Achter de schermen november ‘17 – januari ‘18

Het werd weer eens tijd om jullie te vertellen wat wij allemaal hebben gedaan de afgelopen maanden. Het vorige artikel hierover plaatsten we zeker 4 maanden geleden, en sinds dat moment is er weer heel veel veranderd en gedaan! Hier dus jouw kijkje achter de schermen.

Zoals je misschien door hebt gehad, zijn we sinds september eerst naar 1 artikel per week gegaan. Er waren een aantal mensen uit het team gegaan en dat zorgde ervoor dat we minder konden doen. We waren opeens met zijn 3en… Daarna zijn we in november weer terug gegaan naar 2 artikelen per week. Op dat moment waren we weer met meer mensen in het team, dus konden we veel meer dingen doen! Meer over de veranderingen in het team lees je hieronder.

De komende maanden schrijven we weer 2 artikelen per week, om jullie wat meer variatie te geven in het aanbod van artikelen dat er op deze website staan en komen. We hebben een nieuw schema gemaakt voor de artikelen die we posten op onze social media. Woensdag en zaterdag komen er nieuwe artikelen online, deze worden op zondag (artikel afgelopen woensdag) en donderdag (artikel afgelopen zaterdag) herhaalt, zodat iedereen die ze mogelijk gemist heeft ze nog kan lezen. Op maandag plaatsen we merchandise, op vrijdag een speciaal artikel (denk aan meeting, een speciale actie en dat wij mensen zoeken voor het team). Op dinsdag plaatsen wij een ouder artikel, deze artikelen zijn zeker al 2 á 3 maanden oud, maar nog steeds leuk om te lezen. Dat zagen we met het artikel over Nick en Demi dat we op 2 januari poste, deze werd op die dag rond de 25 keer bekeken.

Secret Santa

We hebben voor kerst een Secret Santa actie gedaan. Niet met cadeautjes, maar met kerstkaartjes. Want die zijn ook leuk om te krijgen en je hoeft er zelf niet zo veel geld aan uit te geven. Wat meer mogelijkheid geeft om mee te doen!

Helaas hebben we wat moeite gehad met PostNL. De deadline om de kaartjes te versturen was 21 december, voor 17:00. Dan had PostNL nog 2 dagen om de kaartjes te sorteren en te sturen. Dit was afgelopen 2 jaar ook het geval en dat ging goed. Alleen dit jaar zijn een hele hoop kaartjes niet voor kerst binnengekomen. Wat erg jammer is, maar we hopen dat alle kaartjes nu wel binnen zijn! Volgend jaar wordt de deadline dus eerder.

Logo

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar we hebben een nieuw logo op onze social media posts, website, profielfoto en social media headers! We zijn hier een aantal maanden mee bezig geweest en hebben jullie via Facebook en Instagram ook om jullie mening gevraagd. Uiteindelijk heeft Danny dit logo voor ons gemaakt. Heel erg bedankt! Lees hier meer over het nieuwe logo!

Europese tour

Wij durven bijna niets meer te plannen voor 2018, want we weten dat Demi naar Europa komt om te touren! Ze zei het 1 januari nog in de livestream voor Fabletics, Stay Tuned! Wij verwachten zelf dat Demi na de Noord Amerikaanse tour een paar weken rust neemt en daarna naar Europa komt. Dus denk aan eind april tot eind juni. Want op 24 juni staat Demi op het podium op Rock in Rio Lissabon, Portugal! Het kan heel goed zijn dat die show onderdeel is van de Europese tour! Pink Pop begint maar 9 dagen daarvoor, dus het kan zomaar zijn dat ze daar ook komt optreden! Nog niet alle artiesten zijn bekend namelijk ;)! Volg onze Insta en Facebook story, hier zie je als eerst als wij weten of Demi naar Nederland komt! En dan natuurlijk ook waar en wanneer.

In de kerstvakantie zijn we met een groepje Lovatics gaan bowlen in Nieuwegein! Het was erg gezellig, ook al waren we maar met zijn 6en. Zonder de hekjes werd er veel naast de baan gegooid, maar toch hebben we het erg leuk gehad. Demi kwam zelfs 2 keer voorbij tijdens het disco bowlen! En dat naast alle kinderliedjes en piepjonge boybands die als meisjes klinken.

Daarnaast hadden we ook een team meeting in Utrecht op 7 januari. We moesten het komende jaar allemaal eens door bespreken. Zoals Camp Lovatic 2018 en een promotie actie voor Tell Me You Love Me. Wat we allemaal van plan zijn dit jaar lees je in dit artikel!

Veranderingen in het team

Het team heeft het afgelopen jaar een beetje gejojood. Wat niet alleen voor ons, maar voor jullie ook vervelend is geweest. Zoals we in het begin van het artikel zeiden, zijn we veel veranderd in het aantal artikelen. Ook zijn we een tijdje gestopt met de Facebookgroep en daar later weer mee verder gegaan.

Om je even een overzicht te geven. Afgelopen jaar (2017) zijn er 8 mensen uit het team gegaan met verschillende redenen. Ook zijn er 7 mensen bij het team gekomen. Dan denk je, maar jullie zijn nu toch met 5? Ja dat klopt. 4 mensen die dit jaar bij het team zijn gekomen, zijn ook weer gestopt, helaas. Maar als het goed is gaan we daar dit jaar verandering in brengen! Wil jij ook bij het team? Je kan je hier inschrijven!

 

Geef een reactie