Tour update 9: Manchester, Madrid, Barcelona, Lissabon, Londen, Bologna & Birmingham

Yay! Demi is op tour in Europa! Dat betekent dat we heel veel nummers van het album live gaan horen! In deze artikelen vertellen we de hoogtepunten van de show en proberen we van zoveel mogelijk nummers die tijdens de show gezongen worden een video te vinden! En dan niet elke keer dezelfde ;).

Manchester

In Manchester had Demi iets aan de setlist veranderd! Ze zong namelijk alleen tijdens deze show het nummer Skyscraper. Dit deed ze ter eren van de slachtoffers die vorig jaar zijn gevallen na de show van Ariana Grande. Demi doet dit wel vaker, andere nummers zingen dan die gepland staan. Zo heeft haar team laten weten dat dit best 30 minuten voor de show bekend is. En dan moet haar band maar even dat nummer gaan spelen.

Madrid

Nadat Demi haar stem kwijt was geraakt heeft ze het nummer Father niet meer gezongen. Alleen Warrior heeft ze nog achter de piano gedaan. De setlist van Madrid was hetzelfde als de eerste show in Amsterdam. Dat Demi haar stem weer terug heeft zie je in de video hieronder wel! Alle noten staan aangegeven. Je ziet wel dat niet elke noot even makkelijk gaat aan Demi haar geconcentreerde blik.

Barcelona

In de speech voor Warrior zij Demi niets over het nummer Sober wat een paar uur voor de show was uitgekomen. In plaats daarvan zei ze dat ze trots is op de Lovatics die tijdens M&Gs haar vertellen over hun struggles. Want je vertelt iemand je verhaal. “I just wanted to let you know that no matter what you’re going through, you can get through it.” Een andere mooie quote volgde erop: “If you do what makes you happy and you set yourself free, you’ll live an amazing life.”

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Lissabon

Demi zong voor het eerst Sober live. Het was dan officieel geen concert van de tour, maar een festival, maar ze zong Sober. Wij hadden eigenlijk niet verwacht dat ze dit zou gaan doen, omdat het zo een zwaar nummer is. Gelukkig hielp het publiek mee. De duizenden mensen zongen mee en tijdens de tekst “I’m sorry for the fans I’ve lost” begon het publiek te schreeuwen. Als seintje van we zijn er nog hoor! Dat vond Demi heel mooi en bij de volgende zinnen die ze zong hoorde je dat de tranen over haar wangen gingen.

Londen

Op 25 juni vond de show plaats in de O2 arena in Londen. Dit is de verplaatste show van Demi, omdat ze haar stem kwijt was. Nu was het dus eindelijk showtime voor Londen! Dit was de eerste echte show van de tour waar Demi Sober live speelde. Voordat Demi Lonely inzet praat ze altijd even met het publiek. Deze keer zegt ze dat ze nog geen Europese boyfriend of girlfriend heeft gevonden. “Who wants to make me a little less lonely tonight” en daarna start de muziek.

Bologna

Italië was eindelijk aan de beurt voor de TMYLM tour! En er waren ook een aantal Nederlandse Lovatics naar toe gereisd om deze (officieel laatste show) bij te wonen. Zo sprak ik toevallig die middag iemand van Ziggo over een probleempje en ging het opeens over Demi en dat hij die avond naar de show ging! Je weet maar nooit waar je Lovatics tegenkomt!

Birmingham

Ook de verplaatste show van Birmingham ging door. Dit was tevens ook de laatste show van de Europese shows, tijd voor pranks! En ze hadden er goede tussen zitten, want niet alleen Demi deed wat pranks, maar Cesar (hairstylist) en de dansers hadden er een paar bedacht! Zo ging Cesar omhoog met pruik en sexy pakje tijdens Sexy Dirty Love, werd de dans van Cry Baby gedaan door Jovanni en Sohey in plaats van Dani en deden Dani en Jackie de dans van Lonely in plaats van Scott en Jovanni. Demi zelf ging na Sorry Not Sorry het podium over met een waterpistool om haar dansers en achtergrondzangeressen nat te maken!

Geef een reactie