Demi moet samenwerken met…? (Lovatic editie)

Een paar weken geleden werd er in de Facebookgroep gevraagd met wie Demi volgens jou moet samenwerken. Daar kwamen een hele hoop reacties op. Ben jij het eens met deze artiesten of missen er een aantal?

Wat ons meteen opvalt is dat jullie vooral willen dat Demi samenwerkt met een vrouw. Tussen alle reacties kwamen maar 2 mannen voor! Dit waren Enrique Iglesias en Niall Horan. Sigrid zou graag zien dat Demi samen met Enrique een nummer opnam, omdat Demi in zijn voorprogramma stond en dat een nostalgisch gevoel geeft. Anouk wil Demi een nummer zien maken met Niall Horan, zodat ze samen een mooi duet op kunnen nemen.

Veruit de meeste Lovatics willen graag zien dat Demi samen met Jessie J iets gaat uitbrengen. En waarom dan? “Het zijn beide vrouwen met veel power, die ook niet bang zijn om hun stem te gebruiken!” zei Sam. “Jessie J omdat ze toch beetje hetzelfde uitdragen qua message. Wees wie je bent. Daarnaast kunnen ze lekker ‘battelen’ met hun stem.” vindt Ruben. “Jessie omdat ze allebei hele mooie nummers uitbrengen met betekenis.” zegt Kimberly. Ben jij het er mee eens? Laat het in de reacties onderaan dit artikel weten!

Ook wordt er naar Demi haar carrière gekeken en welke artiesten hierbij zouden kunnen helpen. Er werd gekozen voor Ariana Grande, Nicki Minaj en Cardi B. Zij bereiken allemaal (deels) een ander publiek dan dat Demi doet. Het zou Demi haar populariteit dus erg helpen als er een single met een van deze drie zou komen!

Daarnaast werd ook Kelly Clarkson genoemd, omdat Demi daar zelf fan van is. Het zou dan heel mooi zijn als Demi samen met Kelly een nummer opneemt. En daarnaast zou het ook nog eens heel mooi klinken. Vienna vond Fall In Line zo goed dat ze zou willen dat Demi en Christina Aguilera samen een heel album gingen opnemen. Demi zou dat totaal niet erg vinden!


Verder is het natuurlijk vooral persoonlijke smaak. Zo lijkt het Anouk heel gaaf als Demi een nummer opneemt met Little Mix. En Liza zegt: “P!nk allebei vrouwen die betekenisvolle nummers maken, die allebei een mega stem hebben. En zich inzetten voor de geestelijke gezondheid. Zijn allebei van iets afgekickt en gewoon kick ass wijven.”

Lady Gaga is ook in trek, dat zou een heel gaaf nummer worden. Marrit vindt het volgende: “Lady Gaga heeft een geweldige stem en zingt toch wel over hele diepe onderwerpen de laatste tijd en ik denk dat ze daarin met Demi echt een heel mooi nummer zou kunnen schrijven en opnemen.”

Sommige Lovatics staan ook alleen in hun keuze toen het gevraagd werd in de Facebookgroep. “Ik zou het zelf geweldig vinden als Demi een nummer maakt met Jojo. Ze zouden samen een heel emotioneel nummer kunnen maken, maar ook een revenge song of een meer feestnummer!” zegt Fleur. En Marrit vindt dat Demi en Selena nog een keer een nummer moeten maken. Als een soort reünie!

Als laatste twee komen er nog grote artiesten aan. Katy Perry bijvoorbeeld. Zij heeft een aantal hele goede nummers en Demi en Katy zou een goede combinatie zijn voor een lekker vrolijk popnummer! En dan nog Dua Lipa, waarom? Omdat zij gewoon geweldig is.

Mis jij nog artiesten in deze lijst waarvan jij heel graag wil dat zij een nummer met Demi opnemen? Reageer hieronder wie jij mist en waarom!

Geef een reactie