Vragen van Lovatics – deel 5

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! In deel 5 gaat het meer over persoonlijke vragen, lees hier het vorige deel wat over team dingen ging.

 

Wat vinden jullie het allerleukste aan in een team werken?

Annemieke

Het leukste wat ik aan het team vind, zijn de andere meiden waarmee je gezellig samenwerkt en over Demi nieuws praat. Het is erg gezellig met de andere teamleden om over Demi te praten en als er iets persoonlijks aan de hand is, kan je altijd je ei wel kwijt.

Daisy

Het leukste aan het team vind ik dat het met z’n alle brainstormen en dingen leren van elkaar. Iedereen heeft weer andere ideeën en dat is heel leuk om te zien! Ook vind ik het leuk vind is dat ik de dingen die ik leer van mijn Media en Communicatie opleiding, kan verwerken in dingen voor het team.

Fleur

Ik vind het leukst dat je allemaal verschillende dingen kan doen binnen het team. Er zijn allemaal mogelijkheden om nieuwe dingen te doen en nieuwe dingen te vinden. Je bent bij de nieuwste ontwikkelingen van de social media kanalen, want misschien kan je het wel gebruiken binnen het team en kan het het werk in het team makkelijker maken!

Kristine

Toch wel meetings en camp organiseren, omdat ik dat al deed voor dat ik bij het team zat. Dat is eigenlijk toch wel mijn ding om te doen en ik leer er ook zo weer van om het steeds meer te doen.

Masha

Ik vind het fijn om samen te kunnen brainstormen en met leuke en nieuwe ideeën te komen. Je kan elkaar aanvullen. Iedereen heeft zijn/haar eigen kwaliteiten natuurlijk. Daarnaast is het vooral heel erg gezellig, ook onder elkaar.

Maud

Wat ik het leukste aan in een team werken vind is toch wel dat je samen een bent. Je hebt allemaal hetzelfde doel je wilt het beste voor de fans en daar werk je voor. Iedereen helpt elkaar met de artikelen als dit niet lukt en zelf met privézaken kunnen we bij elkaar terecht.

Myrthe

Het allerleukste aan in het team werken is de vriendschap die ontstaat. Je communiceert heel erg veel met elkaar en leert elkaar heel snel erg goed kennen. Meiden die je eerst niet/nauwelijks kennen worden vrij snel één van je beste vriendinnen. Ik vind het ook heel leuk om heel veel nieuwe mensen te leren kennen via meetings enzo.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Hoe komen jullie allemaal aan je inspiratie voor het team?

Annemieke

Mijn inspiratie komt vooral vanaf Demi. Mijn post plan ik met de meest recente foto en informatie van Demi. En als ik een keer geen inspiratie heb, luister ik naar liedjes van Demi terwijl ik aan een taak werk.

Daisy

Voor de posts kijk ik meestal even naar het artikel of het gene waar het over gaat en dan komt er meestal wel wat in me op!

Fleur

Ik haal uit bijna alles inspiratie, vooral over de artikelen die wij schrijven. Omdat we veel nodig hebben, kan je uit de kleinste dingen die Demi doet ideeën halen voor artikelen. Het is een manier van slim kijken naar wat Demi doet en of je er wat mee kan. Ook denk ik vaak in categorieën als we nieuwe ideeën nodig hebben. Zo kan je alles verdelen en kom je misschien verder dan dat je in eerste instantie komt.

Kristine

Demi zelf over wat ze zelf plaatst en wat er over haar geschreven wordt dat is vooral met de artikelen zo maar met de 13 uur post is het meer de fotos die ik uitzoek voor bij de quotes welke foto ik het leukste vind!

Masha

Met artikelen ben ik nog niet echt bezig geweest. Als het aankomt op artikelen inplannen zorg ik er altijd voor dat ik een artikel nog eens goed door lees. Zo probeer ik alle spelfouten eruit te halen, maar door het artikel te lezen krijg ik echt beeld bij de inhoud en probeer ik zo goed mogelijk in te spelen op beeldmateriaal en teksten bij de SEO (Search Engine Optimalization). Zo komt er een logische volgorde in. Verder heb ik nog niet bijvoorbeeld social media gedaan, maar als ik iets vind dan probeer ik dat wel te laten weten aan andere. Misschien is het dan eventueel nog wel bruikbaar.

Maud

Ik kom vooral aan mijn inspiratie door heel veel op social media te kijken. Er zijn daar namelijk nog veel meer teams aan het werk voor andere artiesten en die hebben altijd wel hele leuke ideeën. Ook werkt voor mij het lezen in magazines onwijs mee. Er staan namelijk in een magazine veel verschillende onderwerpen.

Myrthe

Inspiratie is niet heel moeilijk te vinden. Als we eenmaal een idee hebben voor het schrijven voor een artikel kan je daar meestal al wel iets over vinden op het internet. Als ik het internet op ga krijg ik allemaal artikelen die ik misschien zou willen lezen van heel veel verschillende sites. 50% van die voorstellen is altijd gerelateerd aan Demi door die artikelen te lezen kom ik ook wel aan inspiratie. Door social-media en roddelsites in de gaten te houden kom je vrij snel aan heel veel inspiratie.

Heb je nog vragen aan ons? Dan kan je het altijd vragen hieronder in het formulier of anoniem via deze link

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Geef een reactie