Underrated popstar

Demi zei in het “American Way” magazine dat ze niet had gedacht dat ze het tot 21 jaar zou halen. We weten allemaal dat Demi al een hoop heeft meegemaakt. Ze vocht zichzelf er doorheen. Veel mensen zijn vergeten dat ze ooit deel uitmaakte van Disney.

De manier waarop Demi zich erdoorheen heeft gevochten zorgt ervoor dat er niet hetzelfde naar haar wordt gekeken als andere ex-Disneysterren. Het laatste jaar zorgt Selena Gomez ervoor dat ze ook net meer de tiener sensatie is maar een volwassenen, maar haar muziek en persoonlijkheid hoort ze er nog niet helemaal bij. Ariana Grande werd aan het begin van haar popcarrière gezien als veilig en zacht. Toen Ariana werd betrapt op het likken van een donut in California afgelopen zomer, werd ze weer gezien als de Nickelodeon ster. Terwijl dit het meest interessant is wat ze ooit heeft gedaan volgens New York post.

Zelfs Nick jonas kleeft vast aan de kopie van Justin Timberlake ‘s metamorfose van NSYNC-lid om solo te gaan. Het voelt voorspelbaar en verstikkend.

Demi Lovato is iemand die haar eigen weg gaat, ook al heeft ze een tegenslag. Ze deelt haar beste en slechtste dagen met iedereen die wil luisteren. Persoonlijk, maar ook op social media. Beide zijn meestal een no go voor popzangers. Ze spreekt gepassioneerd over sociale rechtvaardigheid problemen en is niet bang om te spreken over politiek. Ook over de democratische presidentskandidaat Hillary Clinton. Ook al zou het kunnen zorgen voor minder fans voor Demi. Wanneer ze live performd gaat ze er helemaal voor, met haar zang, dans en grappen die ze maakt. Soms kan dit zelfs gaan over persoonlijke onderwerpen, zoals menstruatiepijn.

Maar wanneer ze zich niet houdt aan haar script boekje, moet je luisteren naar haar dankwoord wanneer ze een award wint. Haar woorden zijn: “I know you all love Nick Jonas but I actually have a bigger d-k than he does” verteld ze lachend. “And a huge set of balls”. Deze taal is zeker niet bedoeld voor kinderen.

bron: http://nypost.com/2016/07/08/demi-lovato-is-one-of-the-most-underrated-pop-stars/

Geef een reactie