Together we make a family

Iedereen kent Demi, maar niet iedereen kent haar family. Nou is dat geen ramp, maar om je even op te frissen, is hier een overzicht. Waarin we vertellen wie nu wie is met natuurlijk een leuke foto erbij, wat ze doen en gedaan hebben in het dagelijks leven en wat hun band met Demi is.

Dianna De La Garza – Hart

Dianna is de moeder van Demi, Dallas en Madison. Ze heeft al snel uitgevonden, dat Demi een groot talent voor zingen heeft, vertelt Dianna in de documentaire Simply Complicated. Daardoor heeft ze het toegelaten om met Dallas en Demi naar verschillende missverkiezingen te gaan en Demi op acteerles te doen. Dianna heeft zelf problemen gehad met een eetstoornis, en ze is een perfectionist. Beide dingen heeft Demi. Dianna voelt zich daarom soms wel schuldig tegenover Demi, omdat ze zelf nooit zo nagedacht heeft over wat het op haar kinderen kan overbrengen. Dianna was vroeger een cheerleader voor NFLs Dallas Cowboys, hier zijn ook een aantal foto’s van te vinden en dan kan je best wel zien dat Demi en Dallas op hun moeder lijken.

Patrick Lovato

Patrick is Demi haar biologische vader. Demi heeft niet echt een goede band met Patrick gehad. Dianna en Patrick zijn toen Demi erg jong was gescheiden. Het ging gewoon niet meer. In Simply Complicated heeft Demi het over haar vader en dat ze het vroeger altijd heel duidelijk maakte als het over Patrick ging en niet over Eddie.
Patrick is op 15 november 2013 overleden. De officiële oorzaak weten we niet. Wat we wel weten is dat Patrick verslaafd was aan alcohol en drugs, en dat hij zijn hele leven al worstelde met een mental illness. Demi houdt van haar biologische vader, ook al was het niet altijd makkelijk, hij is toch haar vader.

Eddie De la Garza

Eddie is Demi haar stiefvader met wie Dianna in 1997 trouwde. Dianna en Eddie kregen in 2001 een dochter Madison.
Eddie is een hele tijd Demi haar manager geweest, totdat Phill en zijn team het overnamen. Eddie heeft veel met Kevin Jonas Senior samengewerkt om Demi te krijgen waar ze was. Ook heeft hij veel geholpen in Demi haar moeilijke jaren, waarin ze in rehab zat en haar herstel periode.
Demi ziet Eddie echt als een vader. Hij was er sinds Demi een jaar of 4 á 5 jaar was en zorgt voor Dallas en Demi alsof het zijn biologische dochters zijn.

Amber Lovato

Amber is Patrick’s derde dochter en ze is ongeveer halverwege de dertig. Er is niet heel veel over Amber bekend. Demi heeft Amber pas in 2013 voor het eerst ontmoet, maar er is niet veel contact tussen deze twee. Amber heeft ook niet eerder contact met Demi opgezocht, omdat Demi ondertussen al beroemd was en Amber niet wilde dat ze achter Demi haar geld aan zat.

Dallas Lovato

Dallas is de oudste dochter van Dianna en de oudere zus van Demi en Madison. Ze is bekend in de acteer industrie. Ze heeft een rol gespeeld in Demi haar serie Sonny With a Chance en Selena Gomez haar serie Wizards of Waverly place. Daarnaast speelde Dallas in nog veel meer films, waaronder de stem van Wendy in de film Snowflake, the White Gorilla.
Demi en Dallas zijn altijd erg close geweest. Ze waren een hele tijd samen met hun moeder, dus dan gaat dat wel. Ze hebben nog altijd een goede relatie samen en zijn erg trots op elkaar.

Madison De La Garza

Madison, bijnaam Maddie, is het jongere halfzusje van Dallas en Demi. Ook al zal je het niet zeggen, Madison is afgelopen december 16 jaar geworden. Ze ziet er zo veel ouder uit!
Madison acteert ook. Ze had toen ze jonger was een rol in Desperate Houswives waar ze een van de kinderen speelde. Daarnaast speelde ze ook een jongere Sonny in de serie Sonny With a Chance en acteert ze nog steeds veel.
Madison werd vroeger erg gepest om haar gewicht. Maar ondertussen heeft ze het geaccepteerd. Ze heeft ook een campagne gedaan om jezelf te accepteren: Healthy is the new skinny.

Geef een reactie