Unieke Demi Lovato schriften

In september begint het nieuwe schooljaar weer. En wat is er leuker dan shoppen voor het nieuwe schooljaar? Agenda’s, pennen, tassen en schriften. Elk jaar een ander thema en de enige zijn die met deze coole schriften op school verschijnt. Wil jij met unieke schriften komend schooljaar door komen? Dan hebben wij de oplossing voor jullie! We hebben ze al een tijdje in ons assortiment, maar we willen ze nog even extra onder jullie aandacht brengen: onze Demi collegeblokken!

Zeg nou zelf wie wil er niet met unieke schoolspullen in de les verschijnen. En onder de les weg kunnen dromen hoe het zou zijn als je een meet en greet met Demi zou hebben. Wat zou je vragen? Zou je iets van Demi willen weten? Ook deze vragen kun je natuurlijk in je schrift schrijven. En wat zou het dan leuk zijn als je met dit schrift in je Demi Tas de meet en greet zou kunnen beleven. Je kan er natuurlijk ook iets anders van maken, wat dacht je ervan om er een dagboek van te maken van alle Lovatic meetings!

We maken de schriften helemaal zelf. Dus zoals we al zeiden, ze zijn uniek geen enkele is er hetzelfde. Hopelijk vind je de schriften net zo mooi als wij. Hieronder zie je een aantal van de schriften, zodat je weet wat je kan verwachten, dit zijn er maar een paar, meer vind je op de pagina van de schriften. De schriften die wij in ons assortiment hebben zijn blokjes schriften voor rekenen en wiskunde en de reguliere lijntjes. Beide zijn op A4 formaat verkrijgbaar en in verschillende kleuren en allemaal hebben ze een andere foto.

[Tweet “Unieke Demi Lovato Schriften, je vind ze hier!”]

Benieuwd wat ze kosten? Hieronder zie je een prijzentabel zodat je zelf kan kijken wat de schriften kosten. Hoe meer je er bestelt hoe voordeliger ze worden. De prijzen zijn excl. verzendkosten. Die zijn afhankelijk van hoeveel je er koopt. Hoe meer schriften hoe zwaarder het pakketje hoe duurder de verzendkosten. Voor 1 schrift zijn de verzendkosten €3,50, dit zijn brievenbus pakketten tot 2 kg.

Prijstabel

Hoeveel Prijs (excl. verzendkosten)
1 € 3,00
2 € 5,00
3 € 7,50

Hieronder zien jullie een aantal voorbeelden hoe ze eruit zien.
Schriften met Demi Lovato erop zijn haast niet te verkrijgen! Wij verkopen college blokken (ruit en lijn) met een leuke foto van Demi.Schriften met Demi Lovato erop zijn haast niet te verkrijgen! Wij verkopen college blokken (ruit en lijn) met een leuke foto van Demi.

Schriften met Demi Lovato erop zijn haast niet te verkrijgen! Wij verkopen college blokken (ruit en lijn) met een leuke foto van Demi. Schriften met Demi Lovato erop zijn haast niet te verkrijgen! Wij verkopen college blokken (ruit en lijn) met een leuke foto van Demi.

Staat er een schrift tussen die je echt super vindt. Klik dan hier en dan kan je er een of meer bestellen.

Levertijd is afhankelijk van de bestelling en hoe druk het team het heeft. We hopen het pakketje binnen een week bij jou thuis te hebben, maar dit kan dus eerder of later worden.

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen wij die graag. Hieronder kan ze de vraag stellen, dit is een formuliertje dat automatisch naar onze mail verstuurd word. Deze zullen wij dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht:

Geef een reactie