TMYLM tour armbandjes

Ze zijn binnen, de TMYLM tour armbandjes! Dit zijn de armbandjes waar we je in november 2017 al over vertelde. Nu Demi naar Nederland komt, kunnen we ze eindelijk laten maken! Het zijn speciale armbandjes voor de show van 18 en 19 juni in Amsterdam, goedkoper dan de officiële tour merchandise ;).

Het gaat om de armbandjes op onderstaande foto. Het uiteindelijke design dat het is geworden is: TMYLM TOUR – 18 JUNI 2018 – AMSTERDAM & TMYLM TOUR – 19 JUNI 2018 – AMSTERDAM. De hele tour uittypen of Demi haar naam er nog bij paste helaas niet. Maar het is nog steeds duidelijk dat de armbandjes van de tour van Demi zijn. Verder hebben we in eerste instantie gekozen voor zwarte bandjes met witte tekst voor 18 juni en zwarte bandjes met paarse tekst voor 19 juni. Als we nog een lading armbandjes gaan bestellen kunnen we nog kiezen uit: zwarte bandjes met witte tekst, witte bandjes met zwarte tekst, witte bandjes paarse tekst, zwarte bandjes paarse tekst. Bestel hier je armbandje(s).

De armbandjes kosten €3,00 per stuk en we verzenden ze voor €0,83 voor 1 bandje en voor 2 bandjes €1,66. Als je er meer wilt bestellen vind je de kosten in het bestelformulier. In het formuliertje geef je al je informatie (adres etc.) al door, zodat we zo snel mogelijk jouw armbandje kunnen opsturen! We willen namelijk dat de bandjes snel bij jou zijn. Je krijgt daarom na het bestelformulier een betaalverzoek, dan maakt het niet uit wat voor bank je hebt. Als je het armbandje hebt betaald, krijgen wij het geld meteen binnen! 

In het formulier kan je kan je kiezen tussen een bandje voor 18 juni of een bandje voor 19 juni. Wil je ze alle twee? Dan vul je het formulier 2 keer in en zorgen wij dat je maar 1 keer verzendkosten hoeft te betalen. Wil je er ook nog iets anders bij uit de Merchandise die wij verkopen? Dan kan je het beste daar het formuliertje invullen. De andere merchandise vind je hier.

De armbandjes zijn op dit moment in dames maat. Dat betekend dat ze 19 centimeter breed zijn. De meeste Lovatics zijn vrouwen en we weten dat met de Stay Strong armbandjes vaak het bericht kwam dat ze een beetje te groot waren. Daarom kozen wij deze keer voor de dames maat.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Bestel dan hier je armbandje.

Goed doel

Zoals we in het future projects artikel schreven wilde wij graag een deel van de opbrengst aan een goed doel geven. Rond de tijd dat het concert bekend werd, kwam Iris van der Heiden naar ons toe met een idee voor een goed doel. Dit was Dalisay Recovery.

Dalisay is/was een Lovatic, ze heeft helaas de strijd met Anorexia, depressie en suïcidaliteit verloren, maar haar familie gaat door. Ze hebben een stichting opgezet, samen met Bureau Puur willen ze voorlichtingen geven over eetstoornissen aan zo veel mogelijk mensen. Er heerst nog steeds een taboe op een eetstoornissen, depressie, dwangstoornissen en suïcidaliteit. Zij willen proberen dit taboe te doorbreken. Daarnaast doen ze nog veel meer en dat kan je vinden op hun website. 

Wij wilde graag een goed doel dat hiermee te maken heeft, omdat veel Lovatics hier mee leven. Je kan denken, waarom doen jullie niet the Lovato Scholarship. Dat is een leuke, maar dat is alleen voor Amerika en daar kunnen Nederlandse Lovatics niets mee. Daarnaast vinden wij het een heel mooi idee om deze stichting een handje te helpen en dat Dalisay zelf ook Lovatic is/was maakt het cirkeltje rond. Wij doneren per armbandje €0,50 aan deze stichting.

Met dit uiteindelijke bedrag gaan ze informatie pakketten aan scholen en zorginstellingen geven, willen ze een lespakket ontwikkelen voor scholen en nog veel meer. Wil je extra doneren om ons eindbedrag nog hoger te maken? Dat kan ook! Mail dan naar DLstreetteamNL@gmail.com dan krijg je een rekeningnummer toegestuurd voor de extra donatie.

De armbandjes zijn van te voren te bestellen, vanaf nu! Maar je kan ze ook tijdens de meeting op 22 april in Utrecht kopen of tijdens Camp Lovatic 2018 op 1 en 2 juni, dan betaal je geen verzendkosten! En we zullen ze ook verkopen voor het concert. Op 18 juni lopen er drie van ons rond en kunnen het dan aan je verkopen tot een uur of 4 of zo lang de voorraad strekt en hoe we het op 19 juni gaan doen bekijken we nog even, maar dan zijn we er ook!

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Bestel dan hier je armbandje.

Geef een reactie