Dé toekomst van Demi Lovato Nederland

Het is altijd lastig om te zeggen wat er in de toekomst allemaal gaat gebeuren, want je weet het gewoon niet. Toch gaan wij er wel voor plannen, door bijvoorbeeld doelen te stellen en elkaar feedback te geven om onszelf te verbeteren.

Nu hebben we een zondagmiddag 4(!) uur nagedacht over de toekomst van Demi Lovato Nederland. Wat willen we er zelf mee, wat zijn de mogelijkheden en hoe gaan we dat allemaal doen. Dit hebben we allemaal besproken!

Vragenlijst

Voor de teammeeting hebben we allemaal een 13 pagina lange vragenlijst ingevuld. Een deel hiervan was feedback aan elkaar geven, want dan kan je zelf ook werken aan je eigen verbeteringen binnen het team.

Het eerste deel ging over hoe wij het team zien over 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar en de moeilijkste 5 jaar. Waar zijn we op dat moment mee bezig en hoe ziet het team er uit.

Je kan in de antwoorden op de vraag wat doet het team over 6 maanden heel goed de onzekerheid lezen. Hoe gaat het met Demi? Is ze dan al weer terug en teasers aan het geven voor nieuwe muziek? Is de eerste single al uit? Of heeft ze er voor gekozen om het nog een tijdje rustig aan te doen.

Wij hebben daar net zoals jullie geen idee over en dat is lastig als je moet plannen. Dus gaan de meeste teamleden bedenken wat we als team kunnen doen zonder dat Demi heel actief is. Hoe gaan we posts blijven plaatsen, als er bijna geen nieuws komt en waar gaan we dan over schrijven.

Over een jaar zien wij onszelf heel hard bezig met de promotie voor Demi haar 7de album. Wij hopen (niet verwachten) dat het album dan wel uit is. September en oktober zijn toch wel Demi haar gouden maanden als het gaat over albums uitbrengen. Nu alleen nog de vraag hoe gaan we de promotie voor het 7de album aanpakken. Heb jij ideeën? Laat ze hieronder in de reacties achter.

Goede en verbeterpunten

Het formulier ging nog even door. Iedereen moest ook bedenken wat ze goed vonden gaan in het team en waar ze tegenaan liepen. Wat we goed vinden gaan is dat er een leuke sfeer hangt in het team en dat we daardoor echt een team zijn geworden. En dat iedereen voor elkaar klaarstaat om te helpen.

De verbeterpunten haken hier wel bij in. Er wordt vaak op het laatste moment posts ingepland of gevraagd of iemand anders het wil doen. Dit kan allemaal wel en er wordt ook geholpen, maar het is wel iets waar veel teamleden tegenaan lopen. Het gebeurt op dit moment te vaak.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Doelen

Tijdens de teammeeting hebben het over van alles en nogwat gehad, waaronder doelen stellen. We hadden altijd wel doelen wat we wilde behalen met cijfers van de website en social media, maar nooit hoe we dat gingen doen. Dus hebben we nu nieuwe doelen gesteld, in totaal 22 doelen bedacht. Hiervan hebben we er 3 uitgewerkt en gaan we ons daar op focussen. Maar de andere doelen worden ook wel gebruikt.

1. Een groter Camp Lovatic

Afgelopen jaar was Camp Lovatic heel gezellig met zijn 12en, maar dat is wel een beetje weinig voor als je een avondspel wilt doen als levend stratego. Daar heb je toch liever 20 á 25 Lovatics voor. Daarom is ons eerste doel om Camp Lovatic groter te maken.

Een wens wat daarbij inhaakte was om Camp Lovatic het hele jaar door te benoemen. Want de afgelopen jaren was het vanaf het moment van de inschrijving tot een paar dagen na het kamp dat het over het kamp ging. Daarna hoorde je er maanden niets meer van. Dat willen we veranderen.

2. Beter contact met Universal Music Nederland

Wij hebben wel een beetje contact met de projectmanager van Demi hier in Nederland. Maar wij denken dat we veel meer voor elkaar kunnen betekenen. Hier gaan we ook werk van maken. Misschien zullen jullie dit in eerste instantie weinig van zien. Maar als er wat lukt, dan horen jullie het zeker!

3. Samenwerking en planning

Weer iets waar jullie niet heel veel direct van gaan merken, dit zijn dingen voor binnen het team. We gaan proberen dat als je een groepsopdracht hebt, je dan ook allemaal tegelijk er aan gaat werken en niet je taken verdeeld en alleen er aan gaat werken. Het samenwerken gaat dan vooral via Skype.

Voor de planning komt er een video met wat handige tips en manieren om je tijd in te delen voor het team. Het kan zijn dat deze video later wel voor jullie zichtbaar wordt, omdat het ook handig kan zijn voor alle Lovatics. Het gaat namelijk over tijd indelen voor iets. Of dat nu team dingen zijn of je huiswerk, dat maakt niet uit.

Er is nog veel meer besproken tijdens de teammeeting, maar er moeten ook nog verrassingen zijn. Die ga je vanzelf zien de komende tijd!

Een gedachte over “Dé toekomst van Demi Lovato Nederland

Geef een reactie