Unreleased Songs

We hebben al eerder een artikel geplaatst over liedjes van Demi die nooit officieel uitgekomen zijn, maar dat was in 2015. Inmiddels zijn we een drie jaar verder en zijn er al weer een paar nieuwe nummers of stukjes van nummers op het internet beland.

Ik begin met een nummer dat echt heel gaaf klinkt, maar helaas erg lastig te vinden is: Only Color I See. Helaas zitten hier copyrights op en heeft YouTube het nummer blijkbaar al enkele keren verwijderd. Hier kan je het nummer luisteren, maar helaas versneld:

Gelukkig is er ook een klein stukje te vinden dat een stuk minder bewerkt is, en waar je ook echt kan horen dat het Demi is! Want dat is het bewijs dat het daadwerkelijk haar nummer was. Rond 0:41 seconden heb je de betere versie.

Internet zegt dat het ofwel voor DEMI was geschreven, ofwel voor Confident – hoe dan ook, uiteindelijk is het liedje op geen enkele CD beland. Als je het mij vraagt, vind ik het meer passen bij DEMI dan bij Confident. Wat denken jullie?

Too Much Love

Een ander nummer van Demi dat gemaakt was in de DEMI tijd, heet Too Much Love. Dit nummer is erg moeilijk te vinden op YouTube. Ik heb het nummer wel gevonden onder de titel Gone, maar dit is dus Too Much Love. Het is een liefdesnummer over eindelijk iemand vinden waarvan je nooit té veel zou kunnen houden. Ik vind het een erg mooi nummer, en het had goed gepast bij de andere nummers op DEMI.

Emotion

Dan nu een klein stuk van een wat nieuwer nummer, dat Demi zelf op internet heeft gezet. Het is geschreven voor Tell Me You Love Me, maar heeft het uiteindelijk niet gehaald. Het nummer heet Emotion (of Cut the Emotion) en klinkt heel anders dan wat ze normaal doet. Het is meer een remix, met een hoog instrumentaal gehalte en maar weinig tekst. Ik vind het wel catchy, en het is vooral leuk omdat je in het filmpje Demi en Nick het nummer zien maken in de studio.

Grappig is, dat voor Tell Me You Love Me uitkwam, er een gerucht rondging dat Ready for Ya op de CD zou komen. Uiteindelijk is deze op de Target editie verschenen. Helaas nog niet op Spotify, maar wel in goede kwaliteit op Youtube. In het filmpje van hierboven (Emotion) zijn ook mensen te zien die hebben meegewerkt aan Ready for Ya. Namelijk Nick Jonas en de andere man die in de video verschijnt. Ik moet zeggen dat ik de vibe van Emotion heel ver weg ook wel terug herken in Ready for Ya – of misschien wil ik dat gewoon graag. Het zou zo gaaf zijn als het nummer begon bij Emotion en dan eindigde bij Ready for Ya! Wat denken jullie?

Bad Chick

Tot slot een nummer dat ook erg lastig te vinden is, behalve een klein stukje, in de video die ik net al heb geplaatst voor Only Color I See, namelijk Bad Chick.

Jammer genoeg is het maar erg kort, want het klinkt best leuk! Het schijnt geschreven te zijn voor Unbroken. Ik vraag me af of het goed bij de rest van de nummers had gepast, en of het überhaupt wel goed bij Demi past, dus ik vind het niet erg dat het niet op een CD is beland. Maar het lijkt me toch leuk om het nummer in zijn geheel te horen!

Welk nummer vinden jullie het leukst? Kennen jullie nog andere nummers van Demi die nooit uitgebracht zijn, maar wel op internet te vinden zijn? Laat het ons weten!

2 gedachten over “Unreleased Songs

  1. Smoke & mirrors is ook een lied die niet op spotify te vinden is of op cd’s alleen die van de target! Super mooi liedje van d’r. Ik hoop dat ie ooit nog op spoti komt!

Geef een reactie