Secret Valentine 2019

Heb jij altijd al een secret valentine willen hebben? Dan is nu je kans! Net als vorig jaar zullen wij weer een kaartenactie houden, maar nu met valentijn in plaats van met sinterklaas en kerst. Het is echter nog lang geen 14 februari, maar we willen iedereen de kans geven om mee te kunnen doen, daarom beginnen we vroeg.

De afgelopen 3 jaar hebben wij Secret Santa met sinterklaas en kerst gedaan. Iedereen die mee deed kreeg via het programma lootjes.nl een persoon toegewezen en daar schreef je een brief aan.

Nu denk je misschien: een brief schrijven? Maar straks ken ik die hele persoon niet. Dat klopt, daar hebben we wat voor bedacht! Want als er allemaal Lovatics uit heel het land meedoen, is de kans groot dat de helft elkaar niet kent.

Hoe gaat Secret valentine 2019?

Secret valentijn met Lovatics wordt valentijnskaartjes sturen. Dit kan je namelijk naar iedereen doen en je hoeft de persoon niet te kennen. Je krijgt van ons een naam en adres en daar stuur je een valentijnskaartje naartoe. En je krijgt zelf van iemand anders ook een kaartje!

Doe jij mee? Vul het volgende formulier in en je krijgt zo snel mogelijk een naam en adres opgestuurd via de mail. Inschrijven voor Secret valentijn kan tot en met maandag 28 Januari 2019. Daarna wordt het te kort tijd voor ons om jou iemand te geven en dat jij dan ook nog een kaartje kan schrijven en opsturen.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Hoe gaan jullie dit doen?

We hebben een plan bedacht. Als je bent ingeschreven krijgen wij iedereen in een excel bestand te zien. Wij hebben een ingewikkelde wiskundige formule bedacht om dan iedereen te verdelen. Waardoor je niet een kaartje naar jezelf stuurt, maar wel iedereen iemand heeft om een kaartje naartoe te sturen.

Je mag zelf weten wat je allemaal in het kaartje schrijft. Je kan alleen je naam erin zetten, of je schrijft een leuk/lief/grappig berichtje voor de persoon die jij krijgt. Het leukste is natuurlijk om het laatste te doen, dat vindt iedereen leuk om te krijgen en te lezen! Misschien is het wel leuk om als je een instagram of twitter account hebt, die erbij te zetten. Dan kan de persoon van wie jij een kaartje krijgt jouw bedanken!

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou 4 dingen.

  1. Dat je geheim houdt aan wie jij een kaartje stuurt. Dat is natuurlijk wel makkelijk als je diegene niet kent, maar ook als je de persoon wel kent, is het natuurlijk leuker om pas te zien van wie het kaartje is als je hem openmaakt.
  2. De tweede is wat lastiger, maar maak je kaartje pas 14 Februari open. Dan maken we met zijn allen die dag het kaartje open.
  3. Het derde wat we van jou verwachten is dat als je, je opgeeft je ook wel echt een kaartje stuurt. Klinkt logisch, maar dat is het niet voor iedereen. Eerdere jaren hebben Lovatics wel eens niets gehad. Dat is natuurlijk niet leuk als je zelf wel je best hebt gedaan.
  4. Als laatste: ga goed met het adres om. Het is iets persoonlijks en houdt het verder voor jezelf. Ga er mee om, zoals je zelf ook zou willen dat anderen met jouw adres om gaan.

Nog even over de adressen: wij versturen de adressen naar 1 persoon. Het excel bestandje met alle gegevens blijft tot ongeveer 20 Februari op onze drive staan (In verband met toch niet verstuurde of aangekomen kaartjes). En worden daarna verwijderd. Wij doen verder niets met deze adressen, we bewaren ze niet en geven ze niet aan derden.

Belangrijke datums!

28 Januari 2019 | Uiterlijke datum waarop je je kan inschrijven voor Secret valentine 2019.
11 Februari 2019 | Uiterlijke datum waarop je je kaartje kan sturen. Als je hem later stuurt is het niet zeker of deze er op 14 februari is.
14 Februari 2019 | De dag dat iedereen zijn/haar kaartje open maakt!

We zullen natuurlijk nog een reminder sturen voor het opsturen van je kaartje. Dit doen we via de email, zodat we iedereen in 1 keer kunnen bereiken. Zorg dus dat je die regelmatig checkt! Ook vind je daar onze nieuwsbrief iedere maand. Voeg voor de zekerheid DLstreetteamNL@gmail.com en info@dlstreetteamnl.com toe aan je contacten!

Heb je je kaartje opengemaakt op 14 Februari? Deel dan een foto met ons via Twitter, Facebook en/of Instagram! We zullen er zo veel mogelijk delen in onze Insta Story!

Een gedachte over “Secret Valentine 2019

Geef een reactie