Tour update 8: Londen, Birmingham, Glasgow & New Castle

Yay! Demi is op tour in Europa! Dat betekent dat we heel veel nummers van het album live gaan horen! In deze artikelen vertellen we de hoogtepunten van de show en proberen we van zoveel mogelijk nummers die tijdens de show gezongen worden een video te vinden! En dan niet elke keer dezelfde ;).

Londen

De show in London kon helaas niet doorgaan vanwege dat Demi ziek is en problemen had met haar stem. De show die eigenlijk op 10 juni plaats zou vinden in de O2 arena is verplaatst naar 25 juni. Ook Demi zelf plaatste een post op social media over hoe erg ze het vindt, ook voor de fans. Maar dat als ze nu door gaat ze dan de hele tour moet afblazen en dat wil ze ook niet.

Birmingham

Het was spannend of de show in Birmingham wel of niet door zou gaan. Helaas liet Demi weten dat ook deze show verplaatst zal worden, omdat ze echt heel erg ziek is. Ze neemt erg veel rust en laat ook weten dat ze zich ontzettend verveeld, omdat ze zo ziek is dat ze de hotelkamer in geen 2 dagen heeft verlaten.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Glasgow

Op 13 juni was de show in Glasgow. Ook hier was het heel spannend of de show gecanceld zou worden of dat deze wel gewoon door zou gaan. Gelukkig blijkt deze show wel weer door te gaan en Demi laat weten dat ze zich alweer veel beter voelt en er ontzettend veel zin in heeft!

De show was ook weer geweldig om te zien. Ondanks dat Demi veel in falsetto zong waren de fans ontzettend trots op haar dat ze toch maar weer op dat podium staat! En ook de kiss cam was weer aanwezig tijdens Give Your Heart A Break.

New Castle

De show in New Castle op 15 juni ging ook weer door. Demi deed het ook weer ontzettend goed en de show was weer geweldig.

Geef een reactie