TMYLM tour vs. Demi World Tour

Demi heeft tot nu toe 6 tours gedaan en die verschillen natuurlijk allemaal veel van elkaar. Elke tour is weer groter dan de ander. In dit artikel lees je over de verschillen tussen de DEMI world tour en de Tell Me You Love Me tour.

Outfits

De outfits van de Demi world tour en de TMYLM tour verschillen heel erg. Bij de Demi world tour waren de outfits wat meer hetzelfde: zwart met zilveren of gouden studs. Demi had bij de TMYLM tour wat meer outfit veranderingen. Zo had ze bij Confident een box outfit aan wat goed past bij het lied. De outfits van de TMYLM tour passen goed bij de stijl van het album. Wat ook anders is, is dat Demi 3 keer van haar style veranderd.

Outfit tijdens de DEMI world tour

Podium

De podia verschillen ook veel van elkaar. Bij de Demi world tour stond de band dicht op de grond en bij de TMYLM tour stond de band allemaal even hoog naast elkaar. Bij de TMYLM tour was er een B-stage waar een bed stond. Hier zong Demi wat liedjes op, waaronder Lonely en Concentrate. Het bed op de B-stage werd daarna vervangen door een piano. Daar begeleid Demi zichzelf tijdens Warrior en Father. Ook staat er een bank op de mainstage voor Daddy Issues, die je ook ziet in het voorstukje op de schermen aan de zijkanten van het podium.

Podium tijdens de Tell Me You Love Me tour

 

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Tour

De lengtes van de tours verschillen niet veel. De Demi world tour heeft 44 shows en de TMYLM tour 43. Natuurlijk zijn er wel wat andere verschillen. Demi kwam met de TMYLM tour voor het eerst naar een groot deel van Europa met haar eigen show, bij de Demi world tour had ze maar 1 show in Europa. Bij de TMYLM tour zijn er 12 shows gecancelled. 3 door productieproblemen, 1 doordat Demi werd opgenomen in het ziekenhuis en 8 later dit jaar in verband met dat Demi dan in rehab zit. Bij de Demi world tour is er maar 1 show gecancelled door een planningsfout.

Outfit tijdens de Tell Me You Love Me tour

Visuals

De visuals bij de TMYLM tour waren uitgebreider dan de Demi world tour. Bij de TMYLM tour verschenen er tussen een paar liedjes filmpjes op de schermen naast het podium die wat vertelde over de liedjes die daarna kwamen. Voordat Demi uit het podium omhoog komt bij haar opkomst, krijg je een filmpje te zien waar je het backstage te zien krijgt en ze wat verteld. Zo wordt de spanning goed opgebouwd en stijgt de spanning van iedereen nog een stukje hoger. Voor Daddy Issues zag je een filmpje dat Demi haar therapeut, die ze zelf speelde, vertelde over een jongen die ze heeft leren kennen. Ze citeert precies een paar zinnen uit het lied om aan te geven hoe ze zich voelt. Voor Warrior zie je een stukje waar ze verteld over haar mentall health, iedereen voelt al aan wat er komen gaat en houd elkaar stevig vast. Door de filmpjes krijg je een sfeer die goed bij de setlist en de energie in de zaal past.

Podium tijdens de DEMI world tour

Geef een reactie