TMYLM tour update 5: Washington, Boston en meer!

Yay! Demi Lovato is op tour in Noord-Amerika! Dat betekent dat we heel veel nummers van het album live gaan horen! In deze artikelen vertellen we de hoogtepunten van de show en proberen we van zoveel mogelijk nummers die tijdens de show gezongen worden een video te vinden! En dan niet elke keer dezelfde ;).

Washington

Bij de Cast sessie voor deze show mocht Wilmer Valderrama praten. Wilmer praatte over zijn manier van zijn dag indelen. Hij zorgt dat hij iedere dag een My Hour heeft. Een uur om iets voor zichzelf te doen. In Wilmers geval is het vaak sporten, maar hij zal dit de komende tijd niet heel fanatiek zijn, hij heeft tijdens het joggen zijn hamstring verrekt. Maar ook jij kan een uur per dag aan jezelf besteden. Doe iets wat jij echt leuk vind en wat je zelf echt wilt doen.

Tijdens de show liep Demi natuurlijk weer door het publiek heen tijdens Confident. Een vader van een van de Lovatics die naar de shows gingen vond het helemaal geweldig dat Demi zo dichtbij was. Hij had tranen in zijn ogen!

‘s Middags voor de show stond Demi ook nog eens op een ander podium. Ze zong tijdens de March For Our Lives! Ook Ariana Grande en Miley Cyrus zongen een nummer tijdens deze march!

Boston

Bij deze show was de kiss-cam tijdens Give Your Heart a Break. Het publiek ging he-le-maal los toen ze erachter kwamen dat de kiss-cam geactiveerd zou worden. Demi vind het zelf ook heel leuk als de kiss cam aangaat en vooral de reactie van de fans. Demi haar dansers komen bij sommige shows een kusje halen bij Demi en Demi kust hun dan op de wang.

Over de M&G zijn de laatste tijd veel negatieve verhalen rond gegaan. Een hoop hiervan zijn nep en bedacht door mensen die geen M&G hebben. Maar er zijn een aantal dingen die we graag kwijt willen. Als je naar een M&G met Demi gaat weet je dat je niet veel tijd hebt. Ongeveer 30 seconde en dan moet je de foto maken. Verder zijn er veel verhalen over dat Demi niet vrolijk is tijdens de M&G’s. Demi heeft last van social anxiety en dan alsnog iedere dag met 100 totaal vreemde mensen op de foto gaan is dan lastig. We zijn heel trots op haar dat ze het toch elke show weer doet!

Nashville

Tijdens Sexy Dirty Love wordt er veel gedanst, met stoelen en op hoge hakken. En vallen? Dat doen ze niet! Zo knap, want die hakjes zijn heel dun! Ook is Demi zelf nog niet gevallen deze tour! Een nieuw record!

Father en Smoke & Mirrors zijn voor Demi twee hele emotionele liedjes. Heel veel fans raken al geëmotioneerd als ze er thuis naar luisteren. Moet je nagaan wat er gebeurt als hun idool het live zingt. Om de emotie en sfeer van deze twee liedjes erin te houden zingt zij niet alleen maar bespeelt ondertussen ook de piano. De zaal wordt op zulke momenten stil, pak je zakdoekjes maar!

Miami

In Miami had Demi een hele speciale gast op het podium. Vlak voordat ze Échame La Culpa wilde zingen, kwam Luis Fonsi op het podium te voorschijn. Voor het eerst hebben ze samen live Échame La Culpa gezongen. Om de show nog specialer te maken hebben ze ook samen Despacito gezongen. En natuurlijk veel gedanst.

Het andere duet heeft Demi de hele tour alleen gezongen, No Promises. Hierbij hoor je de stemmen van Cheat Codes via een bandje spelen. Misschien zien we ze tijdens de Europese tour nog eens op het podium verschijnen naast Demi! Of zijn er nog andere special guests. Welke Europese zanger of zangeres zou jij graag bij Demi op het podium zien staan?

Tampa

Demi zingt tijdens haar shows ook het nummer Daddy Issues, maar over wie dat nummer gaat, weet alleen Demi. Maar misschien is er een clue! Tijdens de show waar Luke Rockhold, een van haar dates uit 2017, aanwezig was, zong Demi wel de fuck in het nummer. Zou het dan over hem gaan?

Wil je graag weten hoe Demi alle haarstijlen verwisselt tijdens de tour? Pruiken! Alle haarstijlen die Demi laat zien zijn pruiken of haar eigen haar met extensions. Zelf het korte haar wat ze laatst droeg, was een pruik! Ze wilde even wat anders proberen, vraagt het aan Ceasar en hup, hij vindt weer een mooie pruik!

Newark

De allerlaatste show van het Noord-Amerika deel van de tour. Deze show is, zoals de meeste weten, verschoven. De weersomstandigheden waren erg slecht, maar nu waren ze ook niet heel goed. Er lag namelijk veel sneeuw en Demi haar team vond dat niet zo, ze kwamen net uit het zonnige Florida!

Bij zo een laatste show gebeuren er natuurlijk wat bijzondere dingen. Het eerste was dat DJ Khaled niet meer meedeed. Tampa was voor hem de laatste show, hij had andere dingen gepland op deze dag. Verder kwam Kehlani opeens het podium op tijdens Lonely! En wat er toen gebeurde kan je beter even zelf bekijken in de video hieronder. Wie het voorprogramma is in Zuid-Amerika en Europa is nog niet bekend.

Geef een reactie