Update: onze favoriete music video’s

Net zoals jullie hebben ook wij onze favoriete music video’s. We willen deze graag met jullie delen zodat jullie ons beter kunnen leren kennen. In dit artikel lees je de favoriete music video’s van Annemieke, Daisy, Kimberly, Masha, Maud en Myrthe. Wil je de favoriete music video’s van Fleur en Kristine lezen? Klik dan hier.

Annemieke

Made in the U.S.A.

Annemieke vindt dit een heel erg vrolijk nummer en de music video heel goed bij het nummer past. Ze vindt de video ook anders dan andere video’s van Demi, omdat Demi in deze video als buitenstaander zingt. In deze video wordt namelijk het liefdesverhaal door 2 anderen uitgebeeld en Demi zingt alleen. Annemieke vindt het ook erg leuk dat deze video zich op verschillende plaatsen afspeelt.

Stone Cold

Ook bij deze video vindt Annemieke dat de muziek en de video heel goed bij elkaar passen. Stone Cold is een heel emotioneel liedje en de emoties worden heel goed uitgebeeld in de video. Iedere keer als ze naar deze video kijkt raakt ze geëmotioneerd omdat de pijn en het verdriet haar raken. Overigens vind ze de sneeuw in de video heel goed bij de titel passen.

Cool For The Summer

Annemieke heeft deze op de derde plek gezet omdat ze het los al een heel goed nummer vindt, maar de video maakt het helemaal af. Ze vindt het een heel leuk en gezellig nummer. Annemieke is helemaal fan van Demi’s korte zwarte haar in deze video en de verschillende kleuren die naar voren komen vind ze ook heel erg mooi. Annemieke vindt het ook heel leuk dat er in deze video gewisseld wordt tussen beelden.

Daisy

Sorry not Sorry

Daisy vindt deze videoclip echt geweldig. De videoclip past goed bij het nummber. De reden hiervan is dat het een groot feest is en iedereen doet lekker waar diegene zin in heeft. Dit vindt Daisy passen bij het vrolijke nummer.

Tell Me You Love Me

Deze clip vindt Daisy geweldig omdat er een storyline in zit. Dit heeft Demi niet heel vaak in haar video’s. Het concept van de video past dan ook erg goed bij de tekst van het nummer, wat het een mini film maakt.

Cool For The Summer

Deze clip vindt Daisy leuk omdat dit weer iets totaal anders is. In het begin moest Daisy erg wennen aan het nummer, maar naar een paar keer luisteren vond ze het echt een geweldig nummer. Het heeft een meer sexy vibe dan de andere video’s en je ziet hierin een heel andere kant van Demi.

Kimberley

Stone Cold

Kimberley vindt deze video super mooi en erg emotioneel. Stone cold is een tijdje één van haar favoriete nummers geweest en de video maakte het liedje nog beter.

Tell Me You Love Me

Demi zag er heel mooi uit in deze video volgens Kimberley. Ook vindt ze dat de boodschap van het lied, dat je alleen jezelf nodig hebt, heel goed overkomt in de video.

La La Land

Kimberley werd door deze video geïntroduceerd aan Demi. Ze vindt deze video super leuk omdat er allemaal mensen van Sonny with a chance in zaten, en ze vindt dat Demi er super schattig uitziet in deze video.

Masha

Skyscraper

Masha vindt het een persoonlijk en rustige video. De video straalt precies uit waar het hele liedje om draait. Dit is ook de eerste video van Demi die Masha heeft gezien. Volgens haar blijft het een mooie en simpele video.

Tell Me You Love Me

Deze video heeft een verhaal dat met de te tekst mee loopt. Masha vindt dit persoonlijk leuk om naar te kijken omdat het niet saai wordt.

Sorry Not Sorry

Masha vindt SNS heel erg vrolijk. Ze houdt van de vibe in de music video. Door naar de video te kijken voel je waar het over gaat. Ook maakt de video je gelijk weer vrolijk.

Maud

Stone Cold

Maud heeft deze video op 1 gezet omdat deze video echt emoties laat zien die een mens kan hebben. De video is puur natuur en de wereld wordt niet mooier gemaakt dan het is.

Nightingale

Dit nummer is zelf behoorlijk emotioneel en dat is heel goed te zien in de music video. Hierdoor voel je echt wat er met het nummer bedoeld wordt.

Cool For The Summer

Volgens Maud kan je echt niet om deze video heen. Het is een feestje om naar te kijken en je wordt er meteen een stuk vrolijker van.

Myrthe

Skyscraper

Myrthe vindt dit een heel breekbaar nummer. Ze vindt niet alleen de video er heel kwetsbaar eruit zien, maar ook Demi zelf. Je ziet in de video de pijn en het verdriet in haar ogen. Met deze video is heel goed uitgebeeld wat je voelt zodra je naar het lied luistert.

Sorry Not Sorry

Dit nummer is een enorm feestje en de video al helemaal. De spontaniteit die in de video zit vindt Myrthe heel leuk om naar te kijken maar ook het plezier die de mensen hebben moeten hebben gehad tijdens het opnemen van deze video vindt Myrthe geweldig om te zien.

Really Don’t Care

De variatie die in deze video zit is de reden dat Myrthe deze op 3 heeft gezet. Niet alleen variatie aan kleuren maar ook aan mensen maakt deze video zo mooi volgens haar. De acceptatie van allerlei sexualiteiten in deze video vindt ze heel mooi om te zien.

Geef een reactie