5 tot 7 mensen in het team hebben, zodat het leuk blijft voor iedereen om in het team te zitten. Maar het ligt er helemaal aan wat we allemaal willen doen. Misschien zijn er hele grote plannen en willen we wel 10 mensen in het team.

Vul hier het formulier in!

Wil je eerst de rest van het team ontmoeten voordat je je inschrijft voor het team? Op 3 januari zijn we bijna allemaal aanwezig tijden de meeting. Deze meeting is in Nieuwegein, vlak bij Utrecht. Hier kan je ons en andere Lovatics ontmoeten. Ook kan je dan vragen stellen aan ons.

Heb je nog vragen en wil je zo snel mogelijk antwoord? Mail dan naar dlstreetteamnl@gmail.com dan zorgen we dat we de vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Artikelen over en door team leden

Verder nog belangrijk!

Schrijf zoveel mogelijk op in je formulier. Wij moeten je in eerste instantie daarop beoordelen. Ook al lijkt het niet belangrijk om te noemen, schrijf zo veel mogelijk. Probeer ook jouw persoonlijkheid en manier van schrijven erin door te laten schijnen, niet alleen leuker om te lezen, maar ook beter om te beoordelen voor ons!

Extra

Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je van ons een uitnodiging om een keer met 1 á 2 team leden te skypen. We zullen je dan wat extra vragen stellen en even kletsen om te kijken hoe je bent. Dit doen we zodat we een beter beeld krijgen van jou als persoon en kijken we of je in het team past.

Disclaimer

Wij hebben in het team van Demi Lovato Nederland geen ruimte voor iedereen die het formulier invult, hoe erg we het iedereen gunnen. Je zal dus concurrentie hebben en misschien niet worden uitgekozen. Daarnaast verdien je geen geld met het team. Al het geld dat binnenkomt bij het team, gaat weer terug naar de Lovatics in winacties, nieuwe merch en de website. Het team is dus op geheel vrijwillige basis. Wel tekenen we een contract met elkaar, zodat we wat regels vast hebben gezet en we elkaar aan de regels kunnen houden.

Vul hier het formulier in!

Dit artikel en het formulier blijven op de website staan. Dus lees je dit artikel niet in september/oktober 2017, je kan nog steeds het formulier invullen! Zo kan je kijken of je de tijd over hebt en het formulier later invullen.

10 gedachten over “WANTED!

  1. hey, ik ben pas 13 dus ik kan helaas niet bij het team maar, ik had wel een vraag. wat bedoelen jullie met meetings? #lovaticforever

    1. Wij organiseren meetings, dan kan je andere Lovatics (die je mogelijk kent van Instagram of Twitter) in het echt ontmoeten!

Geef een reactie