Update: onze favoriete Demi nummers

Demi heeft muziek geschreven in veel verschillende genres. Zo schrijft ze bijvoorbeeld pop muziek, Latin muziek, R&B en nog meer. Iedereen heeft een andere muzieksmaak en dus vindt iedereen ook andere nummers van Demi leuk. Wat de favoriete nummers zijn van het team, is al eerder een artikel over geschreven.

In de tussentijd is het team natuurlijk wel veranderd. Dus even een kleine update! Dit zijn de favoriete nummers van Daisy, Masha en Sam!

Daisy

1 Sorry Not Sorry – Dit lied weet Daisy haar mood altijd binnen no time te verbeteren. Ze kan er lekker op dansen en mee schreeuwen. Ook vindt ze de  boodschap in dit nummer heel goed over komen!

2 My love is like a star – Dit blijft voor Daisy altijd een van haar favoriete nummers van Demi. Sinds kort heeft het ook een speciale betekenis voor haar gekregen en zit het nummer diep in haar hart. “Hij verveelt nooit en live is het ook magisch,” zegt Daisy.

3 You don’t do it for me anymore – Dit lied blijft Daisy prachtig vinden. Het heeft zowel voor Demi als voor haar, een diepe betekenis. Daarnaast zegt ze dat Demi haar stem in dit lied echt op zijn krachtigst is. Toen ze het live zong tijdens de TMYLM tour stond Demi helemaal alleen op het podium, maar nog kwam er genoeg power van haar alleen af.

Masha

“Mijn favoriete nummers zijn er eigenlijk ontzettend veel,” zegt Masha. “Ik hou op verschillende momenten echt van heel andere muziek.” Masha haar all time favorite is toch Skyscraper. Omdat dit het eerste nummer is wat ze hoorde van Demi en ze hierdoor meer is gaan luisteren naar Demi.

Andere ballads die Masha geweldig vindt zijn Nightingale, Warrior en Stone Cold. Daarnaast houdt ze ook van up-tempo nummers zoals ‘Sorry Not Sorry’, ‘Give Your Heart a Break’ en ‘Made in the USA’.

Als Masha op dit moment toch echt toch een top 3 zou moeten kiezen, kiest ze de volgende drie nummers.

1 Skyscraper

2 Tell Me You Love Me

3 Sorry not Sorry

Sam

Wat Sam haar favoriete nummers zijn van Demi vindt ze heel lastig te zeggen. Ze zegt dat ze haar meeste muziek geweldig vind ik alle nummers stuk voor stuk iets hebben. Maar ja, natuurlijk zijn er ook voor Sam een paar nummers die er voor haar altijd bovenuit zullen blijven steken.

1 warrior – De reden waarom dit nummer bij Sam op nummer 1 staat is voornamelijk door de pakkende tekst. Het is een nummer wat haar altijd helpt om positief te blijven. Ook de manier hoe demi met dit nummer een boodschap overbrengt vindt ze prachtig. “Het pakt me, het grijpt me aan,” zegt Sam.

2 Sober – Het nummer ‘Sober’ beschrijft voor Sam precies waar muziek over gaat. Dit is wat Sam erover zegt: “In dit lied vertelt Demi een pakkend verhaal. Ze beschrijft een gevoel dat alleen met woorden misschien niet eens is uit te leggen. Dit nummer straalt zoveel kracht uit, er zit zoveel gevoel in.”

3 Fall in line – Dit is een collab met Christina Aguilera. Het lied is prachtig gezongen door 2 powervrouwen. Het is een anthem naar iedereen “We are not made to fall in line.”

Wat zijn jouw favoriete Demi nummers op dit moment? 

Geef een reactie