Vragen van Lovatics – deel 4

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! Dit deel gaat meer over persoonlijke vragen, lees hier het vorige deel wat over team dingen ging en het eerste deel van de persoonlijke vragen.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

We hebben elkaar allemaal ontmoet via het team en de formulieren waarin je aangeeft dat je bij het team wilt komen. Sommige Lovatics zijn dan nieuw, maar sommige ken je van Whatsappgroepen.

Ons eerste contact met elkaar gaat altijd via internet, omdat je het formulier invult en daarna een mail krijgt. Soms hebben we daarna een skype telefoontje ingepland en andere hebben we tijdens een meeting ontmoet. Dat ligt er maar net aan wat handig uitkomt.

Op dit moment hebben we elkaar allemaal gezien. Dit was tijdens het concert. Verder zien we elkaar tijdens teammeeting en praten we redelijk veel in de whatsappgroep en de subwhatsappgroepen.

Wat zijn jullie hobby’s naast het team runnen?

Annemieke

Ik hou heel veel van lezen en series kijken. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om gedichten te schrijven. Ik vind het ook erg leuk om te koken.

Daisy

Mijn hobby’s buiten het team zijn dansen, fotografie, shoppen en naar concerten gaan.

Fay

Naast in het team te zitten vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, samen dingen doen of juist een dag lui zijn. Ik vind het leuk om lekker uit te gaan in de stad maar ik kan ook super erg genieten van alle series die ik volg. Ook luister ik veel muziek en zing ik lekker heel hard mee.

Fleur

Naast het team ben ik actief bij mijn Scouting vereniging. Hier ben ik leiding van de Bevers, de jongste groep binnen scouting. Iedere zaterdag ochtend sta ik samen met 3 andere leiding klaar voor een groep van 15 5 tot 7 jarige kinderen. Hier haal ik ook mijn ervaring met activiteiten uit, niet uit die leeftijdsgroep, maar omdat ik zelf jeugdlid ben. Ik zit bij de korobori stam (of Roverscouts zoals het binnen Scouting Nederland heet). Bij ons zijn dit alle leden tussen de 18 en ongeveer 23/24/25. Wij doen iedere maand iets leuks voor onze leeftijdsgroep en dan moeten we zelf verzinnen. Wij hebben geen leiding meer, omdat het grootste deel van de groep dit zelf ook is en we oud genoeg zijn om alles zelf te regelen. Het makkelijkste voorbeeld van wat is dit dan is dat je het eigenlijk kan vergelijken met een vriendengroep. We zitten allemaal eigenlijk al jaren op Scouting en kennen elkaar van de andere groepen binnen Scouting. Het jaar 2017/2018 is mijn 18de jaar dat ik bij Scouting zit en ben voorlopig ook niet van plan om te stoppen.

Kristine

Leuke dingen doen met vrienden winkelen op het terras zitten en dat soort dingetjes en ook vooral naar concerten en musicals gaan.

Masha

Op dit moment ga ik naast het team nog naar school en heb ik een bijbaantje. Zo blijft er niet extreem veel tijd meer over. In mijn eigen vrije tijd vind ik het leuk om muziek te maken, muziek te luisteren en naar concerten te gaan. Ook sport ik wekelijks en dit vind ik ook niet erg om te doen.

Maud

Naast het team runnen ben ik een onwijs druk meisje. Ik basketbal op Nederlands niveau dus train ik vijf keer per week met mijn team in de avond. Zodra het vakantie is komen er ook nog ochtend trainingen bij. Verder hou ik onwijs veel van lezen en fotografie. Dit zijn voor mij wel drie hele belangrijke bronnen aangezien ik daar mijn energie in kwijt kan en me er ook goed in kan verdiepen.

Myrthe

Ik vind het heel erg leuk om te gaan sporten. Ik judo al bijna 13 jaar en heb er ook een paar jiu-jitsu bij gedaan. Als het zonnetje buiten lekker schijnt ga ik meestal hardlopen of een stuk skeeleren. Naast het sporten vind ik het ook heerlijk om met mijn vrienden op pad te gaan. Naar een voorstelling, naar de film of rustig ergens chillen. Ik geniet altijd van de tijd die ik met hen kan doorbrengen. Op dagen dat ik het wat rustiger aan wil doen vind ik het ook heel leuk om een boek te lezen of muziek te luisteren.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wat zijn jullie favoriete liedjes?

Annemieke

Mijn favoriete liedjes van Demi zijn Stone Cold en Made In The USA. Stone Cold vind ik een erg mooi en emotioneel nummer. Made In The USA vind ik gewoon erg leuk om naar te luisteren. Daarnaast kan ik met beiden heel hard meezingen.

Daisy

Van Demi zijn het: Lonely, Smoke and Mirrors en My Love is Like a Star. De niet Demi nummers zijn: Heaven – Julia Michaels, On The Loose – Niall Horan en Rescue Me – Thirty Seconds To Mars.

Fay

Ik vind de vraag wat zijn jullie favoriete liedjes altijd lastig. Ik vind er zo veel geweldig maar als ik dan moet kiezen zijn het op dit moment; games, lonely, you dont do it for me anymore. Maar believe in me, warrior, skyscraper en shouldn’t come back blijven ook altijd wel mijn favoriet.

Fleur

Mijn favoriete Demi liedje op dit moment is Lonely. Ik verander hier heel veel mee, omdat Demi gewoon zo veel leuke, mooie nummers heeft gezongen. Mijn favoriet naast Demi is High Heels van Jojo, dit nummer is super sassy! Ow, ow ik heb een nieuw nummer erbij! Jesse McCartney gaat zijn 6de album uitbrengen en de eerste single is leuk! Hij heet Better With You.

Kristine

Mijn favoriete Demi nummers zijn: Warrior, Skyscraper en Up.

Masha

Moet dit alleen van Demi zijn? Zo ja dan is mijn top 3: 1 Tell Me You Love Me, 2 Fix a Heart, 3 Sexy Dirty Love. Zo niet dan is mijn top 3: 1 Some heroes don’t wear capes – Callum Beattie, 2 Say Love – James TW, 3 Tell Me You Love Me – Demi Lovato.

Maud

Van Demi: Skyscraper, Tell Me You Love Me en Old Ways. Van andere artiesten: Sick Boy – The Chainsmokers, Pray For Me – The Weeknd en Call Me Baby – EXO.

Myrthe

Deze is toch wel heel lastig te kiezen. Alle liedjes van Demi vind ik echt heel leuk maar als ik dan een top 5 zou moeten maken krijg je denk ik dit: Old Ways,Made in the USA, Remember December, Fix a Heart & Games. De top 5 kan bij mij heel vaak veranderen. Het hang er een beetje vanaf in welke stemming ik heb. het ene moment vind ik bijvoorbeeld old ways geweldig maar het andere moment skyscraper.

Heb je nog vragen aan ons? Dan kan je het altijd vragen hieronder in het formulier of anoniem via deze link!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Een gedachte over “Vragen van Lovatics – deel 4

Geef een reactie