Achter de schermen – december, januari & februari

Wij willen jullie graag vertellen wat wij allemaal doen in een maand, of in dit geval in een paar maanden. Om het een leuk artikel te maken hebben we december, januari en februari bij elkaar gegooid! Altijd al willen weten wat wij doen? Hier is je kans, in ons achter de schermen stuk!

December

In de maand december waren wij druk met een aantal dingen. Het zorgen dat alles ingepland was, want ondertussen waren we maar met 3 steetteam-leden, terwijl we een paar maanden terug nog met 6 waren. Dit nam redelijk wat tijd in beslag, naast ons gewone schoolleven..

Uit het vorige stukje kan je waarschijnlijk wel opmerken dat wij ook hard op zoek waren naar nieuwe leden. We hebben een formulier gemaakt met allemaal vragen die je in kon vullen, als je graag bij het streetteam wilde komen. Hier hebben wij zo een 20 reacties op gehad. We hebben alle inschrijvingen gelezen en nog een keer gelezen. Want wat moet je nu opmaken uit alleen een tekst. Uiteindelijk hebben we alle potentiële nieuwe leden uitgenodigd voor de aankomende meeting, waar we ze (vaak voor het eerst) konden ontmoeten en eventueel nog wat extra vragen konden stellen. Uiteindelijk hebben we tijdens de meeting 3 nieuwe leden gekozen! Je kan hier hun welkom artikel lezen!

Vanaf begin december verstuurde wij een hele stapel kerstkaarten, in totaal zijn dit er 175 geweest! Deze moesten allemaal met de hand geschreven worden en een adres krijgen. Daarna allemaal nog eens naar de brievenbus, en als je Fleur heet deed je dat in stappen van postcodes. Zodat niet iedereen in 1 keer alle kaarten kreeg. We hebben ook een stapel kaarten terug gekregen van jullie, wat wij natuurlijk heel leuk vinden!

Na de kerst en net voor het nieuwe jaar hadden wij nog een meeting. We gingen, net als vorig jaar, bowlen! Dit keer wel in een grotere bowlingbaan in Nieuwegein. We hebben een uurtje gebowld en daar is ook een video van 😉 klik hier om deze te bekijken!

Na het bowlen zijn we naar Utrecht gegaan om daar wat te eten en nog gezellig te kletsen. De laatste Lovatics gingen rond 9 uur met de trein naar huis toe.

Januari

In de maand januari hebben we niet zoveel bijzonders gedaan. Meteen aan het begin, 3 januari, hadden we een team meeting gepland, om 2017 nog maar eens te bespreken. Een groot deel hadden we in augustus al gedaan, maar er is zoveel veranderd!

Ook verdeelde we alle taken opnieuw en hebben we leuke plannen gemaakt voor het komende jaar, waaronder 3 winacties! De eerste loopt bijna af! Vul de enquête in en win een Demi pakket! Klik hier voor de enquête.

Februari

Deze maand hebben we de nieuwe locatie voor Camp Lovatic 2017 bekeken! We huren dit jaar een scouting gebouw in Zoetermeer! We gingen even kijken of de zalen wel groot genoeg waren en wat er allemaal in de buurt te vinden is.
Daarnaast hebben we ook de eerste uitslagen van de enquête besproken en zijn we aan het kijken wat mogelijk is. De kans is groot dat het bestellen via onze webshop in de komende maanden makkelijker wordt. Maar dat betekent wel dat de prijzen iets omhoog gaan, omdat wij ons moeten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarmee moeten we belasting gaan heffen over alles wat wij verkopen. Het gaat niet met tientallen euro’s tegelijk omhoog, maar het kan zijn dat producten €0,50 tot €1,00 omhoog gaan. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe ideeën voor de website, nieuwsbrief en de facebookgroep!

Meer informatie over Camp Lovatic 2017 volgt in de komende weken!

Wij willen jullie graag vertellen wat wij allemaal doen in een maand, of in dit geval in een paar maanden. Om het een leuk artikel te maken hebben we december, januari en februari bij elkaar gegooid! Altijd al willen weten wat wij doen? Hier is je kans, in ons achter de schermen stuk!

Een gedachte over “Achter de schermen – december, januari & februari

Geef een reactie