TMYLM tour update 3: Minneapolis, Detroit, Columbus & Brooklyn

Yay! Demi is met de TMYLM tour in Noord-Amerika! Dat betekent dat we heel veel nummers van het album live gaan horen! In deze artikelen vertellen we de hoogtepunten van de show en proberen we van zoveel mogelijk nummers die tijdens de show gezongen worden een video te vinden! En dan niet elke keer dezelfde ;).

Minneapolis


De achtste show is alweer geweest en dat betekent dat we bijna op de helft zijn van het Noord-Amerikaanse gedeelte van de tour. Tijdens dit optreden zong Demi dan ook haar bekende single ‘Sorry Not Sorry’. Voordat zij op het podium kwam, waren er op het scherm allemaal haattweets die naar haar gestuurd zijn te zien. Ook stond er een koor die het eerste gedeelte zongen. Toen kwam Demi samen met de dansers het podium op en begon ze te zingen. Hieronder de video waar het optreden met Sorry Not Sorry te zien is.

Detroit


In Detroit had Demi haar negende show. Deze show was in de Little Caesars Arena. Tijdens deze show heeft ze natuurlijk ook Cool For The Summer gezongen. Aan het begin van het nummer lag ze op bank die op het podium staat, maar toen ze begon te zingen ging ze rechtop zitten. Uiteindelijk staat ze op en loopt ze over het podium heen. Tussendoor zijn er ook veel dansers en danseressen aanwezig. Tegen het einde van dit nummer heeft Demi een regenboogvlag in haar handen. Zie het optreden van Cool For The Summer hieronder.

Columbus


Op 14 maart vond Demi’s tiende show plaats, dit keer in Columbus. Terwijl ze het nummer ‘Give Your Heart A Break’ zong was er een kiss cam. Demi vertelde dat als je te zien was op de kiss cam dat ze dan wilde dat je de persoon naast je een kus geeft ook al ken je de persoon niet. Net voordat ze begon te zingen kreeg ze van de twee danseressen naast haar een kus op haar wang. Ze was namelijk te zien op de kiss cam. Iedereen deed heel leuk mee. Aan het einde van dit nummer verdween Demi onder het podium. Hieronder de video naar het optreden van ‘Give Your Heart A Break’ in Columbus.

Brooklyn


In Brooklyn heeft Demi haar elfde show gegeven van deze tour. Dit keer waren Iggy Azalea en Demi’s moeder erbij. Iggy was ook aanwezig bij de groepstherapie van CAST en samen zongen ze tijdens het concert het nummer Savior van Iggy Azalea’s album. Voordat Iggy op het podium kwam kondigde Demi Iggy natuurlijk ook aan. Toen Iggy eenmaal aangekondigd was, kwam ze onder het podium vandaan. Demi had een blauw jasje aan en Iggy was in het roze gekleed. Aan het einde van het nummer verliet Iggy het podium vanaf de zijkant en verdween Demi weer onder het podium. Hieronder de video naar dit optreden. Dit filmpje is wel van veraf gefilmd, maar hier staat het hele nummer op.

Geef een reactie