Vragen van Lovatics – deel 3

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan. Over Demi, het team, verwachtingen etc. en bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! Dit deel gaat meer over persoonlijke vragen, lees hier het vorige deel wat over team dingen ging.

Wat zijn jullie leeftijden?

Annemieke: 18
Daisy: 16
Fay: 19
Fleur: 22
Kristine: 21
Masha: 20
Maud: 18
Myrthe: 17

Hoe combineer je jouw dagelijks leven met het streetteam werk?

Annemieke:

Ik zorg ervoor dat ik op een bepaald tijdstip mijn post inplan van die dag. Ik zorg ervoor dat ik die tijd daarvoor inplan, zodat ik de rest van de tijd op school en werk kan focussen. Soms kan ik niet geweldig alles plannen. Dit gebeurt soms bij een tentamenweek. Gelukkig kan ik ook op de andere meiden rekenen als ik iets niet red, vanwege bijvoorbeeld uitloop op werk of stress vanwege tentamens. Ik doe het per dag, omdat ik de meest recente foto wil hebben van Demi. Ook probeer ik tijdens de 21:00 post nieuwe aankondigingen of nieuws van Demi erin te verwerken.

Daisy:

Ik combineer mijn team taken met mijn dagelijks leven door altijd tussendoor wat te doen. Als ik vroeg thuis ben of tijd heb voor dat ik ga werken in het weekend, plan ik altijd even wat tijd in om te werken aan het team.

Fay:

Momenteel doe ik een opleiding waarbij ik 4 dagen in de week naar school moet, dus dan gebruik ik de vrije dag om dingen voor het street team te doen. Ook ben ik er sommige avonden mee bezig of in het weekend. Ik zorg dat ik naast school en vrienden, tijd heb voor het plannen en maken van artikelen/posts.

Fleur:

Slecht. Ik geef het team veel voorrang op andere dingen, zoals school. Tijdens de lessen ben ik bezig met het versturen van mailtjes, het checken van berichten op social media en de stand van onze website. Maar dat komt omdat ik het zo leuk en interessant vind. Een hele hoop dingen die te maken hebben met het verbeteren van het werken met een team en social media komen vanuit school. Ik ben er dus vaak mee bezig. Het is opzich wel goed te combineren, als je dit wilt. Mijn taken zijn op dit moment de mail en stories van Instagram en Facebook. Dus dat valt heel erg mee, alleen doe ik daarnaast ook veel extra dingen om het team te verbeteren. Ik ben eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe trucjes om alles makkelijker of beter te maken. Ook kijk ik veel naar de nieuwe ontwikkelingen van alle social media kanalen, bijvoorbeeld dat Instagram wat veranderd heeft, waardoor je post kan inplannen (via een andere app of website) en dat ze automatisch geplaatst worden. Dit was tot eind maart 2018 niet zo. Dan kreeg je een melding van die app en moest je de foto zelf plaatsen. Dit is de beste ontwikkeling tot nu toe, want het scheelt heel veel werk!

Kristine:

Ik combineer met met me werk waar ik 5 a 6 dagen werk maar als je goed plant is het goed te doen zolang je dat maar doet lukt het wel je kan vooruit plannen met de programmas waar wij mee werken dus dat is heel makkelijk.

Masha:

Persoonlijk ben ik een planner, dus ik plan vaak al vooruit wanneer ik wat wil gaan doen en hoeveel tijd dit mij kost. Het is in ieder geval voor mij op dit moment zeker mogelijk om het team te combineren met school en werk. Ook in het weekend besteed ik er tijd aan en wat ik al zei: vooral voor mij zoveel mogelijk vooruit plannen helpt heel erg. Soms is dit wat lastig, maar er zijn altijd teamleden die meedenken en meehelpen als het ooit niet uitkomt.

Maud:

Ik zit momenteel nog op school waardoor dit een stuk lastiger is. Zodra ik een les wisseling heb of een tussenuur neem ik altijd een kijkje op social media en in onze groepsapp. Als ik een artikel moet schrijven doe ik dit soms ook in een tussenuur als ik niks anders heb te doen. Als dat wel het geval is ben ik vaak na het avondeten eventjes bezig met de artikelen. Op zaterdag ben ik aan het werk en heb ik eigenlijk nooit tijd. Dus mocht het artikel niet af zijn dan ben ik er zondag nog even mee bezig.
Mocht er voor mij helemaal geen tijd zijn om iets af te krijgen heb ik onwijs veel aan de andere meiden die meedenken om een opdracht op tijd af te ronden.

Myrthe:

Toen ik net bij het team zat moest ik heel erg wennen dat dit ook in mijn schema erbij kwam. De eerste paar weken ben ik echt opzoek gegaan naar wat de beste verdeling is om het werk van het team leuk te houden. Het is natuurlijk niet fijn als je uren achter elkaar bezig bent omdat je alles verkeerd had gepland met school en werk. Per week maak ik eerst een planning voor mijn huiswerk van school met wat ruimte voor huiswerk dat pas heel laat opgegeven wordt en voor vakken waar ik meer tijd voor nodig had dan ik had gepland. Ik bekijk dan rustig wat ik nog voor het team moet doen en plan dat tussen mijn huiswerk door zodat ik een mooie afwisseling heb van schoolwerk en streetteam werk. Ik ga elke zaterdag of zondag één uur achter de computer zitten om de social media posts van die week in te plannen. In mijn schoolrooster heb ik meerdere tussenuren, tijdens die uren begin ik met het schrijven van artikelen en die probeer ik dan thuis af te maken. Het is vooral heel goed deadlines in de gaten zodat je niet de avond van te voren nog bezig bent met jouw taken.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wanneer en hoe zijn jullie fan geworden van Demi?

Annemieke:

Ik luisterde altijd wel al naar Demi, maar toen CFTS uitkwam, was ik aan het twijfelen over mijzelf. Dit nummer en het album, Confident, wat hierop volgde, ben ik zelfverzekerder geworden en twijfelde ik niet meer over mijzelf.

Daisy:

Ik kende Demi al wat langer voordat ik echt fan werd. Ik hoorde haar muziek vaak op de radio of op TV. Toen Really Don’t Care uitkwam, werd ik echt fan. Ik kreeg zoveel energie van het liedje! Het inspireerde mij om mij niet meer door andere hun mening te laten beïnvloeden.

Fay:

Demi heb ik voor het eerst met camp rock en sonny with a chance gezien. Toen vond ik dat al heel leuk om te kijken en vond ik demi’s muziek leuk. Maar sinds het album unbroken ben ik echt fan van demi geworden. Nu luister ik nog steeds super graag naar demi.

Fleur:

Ongeveer voor Camp Rock ergens. Ik had een Jonas Brothers obsessie die ongeveer in januari 2008 begon. Toen kwam ik erachter dat ze in een film gingen spelen en daar zat een ander meisje in. Dat was Demi. Daarna begon mijn Demi obsessie. En dan bedoel ik ook echt best wel obsessie. Ongeveer tot 2010 heb ik bijna elke foto van Demi (en Selena Gomez) opgeslagen op mijn computer. Ik denk dat ik ze nog steeds wel kan vinden, dit zijn iets meer dan 1500 foto’s denk ik. Hier zitten hele fotoshoots tussen, maar ook paparazzi foto’s. Na 2010 werd dit veel minder, deels ook omdat Demi naar rehab ging en ik ondertussen 15 was en andere dingen werden interessant. In 2013, rond de tijd dat Heart Attack uitkwam ben ik weer heel actief met Demi verder gegaan en ben ik begonnen met het team.

Kristine:

Waarschijnlijk zoals meerder door camp rock en the jonas Brothers ik keek de films al heel lang voor dat ik echt 100% fan van haar werd dat ik elkedag met haar bezig wilde zijn zoals nu maar ben heel blij dat ik dat nu wel ben.

Masha:

Ik ben ‘fan’ van Demi sinds ze haar comeback maakte met Skyscraper. Ik vind haar een erg inspirerend persoon. Zeker in de pubertijd was dit iemand om tegenop te kijken.

Maud:

Voordat Demi een inspiratiebron werd voor mij luisterde ik al naar haar nummers op de radio of via de televisie. Op mijn veertiende kreeg ik het erg moeilijk en zocht ik naar iets waar ik mijn steun in kon vinden. Ik kwam bij de nummers van Demi terecht en hoorde wat ze allemaal had meegemaakt dit was voor mij wel echt het punt dat Demi een hele belangrijke inspiratiebron voor mij is geworden.

Myrthe:

Ik ben zo’n 7 jaar terug fan geworden van Demi. Ik vond de camprock films echt geweldig en keek ook altijd graag naar Sonny with a chance. Toen ik realiseerde dat dezelfde persoon de hoofdrol speelde in camp rock en sonny with a chance ben ik fan geworden. In camp rock 2 verbaasde ik mij echt over het talent dat Demi heeft. Ik was blij verrast door haar zangkwaliteiten dat bij mij het fangirlen toen echt begonnen is.

Heb je nog vragen aan ons? Dan kan je het altijd vragen hieronder in het formulier of anoniem via deze link!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Geef een reactie