Nieuw teamlid en andere veranderingen!

Een nieuw teamlid en dat betekent dus tijd voor een introductie! Sam stelt zich aan jullie voor. Maar daarnaast gaan er ook in het team een aantal dingen veranderen en dat willen we jullie ook graag vertellen!

Introductie Sam

Hee Lovatics,

Ik ben Sam en ben 17 jaar oud. Ik ben geboren op 20 juni in een plaatsje dichtbij Eindhoven, waar ik tot op heden samen met mijn ouders, mijn broertje en mijn zusje nog steeds woon. Op dit moment zit ik in mijn examenjaar op de middelbare school, waar ik een havo-opleiding volg.

Na dit jaar ben ik van plan om nog naar het vwo te gaan; ik wil namelijk al heel mijn leven graag een universitaire opleiding doen en ik ben van mening dat je je dromen een kans moet geven om de werkelijkheid te worden!

Naast school werk ik bij de Aldi en dans ik 2 avonden in de week. Als ik hiernaast nog tijd over heb hou ik ervan om muziek te maken, dingen te doen met vrienden, te schrijven en nog veel meer.

Het eerste moment dat Demi echt mijn aandacht trok, was in 2013 met het lied Warrior. Toen ik het lied voor het eerst hoorde was ik meteen onder de indruk. De tekst was krachtig en het was vocaal heel sterk. Mijn favoriete nummers van Demi zijn Sober, Warrior, Skyscraper, Believe in me en Fix a heart. Deze nummers zijn heel speciaal voor mij en dat zullen ze waarschijnlijk altijd blijven.

Ik vind het mooi om te zien wat voor een hecht netwerk er onderling bij Lovatics kan ontstaan. Het plezier wat je samen kan beleven, de kracht die je uit elkaar kan halen en dat je samen een grote interesse deelt, namelijk Demi Lovato.

Ik ben heel blij dat ik mee kan gaan helpen binnen het team en heb er heel veel zin in!

Liefs, Sam

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Het team verandert

Het afgelopen jaar is het team flink gegroeid naar 8 leden, wat een luxe! Helaas hebben de afgelopen maanden toch een aantal teamleden ervoor gekozen om te stoppen met het team. Dit is met verschillende redenen, omdat ze het niet redden met tijd of omdat er andere dingen spelen die belangrijker zijn.

Wij zijn opzoek gegaan naar nieuwe teamleden. Dit begon eind september al en nu hebben we dan al een paar weken Sam erbij. Zij gaat natuurlijk niet in haar eentje 4 teamleden vervangen, dat is onmogelijk. We hebben er namelijk voor besloten om nu weer met 5 teamleden het team te doen.

We redden dit makkelijk met het verdelen van de taken, op dit moment komt het zelfs het beste uit. En verder blijven we gewoon doen wat we altijd hebben gedaan, maar gaan er ook een aantal dingen veranderen.

We gaan intensief de meetings en het kamp promoten, daar heb je vast al het een en ander van gezien. Ook stoppen we tijdelijk met de merchandise, maar willen we sterk terugkomen rond juni 2019. Dit heeft allemaal ook te maken met de doelen die we voor onszelf gemaakt hebben afgelopen september. Hier lees je meer over deze doelen.

Kisses,
Demi Lovato Nederland
Daisy, Fleur, Kristine, Masha & Sam

Geef een reactie