Tattoo update 3

Demi heeft veel verschillende tatoeages. De één heeft een grotere emotionele betekenis dan de ander. Lees hier welke tatoeages ze heeft van kop tot teen, en de betekenis achter sommige van de tattoos.

1. Een veer achter haar oor

Deze tattoo heeft ze in juni 2010 laten zetten achter in een bus tijdens warped tour in Amerika. Het moet een mooie turquoise veer voorstellen, persoonlijk vond Demi het meer op een blad lijken en wilde ze het laten fixen.In juni 2011 is deze tattoo daarom ook bijgewerkt. Achter deze tattoo zit geen betekenis, ze heeft deze voor de lol laten zetten. gewoon omdat het mooi is.

2. Op haar schouderblad staat “now I’m a warrior” getatoeëerd

Ze heeft deze tattoo op 14 mei 2013 laten zetten. dit is ook de datum waarop haar vierde album “DEMI” is uitgebracht. De tatoeage verwijst naar de lyrics van het lied “warrior” wat ook op dit album staat. Demi heeft het heel moeilijk gehad met het schrijven en opnemen van dit lied. Dit is een soort eerbetoon aan het lied dat het haar is gelukt om het uit te brengen. Het is ook een eerbetoon aan het overwinnen van sommige hele zware tijden in haar leven.

3. Een dromenvanger op haar ribben waarin “you make me beautiful” geschreven staat

Dit was haar eerste tattoo die ze op haar 16e liet zetten. Deze tattoo is inmiddels drie keer bijgewerkt is. Bij elke update werd de tattoo steeds iets groter, tot de grote die het nu is. De tattoo begon met de tekst “you make me beautiful” verwijzend naar het lied “Beautiful” van Bethany Dillon. Deze tattoo heeft een religieuze betekenis. Ze wil zichzelf eraan herinneren dat ze zelfvertrouwen kan vind in het feit dat god haar perfect gemaakt heeft. In 2011 heeft ze bij de tekst veren laten zetten. In september 2016 heeft ze uiteindelijk van de gehele tattoo een dromenvanger laten maken.

4. Verschillende romeinse getallen zijn op haar zijde gezet

In 2014 zijn verschillende romeinse getallen op haar zij gezet. De 5 verschillende getallen symboliseren de geboorte data van familieleden. Van boven naar beneden
⦁ 8-8-1962 (8 augustus 1962). dit is de geboortedatum van haar moeder Dianna De La Garza
⦁ 2-4-1988 (4 februari 1988). Dit is de geboortedatum van haar oudere zus Dallas Lovato
⦁ 12-27-2001 (27 december 2001). Dit is de geboortedatum van haar jongere halfzus Madison De La Garza
⦁ 2-14-1963 (14 februari 1963). Dit is de geboortedatum van haar stiefvader Eddie De La Garza.
⦁ 10-23-1960 (23 oktober 1960). Dit is de geboortedatum van haar biologische vader Patrick Lovato.

alleen de geboortedatum van Demi’s andere halfzus, Amber, ontbreekt. Amber is nooit een onderdeel geweest van het leven van Demi omdat Demi pas in 2012 erachter kwam dat Amber bestond. Hierdoor heeft ze nooit echt een band met haar kunnen opbouwen.

5. De omlijning van afrika is op haar onderarm gezet

Deze tattoo heeft Demi laten zetten als herinnering aan haar tripjes naar Kenia. Het liefst had ze de omlijning van Kenia willen laten zetten, maar omdat die minder herkenbaar is heeft ze toch maar voor de omlijning van Afrika gekozen. Het symboliseert voor de band die ze met het land heeft.

6. “Faith” met een hele groep vogels erom heen staat op haar arm geschreven

Deze tattoo is in 2 delen ontstaan. Eerst had Demi het woord faith laten tatoeëren en in november 2012 zijn de vogels erbij gezet. De vogels zijn voor haar een symbool van vrijheid. Toen ze de tattoo had laten zetten heeft ze niet veel nagedacht over het aantal vogels. Het zijn er in totaal 12. later realiseerde Demi zich dat er een connectie was met de Alcoholics Anonymous 12-step recovery programma. Later voelde het alsof god had besloten dat er 12 vogels moesten komen.

7. Twee rozen op haar pols

In april 2015 heeft Demi eindelijk de liptattoo laten bedekken. De originele tattoo heeft ze in 2011 laten zetten toen ze dronken of High was. Nadat ze afgekickt was vond ze tattoo verschrikkelijk en heeft uiteindelijk ‘m laten bewerken tot 2 prachtige rozen.

8. Het romeinse nummer voor 3 is op haar linker pols te vinden

Deze tattoo is een eerbetoon aan de biologische vader van Demi. Het lievelingsgetal van Patrick was namelijk 3. Demi heeft geen extreem goede band met haar vader gehad. Ondanks alles bleef het toch wel haar vader. Omdat Demi hem graag op een positieve manier wilde eren heeft ze voor het getal 3 gekozen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

9. Stay strong met het lovatic hart op haar polsen

Dit is waarschijnlijk haar meest bekende tatoeage. Ze heeft deze in maart 2011 laten zetten nadat ze bijna 3 maanden in een kliniek had gezeten. De tattoo herinnert haar eraan elke dag positief te blijven. Ondanks wat ze aan het doen is ze wordt er de hele tijd aan herinnert sterk te blijven. Ze zijn op haar polsen geplaatst om een deel van de littekens te verbergen maar ook als een symbool. Het symboliseert de enorme groei in herstel die zij heeft doorstaan. Het was voor Demi heel symbolisch om de littekens te bedekken met iets anders dat permanent is zodat zij niet vergeet hoeveel steun zij kreeg toen ze behandeld werd.

10. Een kruis op haar hand

Deze tattoo is een overduidelijk teken van haar geloof. Ze heeft deze laten zetten omdat ze graag wil dat mensen zien dat ze gelovig is. Ze heeft voor haar hand gekozen omdat haar fans het duidelijk moeten kunnen zien iedere keer als ze een microfoon vast heeft.

11. Een leeuw is op haar hand geplaatst

Deze is in augustus 2017 gezet en daarmee haar nieuwste tattoo. De leeuw heeft meerdere betekenissen en verwijst naar meerdere dingen. Als eerste heeft het een astrologische betekenis. De leeuw is één van de sterrenbeelden en Demi heeft leeuw als sterrenbeeld. De leeuw is ook ook een teken van kracht. Als laatste verwijst de leeuw naar het lied “Lionheart” wat op het album “confident” staat. Lionheart verwijst deels naar Buddy. Buddy noemde ze namelijk altijd haar “little lion”. Als demi elk huisdier zou kunnen hebben zou ze een leeuw of een eenhoorn willen.

12. Op één van haar vingers staat “peace” geschreven

deze tattoo die ergens in 2011 is gezet is niet op de meest ideale plek gezet. De tattoo is niet verborgen zegt Demi zelf. Het is alleen een plek waar je niet snel aan denkt om naar te kijken. doordat vinger veel langs elkaar schuiven vervaagt de tattoo sneller dan op andere plekken. Deze tattoo is daardoor minder duidelijk te zien dan de andere.

13. “Rock ’n roll” staat geschreven op een andere vinger

Demi is een enorme fan van rock ‘n roll muziek. Dat is de grootste reden waarom ze deze tattoo heeft laten zetten. Demi vraagt zich wel af of ze de tattoo nog even mooi vind naarmate ze ouder wordt. Nu maakt ze er nog geen zorgen over. ze is nog jong en kan deze tattoo rocken.

14. Op haar pink is een smiley gezet

Voor deze tattoo is geen duidelijke reden bekend. Het enig wat demi heeft gezegd over het zetten van de tattoo is dat het leven te kort is om geen pink-tatoeage te hebben.

15. Op haar voet is “buddy was here” getatoeëerd

Demi heeft deze tattoo laten zetten in september 2015 als herinnering aan buddy. Buddy is om het leven gekomen na een aanval door een coyote, een wolfachtig beest. Er is met opzet gekozen voor een kinderlijk handschrift omdat buddy nog maar een puppy was. Buddy heeft altijd een speciaal plekje in haar hart, maar nu ook op haar voet.

16. Op haar voeten staat “let go and let god” geschreven

Deze tattoo heeft demi in september 2012 laten zetten. Demi heeft tijdens alle problemen heel veel steun gehad aan haar geloof. Alles wat ze heeft moeten doorstaan heeft god met een reden bedacht. Deze tattoo staat als symbool voor haar vertrouwen in god dat het allemaal wel goed moet komen.

Dit waren de tattoos die Demi op dit moment heeft. Demi sluit niet uit dat er in de toekomst nog meer bij zullen komen. Demi sluit ook niet uit dat er in de toekomst één of meerdere tattoos weg gelaserd zullen worden. Maar dat zijn zorgen voor later.

Geef een reactie