Uitslag enquête: geef je mening over het team!

De enquête zit erop en we willen graag de uitslag met jullie delen! Deze keer ging de enquête over het team en wat jij er van vindt. De enquête is door 61 mensen ingevuld en in dit artikel vertellen we je de nuttige informatie die wij eruit hebben gehaald en waar wij wat mee gaan doen!

Demografie in onze enquête is je leeftijd, geslacht en de provincie waar je vandaan komt. Wij vinden dit belangrijk om te weten, zodat wij kunnen zien wie onze echte doelgroep is. Dit kunnen wij inschatten en zien via Facebook statistieken, maar via deze enquête zie je de demografie van de Lovatics die de moeite nemen om er wat mee te doen en niet alleen van iedereen die het ziet.

In de enquête kwam naar voren dat de leeftijden veel verschillen. De jongste is 14 jaar (3 Lovatics) en de oudste Lovatic is 31 jaar oud. De leeftijd die het meest voorkomt is 17 jaar en het gemiddelde is 19 jaar. De doelgroep die wij altijd in gedachten proberen te houden is 18 t/m 24 jaar oud, omdat dit de meeste mensen heeft die ons volgen en die met Demi zijn opgegroeid.

Geslacht

96,4% van de Lovatics die de enquête hebben ingevuld zijn vrouw, wat opzich wel te verwachten is. Alleen 1 man heeft de enquête ingevuld, terwijl we weten dat er veel meer mannen/jongens zijn die Lovatic zijn! En jullie mening telt ook mee!

De meest voorkomende provincies zijn Zuid-Holland, Noord-Brabant en Gelderland. Daarom dat we vaak ook meetings in Utrecht en deze provincies doen, hier komen de meeste Lovatics vandaan en is het makkelijkst voor hen om te komen. Uit elke provincie hebben Lovatics meegedaan met de enquête!

Goede- en verbeterpunten

We zijn bij de goede dingen overladen met complimenten over alles wat wij doen. Dat wij onze tijd er voor in willen ruilen en dat we iedereen er proberen bij te betrekken. Hier zijn wij heel dankbaar voor!

Wel zijn er altijd wat tegenstrijdige punten die je zowel bij de goede dingen als de verbeterpunten ziet verschijnen, maar helaas kan je natuurlijk niet iedereen 100% tevreden maken. Maar dat betekent niet dat wij dat niet zien.

Voor de verbeterpunten willen we jullie een aantal punten geven waar wij aan gaan werken of waar wij onze keuze voor uitleggen. Dit betekent niet dat dit binnen een paar dagen helemaal anders gaat zijn, maar langzaam gaan we hier mee aan de slag.

Spelling in artikelen.

Hier zijn we de afgelopen maanden al veel in vooruit gegaan, maar dat betekent niet dat alle type- en spelfouten uit de artikelen verdwijnen. Wij zijn ook mensen en zien wel eens wat over het hoofd. Alle artikelen die we plaatsen worden sowieso nog door twee andere doorgelezen. Eerst om verbeteringen door te voeren, voordat het artikel ingepland wordt. Daarna als het artikel ingepland wordt nog een keer voor de zekerheid om de laatste foutjes er nog uit te halen.

Onderscheid brengen in wat is nieuws.

Hier zijn we de afgelopen tijd ook aan gaan werken. Verschijnt er een nieuw artikel op de website? Dan staat dit in de tekst en via Instagram in de foto. Daarnaast verschijnt er via Instagram en Facebook ook een story met het nieuwe artikel. Is er nieuws dat gedurende de dag komt, denk aan dat we de maandag dat Demi de Europa tour aankondigde een mail kregen waaruit je kon opmaken dat het die dag bekend gemaakt werd, deze informatie komt dan zo snel mogelijk in de stories op Facebook en Instagram.

Informatie over meetings.

Meestal geven wij alleen tijd, datum en locatie door over meetings, omdat wij uit ervaring gemerkt hebben dat als je zegt wat je gaat doen, Lovatics niet komen, omdat het in hun ogen kinderachtig of saai is. Terwijl ze vaak niet weten wat het is of het is iets wat ze kennen van jaren geleden. Wij organiseren altijd activiteiten, dit doen we omdat niet elke Lovatic zo gemakkelijk contact maakt in een grote groep. Via de activiteiten in kleinere groepen heb je al een aantal mensen waar je contact mee hebt en dan is het makkelijker als de groep weer bij elkaar is. De activiteiten zijn altijd voor de leeftijden van 16 tot 24.

Tips om Demi in de hitlijsten te krijgen.

Deze tips lees je elke keer in onze promotie artikelen voor nieuwe singles.Vaak zijn deze ongeveer hetzelfde, dus je kan er ook een ouder artikel bij pakken. Voor Échame La Culpa hebben we geen promotie artikel geschreven. Dit komt omdat wij op dat moment niet met genoeg teamleden waren om dit uit te voeren. Voor Tell Me You Love Me is er wel al een promotieartikel geschreven. Deze staat alleen nog niet online, omdat TMYLM nog geen radio deal heeft in Nederland. Dit betekent dat als je dan TMYLM aanvraagt, de radio stations het nummer niet kunnen draaien. Het is daarom niet handig om een promotie actie te starten.

Meer updaten zoals @JustCatchMeDemi.

Wij halen zelf vaak wat informatie van @JustCatchMeDemi via twitter, maar voor ons is het niet haalbaar om 24/7 alle updates over Demi te plaatsen. Wij hebben zelf ook allemaal nog school, werk, hobby’s en sport en combineren dat met het team. Een update account beheren is heel veel werk, ook al ben je met meer mensen. Wat wij wel doen is als er belangrijke updates zijn, deze in onze stories plaatsen op Instagram en Facebook en zoals bijvoorbeeld over de tour bijvoorbeeld de tour updates schrijven. Zo krijg je toch de updates in het Nederlands. Verder zijn we van plan om update artikelen te schrijven waarin je kan lezen wat Demi afgelopen maand heeft gedaan. Dit gaan we vanaf de zomer doen, omdat ze nu op tour is en we de tour updates al schrijven.

Een grote whatsappgroep maken.

Bij deze heb je de link voor een grote whatsappgroep. Voordat je jezelf toevoegt nog even dit: wij zijn niet verantwoordelijk voor iets wat in deze whatsappgroep gebeurt. Denk aan ruzies, vals doorverkopen van concertkaartjes, etc. Gebeurt er zo iets? Dan ben je er zelf verantwoordelijk voor en kan je niet ons de schuld ervan geven. Wij proberen ook alleen een leuke groep te starten die voor iedereen toegankelijk is.

Niet zo vaak wisselen met teamleden.

Helaas kunnen wij, als huidige leden, daar vrij weinig aan doen. Het wordt regelmatig onderschat hoeveel werk er in het team gaat zitten en de verhouding met schoolwerk. Als teamleden hier mee zitten, kunnen wij ze er niet van weerhouden om te stoppen met het team. Wel hebben we een nieuwe “regel” voor teamleden. Er komen twee momenten dat teamleden kunnen stoppen en dat geef je als teamlid dan ongeveer 2 maanden van te voren aan. Zodat er op tijd gezocht kan worden naar een nieuw teamlid en deze ingewerkt kan worden. Hopelijk kan dit de rust binnen het team bewaren en dit ook naar jullie uitstralen. Daarom blijft ons Wanted! artikel ook online staan, zodat iedereen het artikel in kan blijven vullen en dat als het nodig is wij mensen daaruit kunnen kiezen voor het team.

Meer winacties.

Dit is een lastige. Wij hebben net twee winacties afgerond. Die van deze enquête en die van de concertkaartjes. Winacties kosten ons geld en dat hebben we niet zomaar. Als jij merchandise koopt via onze website, gebruiken we dat geld voor nieuwe merchandise of winacties. De laatste maanden (tot het moment dat we de TMYLM tour armbandjes gingen verkopen) is er bijna niets verkocht, dus hebben wij geen geld om winactie spullen te kopen en elke keer merchandise winnen is ook niet leuk. Er komt binnenkort wel weer een nieuwe winactie. Wanneer is nog niet bekend, het item dat je kan winnen is nog niet binnen.

Omschrijf info, wie zijn jullie, wat doen jullie.

Wij denken dat hiermee wordt bedoelt dat dit niet in de omschrijvingen van de social media accounts staat. Dat klopt, hier kan je heel weinig tekst plaatsen. Via de website (waar je nu bent) hebben wij meerdere pagina’s waar dit beschreven staat. Zo vind je in About Us, alle informatie over wat wij doen en via introductie de introductie artikelen van alle nieuwe leden. De website is het verlengde van onze social media accounts. Via social media kan je niet altijd hele lange teksten plaatsen of het kan wel, maar of het ook gelezen wordt.. Daarom plaatsen we dat op onze website, waar mensen naartoe klikken om meer informatie te vinden.

Kunnen jullie meer voor Belgische Lovatics doen?

Helaas zijn wij Demi Lovato Nederland en focussen wij ons vooral op Nederland. Omdat veel meetings en andere dingen die wij organiseren/doen voor Belgische Lovatics niet haalbaar zijn. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom tijdens meetings en/of Camp Lovatic, maar voor jullie is het helemaal naar een ander land reizen en dat kost meer geld en het is langer reizen.
Er is wel een andere groep Lovatics die voor Nederland en België een account zijn gestart. Dit is hun Instagram en dit is hun Facebookpagina. Ook doet Ali veel voor de Belgische Lovatics, haar twitter is @itstotallyalii.

Winnaars winactie enquête

De winnaars van de winactie van de enquête krijgen van ons een mailtje. Daarin staat dat ze gewonnen hebben en vragen we om het adres. We sturen de cadeaukaart zo snel mogelijk op! Heb je niet gewonnen? We houden meerdere winacties per jaar en daar kan je ook gewoon weer kans maken!

Er is voor gekozen om deze punten uit te leggen, zodat jullie hopelijk wat beter begrijpen waar wij vandaan komen met onze keuzes. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor het invullen van de enquête. Heb je nu nog wat om te vertellen wat je graag anoniem wilt doen, dan kan dat hier.

In de enquête kon je ook vragen stellen aan ons. Deze vragen komen op dit moment in 5 aparte artikelen. Anders wordt dit artikel wel erg lang, want hij al is meer dan 1600 woorden. Heb je nu nog steeds vragen voor ons? Dan kan je ze via het formulier hieronder vragen!

Naam: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

Bericht: