Vragen van Lovatics – deel 1

Via onze enquête en Facebookgroep hebben we jullie gevraagd om vragen voor ons in te sturen. Dit kon overal over gaan; over Demi, het team, verwachtingen etc. Bij deze gaan we alle vragen voor jullie beantwoorden! In deel 1 gaan de vragen vooral over het team, we plaatsen nog een ander deel en die gaat meer over persoonlijke vragen.

Wanneer komt de lyric video online van TMYLM?

We hebben besloten om de lyrics video van TMYLM niet door te laten gaan. Eerst zou deze begin februari online komen. Op dat moment zochten we nog naar 40 mensen die een zin wilde doen. Toen besloten we om de deadline een maand later te doen. We hadden ongeveer genoeg mensen. Alleen zijn maar 12 van de 62 foto’s opgestuurd. Dit was niet genoeg en het was niet onze bedoeling om de video helemaal op te vullen met foto’s van mensen uit het team.

Kan ik überhaupt lid worden?

Iedereen kan zich inschrijven voor het team. Daarna gaan wij kijken of we je formulier goed vinden en of we nog vragen hebben. Als eerst beoordelen we je dus op je formulier. Dit gaat vooral om jouw motivatie. Wil je erbij om voor Lovatics dingen te doen? Of wil je erbij omdat Demi naar Nederland komt?

Voor het formulier kan je het beste zoveel mogelijk vertellen. Het is nooit te veel! We hebben liever antwoorden van 3 alinea’s dan van 3 woorden, want daar kunnen wij veel meer mee. En daar kunnen we ook een beetje van jouw persoonlijkheid in zien. Daarna gaan we een keertje skypen, hier stellen wij nog wat extra vragen en kan jij ons ook vragen stellen die je graag wilt weten.

Daarna gaan wij kijken wie wij het beste vinden voor het team. Meestal kiezen we meerdere Lovatics, omdat we die nodig hebben. Maar soms kan je er ook maar 1 kiezen. Dan beoordelen we je nog steeds vooral op je formulier.

Daaruit kan je de ene keer niet gekozen worden en de volgende keer wel. Het ligt er helemaal aan wie er nog meer inschrijven en wat we op dat moment zoeken. De afgelopen tijd zochten we eerst mensen met marketing ervaring (in je opleiding) en daarna Lovatics die ons ook offline kunnen versterken, tijdens meetings en Camp Lovatic.

Op dit moment zoeken we geen extra teamleden. Wel blijft het formulier op onze website staan. Je kan hem altijd invullen. Zodat als we iemand nodig hebben, we alvast wat mensen in het formulier hebben staan. Ben je het de laatste keer niet geworden? Dan blijf je wel op de lijst staan, misschien wordt je het de volgende keer wel!

Ik had gewoon de vraag of je ook naar meetings en het kamp kunt gaan (als ik vervoer heb) als je van België bent, we hebben zo’n team hier niet en het lijkt echt leuk.

Tuurlijk mag je ook naar onze evenementen komen als je in België woont! Dat vinden wij heel erg leuk! Maar zoals je zelf al zegt, als je vervoer hebt. Het is natuurlijk net iets verder dan de meeste Nederlandse Lovatics. Ook al reizen er ook Lovatics vanuit Maastricht of Groningen/Leeuwarden naar meetings en Camp Lovatic.

Misschien kan je zelf met een groepje Belgische Lovatics een team starten! We geven je in dit artikel een aantal tips!

Ik zou heel graag wel t-shirts willen bij Camp Lovatic, is dat mogelijk?

Dat zou kunnen, alleen gaan de kosten voor het kamp dan €15 omhoog. Dus ik weet niet of je dat er voor over hebt. Dit is een van de redenen waarom we het niet gedaan hebben, het kost namelijk zo veel meer en met deze variant van het kamp paste het er niet bij. Lees hier meer over Camp Lovatic 2018!

Ik zou het zelf erg leuk vinden om te helpen bij dingen waar jullie dit kunnen gebruiken. Lid zijn van het team gaat voor mij op het moment niet omdat ik mijn afstudeerscriptie aan het schrijven ben en dus zou ik graag helpen op andere manieren. Laat me maar weten als jullie hierin interesse hebben!

Hiervoor hebben we meerdere dingen waar we altijd hulp bij kunnen gebruiken! Dat is ten eerste het beantwoorden van de vragen in de Facebookgroep. Dit is voor iedereen het makkelijkste waar je het team bij kunt helpen. Deze vragen gaan over van alles en nog wat waar wij ons als team ons mee bezig houden.

Daarnaast hebben we nog twee anderen dingen waar we de hulp van Lovatics bij kunnen gebruiken! Houd je van schrijven? Wij schrijven maandelijks meer dan 15 tot 20 artikelen. En daar zitten artikelen tussen die door iedereen geschreven kunnen worden en niet alleen door teamleden. Hier vind je meer informatie over dit idee.

We kunnen je hulp ook gebruiken bij onze brainstormsessies! Iedere maand houden we er 1 via skype. Tijdens deze brainstormsessies zijn we ongeveer een uur bezig en bedenken we hopelijk allemaal nieuwe en leuke dingen. Je krijgt altijd credits voor deze nieuwe ideeën. Lijkt jou dit wel iets? Lees dan dit artikel door!

Wie kwam er op het idee voor deze groep?

Het idee voor de Facebookgroep kwam ongeveer anderhalf jaar geleden. We wilde wat meer interactie met de fans en hadden wel eens vragen voor iedereen, maar die werden via andere social media kanalen niet echt beantwoord of het was lastig om het daar te vragen. Ik denk dat ik (Fleur) het was die met het idee kwam. Ik zit zelf in meerdere Facebookgroepen en zie dat daar veel interactie is. Ook al hebben deze groepen veel meer leden dan dat wij in eerste instantie hadden.

We begonnen met de groep eerst om echt alleen maar vragen vanuit het team te stellen en hier antwoorden op te krijgen. Dit hebben we van oktober 2016 tot mei 2017 ongeveer gedaan. Daarna zijn we er even mee gestopt. In oktober 2017 gingen we weer verder, maar er veranderde niet heel veel. Vragen van het team en dat was het. Toen hebben we het in maart 2018 veranderd. Want wij snappen ook wel dat je niet altijd wat kan met een vraag van ons en dat er ook andere manieren zijn om antwoorden en meningen te krijgen. Dus nu hebben we een hele planning waar we iedere dag een post plaatsen. Wat vinden jullie daarvan? Als je nog niet in de Facebookgroep zit, wordt hier lid!

Wanneer komen er meer shirts?

Shirts zijn lastig. We hebben afgelopen tijd besloten om geen zelfgemaakte dingen meer te verkopen, dus dan zouden we ze moeten bestellen. Dit maakt het duurder. We gaan kijken naar shirts en welke teksten erop etc. na de concerten van Demi en Camp Lovatic. Op dit moment gaat al onze aandacht en energie (naast de gewone dagelijkse dingen) daar naartoe. To be continued!

Heb je nog vragen aan ons? Dan kan je het altijd vragen hieronder in het formulier of anoniem via deze link! 

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Geef een reactie