Update: onze favoriete Demi films

Demi heeft in een aantal films gespeelt of de stem in gesproken. Natuurlijk vindt iedereen een andere film leuker en heeft ieder zijn/haar eigen mening. Om ons nog een beetje beter te leren kennen vertellen wij aan jullie onze top 3 favoriete Demi films. Klik hier voor het eerste artikel wat we schreven.

Annemieke

1. Princess Protection Program
Dit is Annemieke haar favoriete film van Demi, omdat Annemieke het verhaal erg leuk vindt en de karakters erg verschillend vindt. Daarnaast vindt ze het leuk dat Demi en Selena Gomez samen acteren in deze film en dat de karakters bevriend worden in de film.

2. Camp Rock 1
Dit is de eerste film die Annemieke van Demi heeft gezien en Demi gelijk geweldig vond. Daarnaast vond ze het karakter Catilyn ook echt geweldig . Ten slotte vond Annemieke het leuk om de ontwikkeling van Mitchie te zien in de film van verlegen naar minder verlegen.

3. Camp Rock 2
Deze film vindt Annemieke vooral leuk, omdat het een goede opvolger is van het eerste deel. Het sluit goed aan en dat is niet altijd zo bij sequels. Daarnaast vond ze het erg leuk om Mitchie verder te zien ontwikkelen.

Daisy

1. Camp Rock 1
Dit is Daisy’s ultieme favoriete film, omdat dit de eerst keer was dat ze Demi onbewust eigenlijk zag. Daisy vindt dat Demi goed kan acteren en haar rol goed speelde en ze merkte gelijk dat Demi goed kon zingen. This is me heeft sindsdien dan ook een speciale betekenis voor Daisy.

2. Princess Protection Program
Daisy vindt deze heel leuk omdat Selena Gomez er ook in zit. Het was leuk om te zien hoe ver Demi en Selena allebei zijn gekomen omdat Demi en Selena beide begonnen bij Barney and Friends. De film zelf vond Daisy ook heel leuk!!

3. The smurfs: The Lost Village
Dit is niet een film waar Demi zelf in speelt maar Daisy vond het leuk om Demi haar stem te horen bij Smurfin. Het karakter van Smurfin past goed bij Demi haar stem!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Masha

1. Camp Rock
Dit is een film met Demi erin en onbewust keek Masha er vroeger naar zonder toen te weten dat Demi later bekend zou worden. Toen vond Masha Demi al leuk acteren en was ze onbewust al fan.

2. Stay Strong documentaire
Masha vindt dit een documentaire die onderwerpen aan bod laat komen waar echt meer over gepraat moet gaan worden. Daarom vindt Masha de documenteren heel interessant.

3. Camp Rock 2
Masha was in 2008 al fan geworden van Camp Rock deel 1, dus toen later deel 2 uitkwam, kon ze natuurlijk niet wachten om deze te bekijken. Het is een beetje een jeugdsentiment geworden voor Masha.

Maud

1. Camp Rock
Voor Maud persoonlijk is het haar favoriete film. Deze film is ze gaan kijken los van dat ze wist dat Demi erin speelde. Ze was helemaal weg van het verhaallijn en toen Maud erachter kwam dat Demi erin speelde kon dit niet meer stuk. Demi weet zo waar ze mee bezig is en raakt Maud elke keer weer als ze deze film kijkt.

2. Princess Protection Program
Deze film is Maud puur gaan kijken omdat Demi erin speelde. Het gehele verhaal sprak Maud zo aan dat een meisje dat eigenlijk buiten gesloten wordt zo ver kan komen binnen een samenleving breekt Maud haar hart. De achterstallige meisjes worden altijd slecht behandeld en krijgen nooit de kans om ergens uit te springen, maar in deze film gebeurt dit juist wel.

3. Camp Rock 2
Ondanks dat Maud 1 geweldig vond, vond ze 2 wat minder. Het verhaal werd iets minder interessant. De nummers waren oprecht heel goed, maar ze vond oprecht het verhaallijn uit film 1 een stuk beter.

Geef een reactie