Tijdlijn: wat heeft Demi allemaal gedaan? part 2

In het vorige artikel van Demi haar tijdlijn las je wat Demi allemaal deed tussen Barney en de Cool For The Summer/Confident singles. Ondertussen is er veel meer gebeurt sinds half 2015! Lees hier het eerste deel.

Confident CD

Op 16 oktober kwam dan eindelijk het 5de album van Demi uit, Confident. Demi heeft ons er lang naar laten uitkijken. Elke keer die video’s die gevonden konden worden met teasers van alle liedjes en we wisten al 3 liedjes, Cool For The Summer, Confident en de live in de studio versie van Stone Cold.

Irresistible – Fall Out Boy ft. Demi Lovato

Op dezelfde dag als Confident uitkwam, kwam ook een nieuwe samenwerking uit. Demi en Fall Out Boy! Het nummer Irresistible is geen nieuw nummer, maar stond op een oudere CD van Fall Out Boy. Samen met Demi brachten ze dit nummer nog een keer uit, en in januari 2016 kwam ook een video voor dit nummer uit!

Saturday Night Live

De dag nadat het nieuwe album uitkwam stond Demi op het podium bij Saturday Night Live. Daar zong ze een medley van Cool For The Summer en Confident en daarna ook Stone Cold.

Wilhelmina Models

In het vorige artikel van Demi haar tijdlijn las je wat Demi allemaal deed tussen Barney en de Cool For The Summer/Confident singles. Ondertussen is er veel meer gebeurt sinds half 2015!In oktober 2015 gebeurde er nog meer. Demi heeft een modellencontract getekend bij Wilhelmina Models, dit is dezelfde organisatie waar Nick Jonas ook een contract heeft!

 

Future Now Tour announcement

Op 26 oktober hadden Demi en Nick een livestream om de nieuwe tour aan te kondigen. Daarnaast namen ze een aantal facebookpagina’s over om vragen te beantwoorden! (They saw us and Camp Lovatic!)

Rule Breaker award

De aller eerste keer in de geschiedenis heeft Billboard Women in Music de Rule Breaker Award uitgereikt. Deze ging naar niemand minder dan Demi! Lees hier Demi dr speech in het Nederlands!In het vorige artikel van Demi haar tijdlijn las je wat Demi allemaal deed tussen Barney en de Cool For The Summer/Confident singles. Ondertussen is er veel meer gebeurt sinds half 2015!

Grammy Performance

Demi zong samen met John Legend, Meghan Trainor en meer een tribute voor Lionel Richie. Ze zong zijn liedje Hello!

Stone Cold single

Stone Cold werd officieel uitgebracht als Single en daarbij hoort natuurlijk ook een video clip. En wat moet Demi het koud hebben gehad tijdens het maken van deze video!

Victoria Secret swim show

Demi en Nick mochten optreden tijdens de Swim Special van Victoria Secret! Samen met de modellen reisde ze af naar Saint Barts om daar deze special te filmen!

GLAAD Vanguard Award

In april 2016 kreeg Demi de GLAAD Vanguard award uitgereikt. De GLAAD Awards zijn awards die speciaal voor LGBTQ doelen worden uitgereikt.

Carpool Karaoke

Do we need to say anymore?

Body Say

Een nieuw liedje van Demi, maar geen single voor een nieuw album of iets in die richting. Alleen maar om nieuwe muziek te kunnen zingen tijdens de tour. En toch heeft het nummer meer dan 100.000 streams op Spotify!
In het vorige artikel van Demi haar tijdlijn las je wat Demi allemaal deed tussen Barney en de Cool For The Summer/Confident singles. Ondertussen is er veel meer gebeurt sinds half 2015!

The Future Now Tour

Lees hier alles over de shows!
Part 1 
Part 2 
Part 3
Part 4 
Part 5 
In het vorige artikel van Demi haar tijdlijn las je wat Demi allemaal deed tussen Barney en de Cool For The Summer/Confident singles. Ondertussen is er veel meer gebeurt sinds half 2015!Part 6 
Part 7 
Part 8
Part 9 
Part 10 
Part 11 
Part 12 
Part 13 

 

Grammy nominatie

Demi is voor het eerst genomineerd voor een Grammy Award voor beste album!

Grammy Performance

Demi mocht weer optreden bij de Grammy Awards! Dit keer een tribute voor de Bee Gees. Ze zong het nummer Stayin’ Alive.

The Smurfs: Lost Village

Tja, we weten dit al een tijdje, maar vanaf 5 april draait deze film echt in de bios! Ben jij al geweest?

In het vorige artikel van Demi haar tijdlijn las je wat Demi allemaal deed tussen Barney en de Cool For The Summer/Confident singles. Ondertussen is er veel meer gebeurt sinds half 2015!

Geef een reactie