Samenwerkingen die het team wilt zien!

Demi heeft al heel wat samenwerkingen gedaan, van Christina Aguilera tot Olly Murs. Iedereen houdt van andere muziek en zo ligt ook de voorkeur voor samenwerkingen van Demi bij iedereen anders. In dit artikel lees je waar de voorkeuren van het team liggen.

Er zijn veel artiesten waarmee een samenwerking met Demi geweldig zou zijn, maar dit zijn de samenwerkingen die het team het allerliefst ziet!

Fleur zegt dat ze een samenwerking met Jojo heel gaaf zou vinden. Als reden daarbij geeft ze omdat Jojo en Demi elkaar al heel lang kennen en elkaar altijd supporten.

“Jojo is net als Demi haar vader een aantal jaar geleden verloren en ook zij had geen hele goede relatie met haar vader. Jojo maakt iets andere muziek dan dat Demi maakt, maar als ze samen nu een uptempo of ballad maken, het zou alle twee passen.” Zegt Fleur, ze vindt Jojo echt een hele goede zangeres.

Daisy zou een samenwerking met Little Mix heel gaaf vinden. Ze vindt dat ze supermooie stemmen hebben en denk dat het of een mooi emotioneel lied zou worden of een girlpower anthem.

Masha Lijkt een samenwerking met Ava Max heel gaaf of Anne-Marie. Waarom vindt ze dit? Omdat ze al deze artiesten heel tof vindt en denkt dat het gave samenwerkingen zullen worden!

Kristine vindt het lastig om dit te zeggen. Er zijn namelijk heel veel goede artiesten, zegt ze. Wel lijkt het haar misschien een idee om een samenwerking te doen met iemand waar Demi zelf ook fan van is. Ze geeft hierbij Christina Aguilera als voorbeeld. De samenwerking was echt perfect, zei ze. Ook zou Kristine het leuk vinden als Demi nog een samenwerking zou maken met the Jonas Brother ook al bestaan ze niet meer.

Sam zou graag nog een samenwerking zien met Pink. Het zijn twee vrouwen die super een verhaal kunnen vertellen en daarnaast een dijk van een stem hebben.

Demi heeft op dit moment al behoorlijk wat samenwerkingen gemaakt. Sommige beter dan andere. Sommige zelfs zo goed dat je meer wilt horen. Dit zijn de artiesten waarmee het team graag nog een samenwerking zou willen horen.

Masha zou graag meer horen van Clean Bandit samen met Demi. Ze vond Solo een tof nummer en alles eraan klopte. Daarnaast zou ze ook nog wel meer willen horen van Demi met Cheat Codes.

Fleur heeft niet echt een artiest waarmee ze nog een samenwerking zou willen horen. Ze vindt 1 keer meestal wel genoeg. Niet alle nummers springen er volgens haar uit en 1 nummer is leuk, maar meer hoeft niet van Fleur.

Kristine zou graag nog opnieuw een samenwerking zien met Nick Jonas. Ze vindt dat hun stemmen goed bij elkaar passen en het is jammer dat ze zo weinig met elkaar omgaan.

Daisy Zou nog graag een samenwerking met Christina Aguilera willen. Maar wel een ballad deze keer.

Sam sluit zich qua persoon bij Daisy aan. Vooral omdat het ervan af spat dat ze zoveel om elkaar geven. Hun vorige collab vond Sam een groot succes en ze wil hier graag meer van horen.

Wereldartiesten of minder bekende artiesten?

Daisy heeft een voorkeur bij bekende artiesten. Ze geeft hierbij als reden omdat het stimuleert om te luisteren.

Fleur, Sam en Masha vinden deze vraag lastig. Ze vinden dat het beide meerdere kanten heeft.  Aan de ene kant heb je bij minder bekende artiesten de mogelijkheid om nieuwe artiesten te leren kennen maar aan de andere kant kan een wereldartiest ook heel goed bijdragen aan Demi haar bekendheid.

Kristine heeft hier wel een mening over. Ze heeft juist liever minder bekende artiesten. Ze geeft aan dat dit voor Demi leuk kan zijn maar ook omdat het die artiesten kan helpen bekender te worden!

Demi haar samenwerkingen waren verder in veel verschillende genres. Maar in welk genre zou het team nu graag een samenwerking willen zien?

Daisy zou graag een samenwerking zien met muziek meer geneigd naar de rock kant.

Masha en Kristine zouden graag een samenwerking zien in het genre pop. Daarnaast lijkt het Masha ook gaaf om een samenwerking te zien in het genre reggaeton. Kristine zou het ook wel iets lijken om een samenwerking te hebben in de stijl van het album Demi van Demi Lovato.

Sam zou hiertegen het liefst samenwerkingen zien in de R&B stijl of echte ballads.

Tenslotte houdt Fleur het liefst de samenwerkingen hetzelfde, als dat die nu zijn. Dat past volgens haar namelijk het beste.

Wat maakt een samenwerking een goede samenwerking voor het team?

Kristine vindt het, het belangrijkst dat het persoonlijk goed klikt. Dan weet je namelijk dat het goed zit, zegt ze.

Voor Fleur is het belangrijk dat de tweede persoon ook echt iets toevoegt. Ook moet de tekst goed zijn en ergens op slaan. Als dat niet zo is, vind ze het nummer al snel minder.

Bij Masha gaat het om het totaalplaatje. De artiesten moeten goed klinken en het moet een leuk nummer zijn. Ze geeft hierbij wel aan dat dit bij iedereen persoonlijk ligt. Wel vindt ze dat een nummer niet per se populair hoeft te zijn, om een goed nummer te zijn.

Daisy hecht veel waarde aan een samenwerking waarbij beide artiesten een lied maken over iets waar ze achter staan of aanmoedigen. Fall in line vindt ze bijvoorbeeld krachtig omdat zowel Demi als Christina voor gelijkheid staan en echte powervrouwen zijn.

Sam vindt het vooral belangrijk dat de samenwerking echt is wat Demi zelf wil. Verder moet de muziek goed aansluiten op de tekst, de personen en de achterliggende reden.

Wat vind jij? Wij zijn erg benieuwd naar jouw antwoorden op de vragen die wij beantwoord hebben! Laat het hieronder in de reacties weten.

Geef een reactie