Sorry Not Sorry Charts

Demi is afgelopen tijd lekker bezig geweest met nieuwe singles uitbrengen en bijna haar nieuwe CD 29 september. Maar nu gaan we het hebben over Sorry Not Sorry hoe het liedje hier doet Nederland en in het buitenland. Dus we gaan even kijken hoe ze er voor staat. Charts van begin september.

Hier in Nederland valt het opzich wel mee hoe Sorry Not Sorry in de lijsten staat. Maar als Demi dan in een lijst staat staat ze er 2 of 3 keer in met No Promises en Instructions. Ook vaak alleen met No Promises zagen wij veel voorbij komen deze singels is blijkbaar populairder dan Sorry Not Sorry.

We beginnen met de top 40

Zelf staat het liedje niet in de top 40 lijst zelf maar wel in de global top 40 lijst op nummer 29. Opzich niet heel verkeerd. We hebben ook Dutch Charts daar staat ze 2 keer in op 50 met Sorry Not Sorry en 54 met No Promises.
In de iTunes- hitlijsten staat ze niet met Sorry Not Sorry maar dan wel weer met Tell me you love me op nummer 82

De Spotify playlisten van Nederland

De top 50 in Nederland staat ze op de 43ste plek. En de top 50 van global staat ze zelfs op de 11de plek en deze top 50 is wereldwijd dus we kunnen heel trots op Demi zijn.

Wereldwijd

Bij onze geliefde buren België staat ze op de 24ste plek van de 50, heel netjes.

We kunnen Brazilië niet overslaan, daar staat ze op de 25ste plek. Wij hadden eigenlijk verwacht dat SNS in Brazilië veel hoger zou staan, op plek 10 ongeveer.

De top 50 bij Australië staat Demi zelfs op de 7de plek!

In Canada staat Demi op de 9de plek.

Denenmarken: 41ste plek

De 13de plek is voor SNS in Griekenland

Hong-Kong geeft de 9de plek aan de single.

In Ireland staat ze een plekje hoger; de 8ste plek.

Noorwegen doet het met de 17de plek.

En in Amerika staat Demi op de 8ste plek een mooie plek! Maar dit land is natuurlijk 6 keer zo groot als Nederland, net als Hong-Kong. Daar kunnen we nooit tegen op, er wonen zo veel meer mensen die het nummer kunnen kopen..

Engeland geeft SNS de 11de plek.

Zo kunnen we nog wel meerdere landen door gaan. Maar het blijkt toch dat ze het in andere landen wel beter doet in de top 50 van Spotify dan bij ons. Daar moeten we wat aan gaan doen.. We kunnen aan radiostations vragen of ze Demi willen draaien en dan natuurlijk Sorry Not Sorry. De andere nummers zijn ook goed, maar dit is de enige officiële single.

Daarnaast is het belangrijk om veel te luisteren via Spotify. Zodat Demi hoger in de top 50 lijst komt te staan. Vooral omdat Demi haar nieuwe album heel snel uit komt. Dan willen we allemaal dat ze naar Nederland komt als ze gaat touren. Doordat Demi dan hoog in de hitlijsten staat komt ze sneller naar Nederland toe.

Hier heb je een spotify playlist om zo veel mogelijk Demi haar nummers te streamen! Ook de andere twee nummers staan erop, zodat deze ook meteen streams krijgen. TIP: zet de playlist niet op repeat, dan telt de hele lijst maar 1 keer. We maken de afspeellijst zo lang mogelijk, dan hoef je niet eens op repeat te klikken ;).

Geef een reactie