Waarom organiseren wij meetings?

Het allereerste waar wij als Demi Lovato Nederland bijna 6 jaar geleden mee begonnen zijn, is het organiseren van meetings. Ondertussen hebben we al meer dan 20 gehad. De grote vraag blijft alleen, waarom doen jullie dit?

Meetings zijn erg leuk om naartoe te gaan. Zo zie je dat je echt niet alleen bent als Lovatic. Zo kan het soms wel eens lijken. En ja, ook als er zo veel accounts op Twitter en Instagram zijn. Want het kunnen ook computers zijn toch?

Tijdens de meetings leer je nieuwe Lovatics kennen. Vaak heb je van te voren wel een beetje contact gehad via whatsapp. Maar deze mensen nog nooit gezien. Het zou zomaar eens kunnen dat je je nieuwe beste vriend/vriendin daar ontmoet. Daar zijn al meerdere voorbeelden van geweest. Heb jij jouw beste vriend/vriendin tijdens een Lovatic meeting ontmoet? Reageer dan even onder dit artikel!

Dit is ook de voornaamste reden dat wij meetings organiseren. Zodat jullie Lovatics elkaar kunnen ontmoeten in een veilige plek. Je ontmoet een hele hoop Lovatics in 1 keer, waardoor de kans groter is dat de Lovatic die jij wilt ontmoeten geen man van 40 is. Dit hebben we verder ook nog nooit meegemaakt.

Wij willen als Demi Lovato Nederland graag zoveel mogelijk Lovatics bij elkaar brengen. En dat gaat het makkelijkste als je elkaar ook echt kan zien, dus bij meetings. Tijdens de meetings komen er meestal tussen de 15 en 40 Lovatics. De grootste groep die we ooit gehad hebben was 56 Lovatics, maar het gemiddelde is ongeveer 25.

Waarom doen wij activiteiten?

Wij doen tijdens de meetings activiteiten. We zijn afgestapt van het woord spel, omdat er door een grote groep Lovatics verwacht werd dat we tikkertje of verstoppertje gingen doen. En daar waren zij als 18 jarige echt te oud voor.

We doen deze activiteiten, omdat je de andere Lovatics op een andere manier kan leren kennen. Ook de Lovatics die niet uit zichzelf bij een groep gaan staan en meekletsen. Zo wordt je gedwongen om toch met andere Lovatics interactie te hebben.

Vaak zijn de activiteiten in kleinere groepen. Vooral als er zo een grote groep als 40 Lovatics komt, is dat wel fijn. Dan splits je iedereen op en dan heb je uiteindelijk wel wat Lovatics waar je mee kan praten. Want na de activiteit gaan we gewoon ergens zitten en kletsen. En soms gaan we met een groep ‘s avonds nog ergens eten.

Wat voor activiteiten doen we?

We proberen vaak een ander soort activiteit te doen dan de vorige keer. Zo is het ook nog leuk voor Lovatics die vaker naar meetings komen. Daarnaast verschilt het ook met de grote van de groep. Bij de Birthday meeting van 2018 waren we bijvoorbeeld met 13 Lovatics. Toen hebben we een leer elkaar kennen activiteit gedaan, geheel in Demi stijl. Er werd een stelling of vraag geroepen en dan kon je je antwoord roepen. Iedereen die hetzelfde (of ongeveer hetzelfde) antwoord had, ging bij elkaar staan.

Tijdens de meeting in april van 2018 deden we het grote whatsapp spel. Door een deel van het centrum van Utrecht waren stickers geplakt met een code erop. Die code stuur je door via whatsapp en dan krijg je een vraag of een opdracht. Die voer je uit en is het goed, dan krijg je er een punt voor.

Weet jij nog iets leuks wat wij tijdens de meetings kunnen doen? Voel je vrij om het hieronder in de reacties te noemen of stuur ons een privé bericht op social media of mail naar info@demilovato.nl

Geef een reactie