Tour update 6: Belfast, Dublin, Antwerpen, Kopenhagen, Oslo

Yay! Demi is op tour in Europa! Dat betekend dat we heel veel nummers van het album live gaan horen! In deze artikelen vertellen we de hoogtepunten van de show en proberen we van zoveel mogelijk nummers die tijdens de show gezongen worden een video te vinden! En dan niet elke keer dezelfde ;).

Belfast

De eerste show van de Europese tour is geweest! De setlist van de Europese tour is eindelijk bekend! Helaas zijn Smoke and Mirrors en Games van de setlist gehaald, maar wel zijn Fall In Line en Solo aan de setlist toegevoegd! Dit was ook de eerste keer dat Demi Solo live song, Fall In Line had ze natuurlijk al bij de Billboard Awards met Christina gezongen. Nu zong ze dit nummer voor het eerst helemaal alleen.

Dublin

In Dublin kwamen de eerste prijzen van de Merchandise in Euro’s! Helaas verschilt dit van de prijzen die wij in Antwerpen hebben gezien. De rode cropped hoodie is €65, de zwarte hoodie met witte roos €60. De tour t-shirts zijn €30, net zoals de witte pet met Demi in rode letters. De tas was €25. Als je wel wat wilt kopen, maar niet al te veel geld kwijt wilt zijn, hebben ze ook een poster en een armbandje, deze zijn beide €5.

Antwerpen

In Antwerpen waren drie mensen van het team er bij. Demi had tijdens het concert, en helaas ook de meet & greets, een donkere zonnebril op. Tijdens het concert gaf ze aan dat ze tijdens het trainen een blauw oog heeft gekregen. Demi had wel weer gewone schoenen aan, dus ze had even geen last meer van naar voet.

Het was erg warm tijdens het concert in Antwerpen, Demi gaf dit meerdere keren aan. Ook voor het publiek was het bijna niet te doen. Gelukkig stonden wij achteraan in de zaal en gingen de deuren achter ons open met frisse lucht! Laat staan als je helemaal vooraan stond, dat was heel erg warm!

In Antwerpen hadden de lovatics een actie bedacht waarbij ze blaadjes ophielden met de tekst “I am simply” met daarachter een eigen verzonnen tekst. Demi las er een paar voor tijdens het concert. Zoals I am simply proud, I am simply gay, I am simply happy, I am simply proud of you en I am simply beautiful.

Kopenhagen

Helaas was het zonder boot lopen niet van lange duur, want tijdens deze show had ze hem gewoon weer om. Beter even langer met een boot om lopen, dan hem nog een keer breken toch?

Verder zat Demi weer op het bed tijdens Concentrate, Cry Baby en Lonely. Tijdens een stukje van Lonely zit Demi samen met haar dansers op het bed en doet ze vaak alsof ze haar dansers zoent. Tot grote verbazing van danser Scott gaf Demi hem echt een kusje!

Oslo

Het voorprogramma is de Australische zangeres Joy. Demi’s europese shows waren de eerste internationale show voor Joy. Joy is 20 jaar en heeft een EP op spotify genaamd “Six”. In maart tweette Demi “My new favourite artist is Joy”

Voor de show kreeg Cesar, Demi haar haarstylist, een reactie op zijn instagram. Het was een foto van Demi met haar lange donkere haar. De reactie luidt: Ik wil dit haar zien, maar dan in het blond! Hierop antwoordde Cesar: het komt er aan! Dus binnenkort heeft Demi weer blond haar!

Geef een reactie