Waarom doen we dit?

Waarom doen jullie dit? Deze vraag komt best vaak voor, samen met nog meer vragen die in onze whatsapp en email binnen komen. Zoals; Is dit jullie baan? Krijgen jullie hier geld voor? Krijgen jullie nu een meet & greet met Demi? Om deze vragen allemaal in een keer te beantwoorden, en niet iedere keer apart, schrijven we er een artikel over.

Het team van Demi Lovato Nederland doen wij op geheel vrijwillig basis. Dit is niet onze baan en we krijgen hier ook niks voor. Bekijk het als een soort bijbaantje/vrijwilligerswerk voor een (sport)vereniging. Wij doen dit omdat we dit leuk vinden om te doen, jullie bijeen brengen via meetings en Camp lovatic.

Om het allemaal zo duidelijk mogelijk te maken zijn er naar alle teamleden een aantal vragen gestuurd. Vooral over waarom zij persoonlijk het team doen. Er kwam eigenlijk bij iedereen hetzelfde uit. We doen dit allemaal voor jullie, de Lovatics, en om Demi naar Nederland te krijgen! Maar we doen dit team vooral voor jullie, zodat jullie weten dat jullie niet de enige Lovatics in Nederland zijn. We willen laten zien dat er veel meer Lovatics in Nederland zijn dan dat iedereen, inclusief Demi haar management, denkt. Daarom organiseren wij meetings, om iedereen bij elkaar te brengen.

Waarom zit je in het team?

Eigenlijk kwam hierbij iedereen uit dat we dit doen om Lovatics bij elkaar te brengen om dus meetings te organiseren. Om iedereen in contact met elkaar te laten komen, zodat iedereen weet dat er veel Lovatics zijn in Nederland. We hebben allemaal één ding met elkaar gemeen en dat is natuurlijk Demi Lovato.

Wat vind je leuk om te doen bij het team?

Dat was aan de ene kant wel de meetings en vooral Camp Lovatic organiseren. En natuurlijk wat al meerdere keren is gezegd, Lovatics bij elkaar brengen. Maar ook dat iedereen een eigen taak heeft binnen het team. Voor deze taak ben je zelf verantwoordelijk. Je moet alles voor een bepaalde tijd af hebben of dat je het zelf kan bepalen wanneer je het doet zolang het maar af komt.

Wat wil je bereiken in het team?

Op deze vraag kwamen 3 verschillende antwoorden. En dat is best leuk om te lezen, want iedereen is natuurlijk anders. Daarnaast zit niet iedereen even lang in het team, dat maakt natuurlijk ook uit.

  1. Het laatste Demi nieuws blijven brengen en meer meetings organiseren.
  2. Een uitdaging voor jezelf.
  3. Camp Lovatic 2015 was echt het doel om te bereiken, daar hebben we zo hard ons best voor gedaan en het is gelukt!

Eigen mening waarom we dit doen?

Voor jullie, dé Nederlandse Lovatics! Voor jullie organiseren wij de meetings, zodat jullie een leuke dag hebben en wij zelf natuurlijk ook. Zodat jullie andere Lovatics kunnen ontmoeten! Daarnaast ook de artikelen die wij schrijven, zodat jullie op de hoogte zijn wat Demi allemaal doet.

Wat heeft het team voor jou betekend?

Het team is voor ons allemaal veel gaan betekenen. Het is meer een hobby geworden, die je doet naast school. Misschien zelfs een iets uit de hand gelopen hobby… De gezelligheid en de vriendschap die je binnen het team opbouwt zijn ook heel mooi. Je leert elkaar allemaal kennen in de goede en slechte tijden.

Wil jij ook in het team? Dat kan! Wij zijn opzoek naar nieuwe mensen voor het Demi Lovato Nederland team! Meer informatie vind je hier.

Een gedachte over “Waarom doen we dit?

Geef een reactie