Vragen van Lovatics – deel 6

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! Dit deel gaat meer over persoonlijke vragen en daarna ging het vooral over in het team zitten en dingen waar het team mee te maken heeft.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wat is de alcohol regel met Camp Lovatic en waarom hebben jullie die?

Onze alcoholregel tijdens de laatste 3 kampen was, er wordt helemaal geen alcohol gedronken,ingekocht of meegenomen. We hebben deze regel voor 4 redenen:

1. Wie mag er wel drinken en wie niet? Dat is lastig bij te houden als je met zijn allen bent.

2. Kosten. Alcohol kost veel geld, zouden we wel alcohol inkopen, dan zou het alleen maar om bier en wijn gaan, omdat dat nog het meest betaalbare is. Niet iedereen lust/drinkt dit. Er werd wel gezegd: “Maar dan nemen we het zelf toch mee?” Maar wat vind je er zelf van als jij dan 1 glaasje van je dure fles drank hebt gedronken en de andere die niets mee hebben genomen de rest van je fles leegdrinken?

3. Hoeveelheid drank. De een is al dronken na 1 glas bier of wijn de ander kan er zo 10 á 15 wegwerken. Wij willen het niet op ons geweten hebben dat dit verkeerd gaat. Als dit namelijk tijdens het kamp wel verkeerd gaat, dan kunnen we meteen stoppen met het hele team en dat willen we niet.

4. Veilige omgeving. Wij willen tijdens het kamp een veilige omgeving bieden. En als je het toelaat dat er alcohol geschonken wordt, kan je dit niet voor iedereen garanderen. In het fandom zitten ook Lovatics met een verleden van alcohol (of andere) verslavingen en deze Lovatics zijn dan niet in een veilige leuke omgeving, omdat het hun toch aangeboden wordt en omdat iedereen toch drinkt, waarom jij dan niet? We willen voorkomen dat zij terugvallen en zich niet veilig voelen tijdens het kamp.

Is er een minimum leeftijdsgrens voor Camp Lovatic?

Nee, wij hebben geen minimum leeftijd om mee te gaan met Camp Lovatic. Wel zien we dat de jongste deelnemers vaak een jaar of 16 zijn. Echt veel jonger dan dat komt er niet. Ook hebben we geen maximum leeftijd, afgelopen kamp was de oudste 27, maar vaak ligt deze leeftijd rond een jaar of 24/25. De gemiddelde leeftijd is vaak 20 en dat ligt bij meetings net zo.

Wij melden vaak via het evenement op Facebook een aantal feitjes van de groep die zich tot op dat moment heeft ingeschreven. Dus de gemiddelde leeftijd, jongens en meisjes, waar ongeveer uit het land, etc.

Komen er nog stickers?

Op dit moment zijn we bezig met de stickers, we zijn nog bezig met de lettertypes en de grote van de quotes. Ook willen we verschillende varianten verkopen en dat moeten we ook nog even maken.

De stickers zijn op dit moment te bestellen! Ze worden speciaal voor jou gemaakt, daarom kan het wat langer duren voordat je jouw stickers binnen hebt. Dit duurt maximaal 3 á 4 werkdagen incl. het versturen.

Heb je nog vragen aan ons? Dan kan je het altijd vragen hieronder in het formulier of anoniem via deze link!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:


Geef een reactie