Tour update 7: Parijs, Keulen & Zürich

Yay! Demi is op tour in Europa! Dat betekent dat we heel veel nummers van het album live gaan horen! In deze artikelen vertellen we de hoogtepunten van de show en proberen we van zoveel mogelijk nummers die tijdens de show gezongen worden een video te vinden! En dan niet elke keer dezelfde ;).

Parijs

Op 4 juni was het concert van Demi in Parijs. Deze show was voor 100% uitverkocht en dat is natuurlijk altijd leuk! Voorafgaand aan de show waren ook de meet & greets. Fans vonden dat Demi verdrietig keek en overkwam alsof ze zich niet goed voelde.
Tijdens de show was er een speciale snapchat filter. Super leuk om te gebruiken op snapchat! Ook was Lucy Hale, bekend van Pretty Little Liars als Aria Montgomery, aanwezig tijdens de show! Dit hadden fans al snel opgemerkt.

Keulen

Op 6 juni was Demi, na een welverdiende vrije dag, in Keulen om daar weer een spetterende show weg te geven.
Tijdens de soundcheck heeft Demi ook ‘Really Don’t Care’ gezongen. Dat werd getweet door fans die aanwezig waren. Helaas zong ze deze niet tijdens het concert en zijn er ook geen filmpjes van te vinden.
Tijdens het concert in Keulen werden tijdens ‘warrior’ briefjes omhoog gehouden met ‘you are our warrior’ en ‘we have your back’ om Demi te laten zien hoe erg de fans haar steunen. Ook gooide iemand tijdens Sexy Dirty Love een BH het podium op. Demi pakte hem op om hem even vast te houden en daarna weer het publiek in te gooien!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Zürich

De dag na het concert in Keulen, stond Demi op 7 juni alweer in Zürich op te treden.
Ook hier waren meet & greets. Super streng volgens fans, want knuffelen etc. was niet toegestaan. Toch lukte het fans, omdat Demi gewoon een knuffel gaf als dit werd gevraagd. Super lief natuurlijk! Door Angelo werden ook een aantal fans verrast met VIP stage passes.
De show was helaas niet uitverkocht, maar dit maakte de show niet minder leuk! Demi heeft er nog steeds een super show van weten te maken. Ze geniet van elke show en zo ook de fans!

Geef een reactie