Met wie heeft Demi samen gewerkt in 2017?

Tot nu toe heeft Demi al aardig veel gedaan in 2017. Veel optredens, talk shows, radioprogramma’s en natuurlijk: 3 nieuwe hits uitgebracht! Maar met wie heeft zij deze liedjes eigenlijk gemaakt? En met wie heeft ze samengewerkt?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

No Promises

Het liedje ‘No Promises’ kwam uit op 31 maart 2017. Het liedje gaat over een relatie, waar alles leuk is, maar nog niet zo zeker is. Ze zingt ook: “It’s so easy to fall for eachother, i’m just hoping we catch one another.” Vertaald naar het Nederlands staat er dus: “het is makkelijk om voor elkaar te vallen, maar ik hoop dat we elkaar dan ook vangen.”

Demi Lovato zingt dit liedje met de Amerikaanse band ‘Cheat Codes’. De band bestaat uit drie jongens: Matthew Russel, Trevor Dahl en Kevin Ford. Momenteel wonen ze alle drie in Los Angeles. De genre van de band is vaak ‘house muziek’.

Ik vind No Promises een heel leuk liedje die lekker blijft hangen. Het heeft een goede inhoud en begint ook al gelijk lekker. No Promises is echt een liedje waar ik lang en vaak naar kan luisteren.

Instruction

‘Instruction’ is een iets sneller liedje waar je lekker op kan dansen. Demi zingt dan ook: “All my ladies wind to the right, sway to the left, drop it down low and take it back high.” In het tweede couplet geeft ze een precieze uitleg met stappen hoe je een echte baas kan zijn. Deze hit werd uitgebracht op 16 juni 2017 door ‘Polydor Records.’

In dit liedje zingt ze samen met een Engelse rapster Stefflon Don. Stefflon is 26 jaar en komt uit Birmingham (UK). Zij maakt voornamelijk rapmuziek. De producer van dit lied is Jax Jones. Jax is een 30 jarige man, geboren in Londen (UK). Jax maakt voornamelijk dans en elektronische muziek.

Ik vind Instruction echt een super hit. Het geeft een goede mood, en kan me altijd wel opvrolijken. Zelf denk ik dat dat komt door de muziek, en niet eens perse door de tekst. Maar goed, de tekst klinkt ook hartstikke badass en is super gaaf!

French Montana

Demi is reeds ook al de studio in geweest met de rapper French Montana! Dit was te zien in een filmpje die de rapper in zijn Snapchat verhaal geüpload heeft. In het filmpje is te zien dat Demi op een gitaar meespeelt met een lied dat gezongen is door haarzelf. Wat er uit deze samenwerking komt, is nog niet bekend, maar ik weet zeker dat het weer een goede hit zal gaan worden.

Ook zijn French Montana en Demi vaker samen gespot op Instagram foto’s. Naast een samenwerking zit er hier ook wel een vriendschap in! Ze promoten ook elkaars muziek, wat het leuk maakt voor ons! Misschien kunnen we wel uit zijn nieuwe muziek opmaken waar Demi wat meer heen gaat!

French Montana is 32 jarige rapper. Hij staat bekend om zijn zang, rap en schrijf talenten. Hij woont momenteel in Amerika maar komt oorspronkelijk uit Marokko. French Montana maakt voornamelijk muziek met als genre HipHop. Zijn nieuwste album heet Jungle Rules.

Love Don’t Let Me Go

Er zijn tevens nog roddels dat Demi een samenwerking heeft met DJ Marshmello voor het liedje “Love Don’t Let Me Go”. Het was iemand opgevallen dat het liedje geregistreerd staat in het “American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP). Wanneer deze uitkomt, is nog niet bekend.

DJ Marshmello is een DJ die eigenlijk altijd een soort emmer op zijn hoofd heeft, waardoor het lijkt op een marshmallow. De reden hiervan is omdat hij zijn identiteit geheim wilt houden. Geruchten gaan rond dat hij uit Amstelveen komt, of dat het niet 1 persoon is, maar een DJ collectief. Zijn muziek genre is vaak dance of elektronisch.

Demi wil nog samenwerken met

In een kort interview met de Amerikaanse Radiozender iHeartRadio vertelt Demi dat ze nog met Eminem een samenwerking zou willen. Ze wilt dit graag, omdat hij haar favoriete rapper is. Ook ziet ze het wel zitten om samen te werken met: Chance The Rapper en Kelly Clarkson. Ook vertelde ze dat ze erg graag zou willen samenwerken met Ariana Grande, en dat ze dit al vaker samen besproken hebben.

Geef een reactie