5 tips om niets te missen van Demi Lovato Nederland

Wij posten veel op alle social media kanalen, maar hoe zorg jij ervoor dat je zo min mogelijk mist. Bijvoorbeeld als we een meeting aankondigen? We krijgen namelijk wel eens de vraag wanneer we iets hadden vertelt etc. Omdat niet iedereen het gezien had. Daarvoor geven we je hieronder een aantal handige tips!

Volg al onze social media kanalen

Dit vermindert al je kans om dingen te missen. De tijdlijn van Twitter gaat bijvoorbeeld heel snel, en bij Facebook kun je de meest recente en top berichten bekijken. Dat verschilt dus al per kanaal. Ook plaatsen wij iets via Insta story en Snapchat als we een nieuw artikel hebben of iets anders belangrijks.

Onze social media kanalen:
Twitter 
Facebook 
Instagram 
Snapchat 
Pinterest 
Youtube 

Notificaties

Bij Twitter en Instagram kun je notificaties aanzetten op ons account. Dan weet je zeker dat je geen post mist! Veel van jullie zullen dit bij Demi wel aan hebben staan! Wij natuurlijk ook ;). Dit kan dus ook bij ons. Wel adviseren we jullie om tijdens een twitter/radio actie of een andere trending topic actie de notificaties op twitter uit te zetten. Anders krijg je er echt heel veel binnen. Op Instagram is het rustiger, we plaatsen 4 dingen per dag, dus dat valt mee!

Hoe zet je de notificaties aan?

Twitter: Via zoeken ga je naar @DLstreetteamNL, naast het knopje wat aangeeft of je ons volgt, staat een belletje. Volg je ons niet, dan staat dit belletje er niet. Als je op het belletje klikt krijg je een nieuw scherm waar je de notificaties met een vinkje aan kan zetten. Klik op het vakje en klik alle tweets, alleen live videos of uit aan. Dan ben je klaar en ontvang je meldingen als wij iets nieuws plaatsen.

Instagram: Via zoeken ga je naar @DLstreetteamNL, rechtsbovenaan het scherm vind je drie bolletjes. Klik daarop, dan krijg je een menu. Helemaal onderaan staat: zet bericht notificaties aan. Klik daarop en dan krijg je een melding als wij een nieuw bericht plaatsen.

Berichten bovenaan je tijdlijn

Facebook heeft ook een handigheidje, maar net iets anders dan de notificaties. Bij Facebook laat het programma de berichten bovenaan jouw top berichten tijdlijn zien met een blauw sterretje. Hierdoor zie je alles wat die dag geplaatst is als je ‘s avonds na een lange dag werk of school je Facebook opent.

Hoe zet je dit aan?
Ga naar Facebook en zoek Demi Lovato Nederland op. Onder de profielfoto en headerfoto vind je de like knop en daarnaast de volgen knop. Klik op volgend, dan krijg je een nieuw scherm. Zet het schuifknopje bij Krijg notificaties aan. Klik op bewerk notificatie instellingen, klik op alle berichten of evenementen en daaronder kun je ook instellen of je alle live videos ziet. Dit gaat om notificaties in je Facebook notificaties scherm. Als je terug gaat naar het scherm waar je de notificaties aan kan zetten, zie je drie telefoonschermen. Klik op de derde (helemaal rechts), dan krijg je de berichten van de pagina als eerste op je tijdlijn.

Liken en reageren

Dit werkt alleen op Facebook en Instagram. Hoe vaker je onze posts liked of er op reageert hoe vaker ze in jouw tijdlijn te zien zijn. Dit heeft te maken met hoe Instagram en Facebook in elkaar zitten, maar dat is een lastig en ander verhaal. Wat we wel weten is dat liken en reageren dus werkt!

Youtube

Ook via Youtube kun je notificaties krijgen als wij een nieuwe video plaatsen. Op dit moment plaatsen wij er nog niet zo veel videos op, maar dit willen wij wel meer gaan doen! Heb je nog ideeën voor video’s, geef ze dan door!

Zoek ons op op Youtube (klik bijvoorbeeld op de link bovenaan dit artikel) en klik op aanmelden. Daarna krijg je een belletje te zien naast het aangemeld knopje, klik hier op zodat er twee “streepjes” naast het belletje staan, zodat het lijkt of deze geluid maakt. Dan krijg je ook notificaties van nieuwe videos!

Nieuwsbrief

Wil je niets missen van de website, maar heb je niet zo een zin om de website helemaal te bekijken? We hebben een nieuwsbrief, daarin worden alle artikelen die de afgelopen maand geplaatst zijn naar jou gestuurd en andere dingen als meetings of winacties. Daarnaast hebben we soms ook extra nieuwsbrieven, waar speciale dingen in worden uitgelicht, zoals de promotie actie van Sorry Not Sorry. Je kan je inschrijven via de rechterbalk op je PC en via mobiel en tablet scroll je naar beneden om het inschrijf gedeelte te vinden.

Bekijk hieronder onze vorige nieuwsbrieven:
[wysija_archive list_id=”3″]

Geef een reactie