Uitslag enquête meetings

Afgelopen maand hebben we enquête online gehad over de meetings. Deze is ingevuld door 30 Lovatics en we bespreken vandaag met jullie de antwoorden! En maken natuurlijk de winnaar van het Demi pakket bekend.

Als eerste vroegen we naar de provincie waar iedereen vandaan kwam. Zodat we kunnen zien waar iedereen vandaan komt. De provincie met de meeste deelnemers aan de enquête is Zuid-Holland! Daarna volgen Noord-Holland en Overijssel. Dit verbaast ons niet heel erg, we kunnen namelijk om meerdere manieren zien waar onze volgers vandaan komen en dat is ook de top 3!

Daarna vroegen we naar de leeftijd. 56% van de deelnemers aan de enquête zijn 15, 16, 17 jaar oud. Dit verbaast ons wel! Want onze doelgroep is tussen de 18 en 24 jaar oud. Dit zegt verder niet zo heel veel op dit moment, maar wel over de reacties in andere vragen.

Van de Lovatics die de enquête hebben ingevuld zijn er maar 6 op een meeting van ons geweest. De populairste meeting was van 29 december 2015, dit was ook de meeting met de grootste groep tot nu toe, 56 Lovatics!

Locaties waar jullie een meeting willen zijn Amsterdam, Enschede en Zwolle. Maar ook Rotterdam en Utrecht zijn erg populair en bij andere maakt het niet uit waar de meeting is. Verder hebben we een hele hoop leuke ideeën binnen gekregen. We gaan kijken welke ideeën mogelijk zijn voor komende meetings, want vaak willen we toch een meeting buiten, omdat dat niet zo veel geld kost ;).

Daarna hadden we een hele lijst met stellingen waar we vroegen of je er mee eens of oneens was. Daar kwam niet heel veel verrassends uit om jullie te vertellen. De deelnemers vonden dat er genoeg meetings per jaar georganiseerd werden en reageerden het meest met Neutraal op de vraag of een meeting elke keer in een andere stad moest zijn.

Serious Request

De laatste vragen gingen over Serious Request 2017. Zoals je misschien al had gelezen hebben we besloten om dan geen meeting te houden. Met de enquête was 20% voor een meeting, 43,3% koos voor misschien en 36,7% hoefde geen meeting tijdens dit evenement. De kans dat er veel mensen op afkomen is voor ons te onzeker er daarom hebben we besloten om het niet te doen! Lees hier wat we wel doen met Serious Request 2017!

Verder kunnen we je wel vertellen dat op woensdag 3 januari onze volgende meeting is. We gaan bowlen in Nieuwegein. Dit is een groot Bowlingcentrum met een parkeerplaats voor de deur. We bowlen van 14 tot 15 uur en zullen daarna waarschijnlijk daar in de buurt blijven. Of als iedereen via Utrecht Centraal komt, daar naartoe gaan. Dat bekijken we op 3 januari!

De winnaar van het Demi pakket krijgt een mail van ons en kan zijn/haar adres sturen. Dan zorgen wij dat het pakket zo snel mogelijk naar de winnaar toekomt! Niet gewonnen? We geven via onze Facebookgroep nog een Demi pakket weg! En daar kan je 3 keer per week je mening geven over verschillende vragen! Bekijk de winactie hier en wordt hier lid van onze Facebookgroep!

Geef een reactie