Update: onze favoriete quotes

Demi heeft door de jaren heen heel veel quotes gehad. De één nog inspirerender dan de ander. Net zoals jullie, Lovatics, hebben wij ook onze favoriete quotes met zo onze eigen redenen. We willen deze graag met jullie delen. Wil je het originele artikel lezen? Klik dan hier.

Annemieke

“Love is louder than the pressure to be perfect.”
Annemieke vindt deze quote zo mooi, omdat het ervoor zorgt dat ze minder perfectionistisch is. Ze wordt ook rustig van deze quote.

“Stay strong, be brave, love hard and true, and you will have nothing to lose.”
Door deze quote wordt Annemieke zelfverzekerder. Ze vindt de gedachte dat als je sterk blijft, zelfverzekerd bent en lief hebt dat dan alles goed komt heel fijn.

“You were born to be real, not perfect.”
Deze quote vindt Annemieke mooi, omdat het gewoon de waarheid is volgens haar. Niemand is namelijk perfect en deze quote zegt dat.

Daisy

“Your imperfections make you beautiful, they make you who you are.”
Daisy vindt deze quote van Demi mooi omdat het haar helpt te onthouden dat je niet perfect hoeft te zijn en dat je imperfecties je niet minder waard maken.

“Believe in yourself”
Deze quote hoor je heel veel en is misschien een beetje cliché, maar voor Daisy blijft deze quote speciaal. Wat er ook gebeurd, je moet in jezelf blijven geloven, want dat jij bent het allerbelangrijkste. Als jij niet in jezelf geloofd, wie zou dat dan wel doen?

“It’s gonna be okay. No matter how hard your rock bottom is, you can rise above it”
Dit is voor Daisy altijd een reminder om door te blijven gaan. Hoe slecht het ook gaat en hoe eindeloos de weg naar recovery lijkt, uiteindelijk komt het allemaal goed en kom je er sterker uit.

Kimberley

“It works if you work it.”
In dit geval ging het om recovery en dat recovery hard werken is. Deze quote is Kimberley bijgebleven, omdat Demi het op een moment zei toen Kimberly het heel hard nodig had. Deze quote inspireerde haar om door te blijven vechten, hoe moeilijk het ook is.

“I didn’t save your life, you saved your own life and you should be very proud of that.”
Toen Kimberley deze quote van Demi voor het eerst hoorde sloeg het echt in als een bom. Ze droomde er altijd van om Demi te kunnen vertellen hoeveel ze voor haar had betekend, maar toen Kimberley deze quote hoorde had ze toch wel een momentje dat ze dacht van wow, Demi heeft gelijk.

“Stay strong.”
Ook al zijn er genoeg mensen die dit hebben gezegd voordat Demi dat deed, is dit toch wel een van de quotes waar ze om bekend staat. Kimberley vind het mooie aan deze quote dat het er eigenlijk al vanuit gaat dat je sterk bent, en dat is ook zo. Demi benadrukt dat in haar ogen alleen maar.

Masha

“Sometimes you don’t know who you can and cannot trust. I still learn that over and over again.”
Het is tegenwoordig gewoon heel erg moeilijk om iemand 100% te vertrouwen. Masha denkt dat iedereen daar wel mee te maken heeft. En zo zie je ook maar weer dat gewoon iedereen daar last van heeft, ook een ster zoals Demi.

“Stay strong, be brave, love hard and true, and you will have nothing to lose.”
Net zoals Annemieke heeft Masha deze quote op 2 staan. De quote legt volgens haar eigenlijk zichzelf al uit. Wees gewoon jezelf en doe waar je gelukkig van wordt, dan heb je eigenlijk niks te verliezen. Jezelf blijven ontwikkelen en niet bang zijn.

“I’m not perfect and I don’t have to be”
Niemand is perfect en door social media wordt vaak wel naar perfectie gestreefd. Je ziet er bijvoorbeeld niet altijd zo uit als iedereen op die prachtige foto’s. Het is dan ook goed om te realiseren dat je echt niet perfect hoeft te zijn. Ook de modellen op die foto’s hebben imperfecties.

Maud

“The minute you think of giving up, think of the reason why you held on so long.”
Deze quote heeft Maud door een moeilijke tijd geholpen. Toen ze het allemaal even niet meer zag zitten en een lichtpuntje nodig had, dacht ze terug aan deze zin. Het maakt niet meer uit hoe moeilijk het is, het blijft belangrijk om te kijken naar waarom je al zo lang vecht en dat is iets wat veel voor Maud betekent.

“You were born to be real, not perfect.”
Heel lang heeft Maud zich moeten aanpassen. Ze was volgens veel mensen om haar heen niet perfect. Jaren heeft ze erover gedaan om zichzelf te accepteren zoals ze is en ze is daar nog steeds mee bezig. Maud wilt dat jullie onthouden dat je prachtig bent zoals je bent ook al ben je niet perfect voor een ander dat ben je wel voor haar.

“Believe in yourself.”
Tegenwoordig is het steeds moeilijker om in jezelf te geloven als er via allerlei kanalen wordt verteld dat je niet goed genoeg bent. Deze quote staat bij Maud op 3, omdat hij onwijs veel betekend voor haar. Jullie zouden ook echt in jullie zelf moeten gaan geloven.

Geef een reactie