Demi is Simply Complicated

Wij gaan er van uit dat bijna iedereen de docu Simply Complicated al een keer gezien heeft. Misschien al wel vaker dan 1 keer. Toch willen we je er nog wat over vertellen en wat opmerkelijke puntjes eruit halen!

Om te beginnen denkt iedereen natuurlijk terug aan de Stay Strong docu, die in 2012 voor MTV gemaakt werd. Demi kwam uit een treatment centre en was weer op de goede weg. Niet dus. In de nieuwe docu vertelt Demi dat het helemaal niet zo was. Tijdens het opnemen van Staying Strong gebruikte Demi veel Cocaïne en dronk nog veel alcohol. Ze was nog niet klaar om af te kicken. De nieuwe manier van leven waar het in Stay Strong overgaat, dat was een leugen.

Demi is in de tijd van de Stay Strong docu zo drastisch bezig dat haar carrière haar weinig kon schelen, she was on the road to suicide, zegt Mike Bayer. Dat maakt haar heel moeilijk om mee te werken. Terwijl ze 20 sober companions verslijt, is ze nog steeds niet sober.

“You have to surrender, because that is when the change is going to happen.”

Phil, Demi haar manager, vertelt dat hij het achteraf allemaal aan had moeten zien komen. Disney Channel had Demi nodig, volgens hem. Demi was edgy en maakte alles voor Disney alleen maar cooler. Voor Demi ging het echter veel te snel. Ze moest iemand zijn die ze niet was.

Break up

In de documentaire wordt er veel meer duidelijk over de break up van Demi en Wilmer. Want die snapte we eigenlijk niet. Ook op foto’s die na de break up kwamen, leek Demi nog zo verliefd te zijn op Wilmer. Demi en Wilmer gingen uit elkaar omdat Demi nog nooit sober en single is geweest. En dat is een groot obstakel voor Demi. Wilmer heeft haar altijd geholpen, ze was nooit alleen. Tot nu.

Omdat Demi alleen is heeft ze haar eetstoornis nog niet onder de knie gekregen. Maar ze is er wel heel hard mee bezig. Ze sport heel veel en dat helpt Demi om afleiding te krijgen. Tijdens het sporten hoeft ze even nergens anders aan te denken. En dit kan voor iedereen helpen. Het hoeft niet sporten te zijn, het kan ook iets heel anders zijn. Als het maar werkt voor jou.

“The key to being happy is to tell your truth!”

Humor en daten

Daarnaast zit er ook een luchtigere kant in de docu. Naast alle heftige onderwerpen gaat het ook over Demi haar humor. Dit kan ze in interviews nooit goed over laten komen. We hebben het wel meegekregen toen Demi actief was op Keek. Demi heeft een unieke humor, vertelt haar team. Ze kan je zomaar verrassen met iets, een opmerking of grap. Denk maar aan de bacon pakjes tijdens The Future Now Tour of dat Demi een comment krijgt op instagram in de docu. Demi zegt zelf: “I prefer the term former crackwhore”. Dat had de persoon die een nasty comment achter had willen laten natuurlijk nooit gedacht.

Ook krijg je in de docu een heel verhaal over 1 specifieke jongen. Je zou hem maar zijn en de docu kijken! Deze jongen was nou niet bepaald aardig tegenover Demi en andere vrouwen en Demi zet hem even goed op zijn plek in de docu. Demi krijgt nog wat outfit tips van haar stylist voor first dates en roddelt er lekker op los met Sirah en Matthew. En dat terwijl Phil er helemaal niets van snapt.

Weten we nu wie Demi is? Een stuk beter dan eerst ja! We zijn veel meer van haar verhaal te weten gekomen dat ze nooit verteld heeft. Who is Demi? She is Simply Complicated.

Een gedachte over “Demi is Simply Complicated

Geef een reactie