Tijdlijn: wat heeft Demi allemaal gedaan ?

Tijdlijn Demi

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Barney & Friends
Barney & Friends is een serie voor kinderen, we hebben meer van dit soort leerprogramma’s. Denk aan ‘Dora’, ‘Sesamstraat’ en ‘De Teletubbies’. Demi was te zien als Angela in seizoen 7 en 8. Sinds 2009 worden er geen nieuwe afleveringen meer gemaakt.

Prison Break
Demi speelde in 2006 Danielle Curtin in de serie over een gevangenis. De grote slechterik zat achter haar aan. Demi is te zien in seizoen 2 aflevering 4 First Down.

Just Jordan
Demi speelde in Just Jordan een niet heel slim meisje.. Bekijk het zelf hier:

As The Bell Rings
Lees hier meer over in

Camp Rock
Demi haar grootste rol tot nu toe. De hoofdrol in de Disney film Camp Rock. Alle Lovatics kunnen de film zowat dromen en alle liedjes meezingen. Wist je dat het al meer dan 7 jaar geleden is dat deze film uitkwam?!

Don’t Forget
Demi haar eerste album, uitgebracht op 23 september 2008 met 11 liedjes. Van deze 11 hebben The Jonas Brothers er 10 meegeschreven.. Het album kwam binnen op de 2de plaats in de Billboard 200.
Don-t-Forget-Official-Album-Cover-dont-forget-demi-lovato-album-14870849-800-800

Sonny With A Chance
Nog een grote rol voor Demi, een eigen tv-show. Een show in een show, want Sonny With A Chance gaat over de comedy serie; So Random waar allemaal grappige sketches gedaan worden.

Princess Protection Program
Demi speelt samen met BFF Selena Gomez in deze film. Een prinses die moet doen als gewoon meisje, knap lastig.. Voor de film namen Demi en Selena ook nog het liedje ‘One and the same’ op! Luister die hier.

Here We Go Again
Demi haar tweede eigen CD werd op 21 juli 2009 uitgebracht. Dit album met een meer eigen geluid bevat 16 liedjes, waarvan 2 ook op Don’t Forget staan. Here we go again heeft pop/rock muziek.
demi-lovato-here-we-go-again-album-cover-800x800

Send It On
Send It On was een liedje voor het goede doel. Samen met Miley Cyrus, Selena Gomez en The Jonas Brothers werd dit nummer en de videoclip opgenomen!

Make A Wave
Is een liedje dat Demi samen met Joe Jonas zong. Hier is ook een video van gemaakt, deze kan je hier bekijken.

Greys Anatomy
Misschien wel een van de moeilijkste rollen voor Demi. Ze speelde een meisje met schizofrenie. Wil je de hele aflevering kijken? De aflevering heet ‘Shiny happy people’ en is aflevering 22 van seizoen 6.

Camp Rock 2: The Final Jam
Het tweede deel van Camp Rock, gaat het nu eindelijk goedkomen? Tja, nadat ze het andere kamp ‘verslaan’… Hier kan je de trailer bekijken!

Unbroken
Demi haar derde album komt uit! Het is ongeveer een jaar nadat ze uit het treatment centre kwam. Op het album staan een aantal erg emotionele liedjes zoals ‘Skyscraper’ en ‘For the love of a daugther’. Daarnaast is dit album meer pop/R&B dan de vorige twee albums. Demi werkte samen met producer Timberland.
717RYNeZRnL._SL1500_

The X Factor
Demi was twee seizoenen lang een judge bij de Amerikaanse X Factor. Ze werd gevraagt om wat jonger publiek te trekken en mocht de groep tot 23 coachen. Van Demi zijn er tijdens X Factor genoeg leuke filmpjes gemaakt. De bandtussen Demi en Simon Cowell is geweldig!

DEMI
Demi ontwikkeld haar eigen stijl. Met haar vierde album gebruikt ze veel pop elementen met wat kleine rock elementen. Demi komt in Nederland in de top 40 met de eerste single ‘Heartattack’. Van dit album komen ook nog ‘Made in teh USA’, waar Demi heeft geholpen bij het maken van de video clip. ‘Really don’t care’, ‘Neon lights’ en ‘Nightingale’. De video van ‘Nightingale’ was een vroeg kerstcadeau aan de Lovatics en het grootste gedeelte van de video is in Amsterdam opgenomen!
Demi-Lovato-Demi-2013-1200x1200

Glee
Demi speelde voor een aantal afleveringen een rol in Glee. Ze speelde de lesbische Dani, dit vonden de fans geweldig! Dani had veel scenes met Santana en Rachel. Hier twee liedjes die ze in Glee zong. ‘Here come the sun’ van The Beatles en ‘Roar’ van Katy Perry.

Let It Go
Voor de Disney film Frozen heeft Demi het liedje ‘Let it go’ gezongen. In Nederland ging dit liedje erg goed! Het liedje en de film kwamen in het najaar van 2013 uit, in het voorjaar van 2015 werd het liedje nog regelmatig op de radio gedraaid. Ruim anderhalf jaar later!

Staying Strong: 365 Days a Year
Dit boek is voor iedereen, waar dan ook op de wereld. Voor iedereen die steun en inspiratie nodig heeft. Voor iedereen die een reden nodig heeft om elke dag sterk te blijven.

Somebody To You
Een duet samen met de Engelse band The Vamps. Demi heeft er ook een videoclip bij opgenomen, op het strand. Dit liedje is alleen op het album ‘Meet The Vamps’ verschenen.

DEMI Deluxe
De speciale versie van het album DEMI. Met drie nieuwe liedjes ‘I hate you, don’t leave me’, ‘Up’ en ‘Let it go’. Ook staan er 4 live versies op de cd ‘Give me love’ cover van Ed Sheeran, ‘Nightingale’, ‘Neon lights’ en ‘Realy don’t care’.
Demi-Lovato-DEMI-Deluxe-2014-1200x1200

Devonne by Demi
Lees hier meer over in

Safehouse Records
Lees hier alles over in

Cool For The Summer
Ja, de nieuwste single van Demi kwam 1 juni uit! Wat een geweldig, zomers liedje en meteen de eerste dag nummer 1 in de Nederlandse iTunes top!

Confident
De tweede single van Demi haar 5de album. Deze komt in september uit en het album in de herfst!
HEADER DEMI

Een gedachte over “Tijdlijn: wat heeft Demi allemaal gedaan ?

Geef een reactie