Met wie heeft Demi samengewerkt? – deel 2

Demi heeft de laatste tijd weer wat samenwerkingen de wereld uitgebracht. Van Spaans tot Engels, van zomerse vibe tot power nummer! Ze heeft samengewerkt met een paar geweldige artiesten en de nummers verschillen stuk voor stuk.

Echame la Culpa ft Luis Fonsi

In dit nummer laat Demi horen hoe goed haar Spaans is! Of hoe goed ze de taal kan uitspreken. Demi heeft zelf in interviews gezegd dat ze geen Spaans spreekt. Ze laat mensen voordoen hoe je de woorden uitspreekt en zingt het daarna na.

Het nummer beschrijft het feit dat beide zangers de schuld voor de fouten in liefde op zichzelf leggen, in plaats van de schuld volledig op de ander te leggen. Het nummer eindigt met de oplossing om toch bij elkaar te blijven en het samen op te lossen.

Er is ook een Engelse versie van het nummer uitgekomen. Demi heeft al eens eerder eigen nummers in het Spaans gedaan zoals, Skyscraper en Tell Me You Love Me. Echame la Culpa werd ook wel de betere versie van Despacito genoemd, die een tijd eerder uitkwam en dezelfde zomerse vibe heeft. Ze traden samen op bij BBC The Biggest Weekend en ook nog een keer tijdens Demi haar eigen tour.

Solo ft Clean Bandit

Solo is een break-up nummer gebaseerd op een echt verhaal van Clean Bandit lid Grace Chatto. Demi haar stem was los opgenomen doordat Clean Bandit en Demi niet samen in de studio konden opnemen. Ze hebben allemaal drukke agenda’s. Het nummer gaat over het na een break weer alleen doen, maar dan op seksueel gebied. Je hoort “I wanna woop woop woop” waar fuck word weg geblurred.

Een tijdje na de release van het nummer, werd er ook een akoestische versie uitgebracht waar je wel het “fuck” stukje hoort! Demi was samen met Clean Bandit het verrassingsoptreden op bij Capital’s Summertime Ball 2018.

Fun fact: Clean Bandit luisterde mee via FaceTime toen Demi aan het opnemen was. Soms viel de verbinding weg en konden ze het niet goed horen, gelukkig is het goedgekomen!

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Fall in line ft Christina Aguilera

Fall in line is echt een power nummer! Het nummer is een meeslepende ballad en valt niet in de “verwachtingen” van de samenleving. Christina had dit nummer al een tijd geleden geschreven en opgenomen, voordat vrouwenrechten zo erg in de media kwamen. Ze zocht iemand die het nummer nog sterker kon maken, uithalen kon knallen en een power stem had en kwam zo op Demi.

Toen Christina in Demi haar verleden had gekeken en zag dat ze er zo open over was, wist ze het zeker Demi hoort in dit nummer. Het was altijd al een droom van Demi om met Christina samen te werken. Demi haar stem raakte Christina zo erg dat Christina zelfs emotioneel werd toen ze de stukjes van Demi hoorde! Ze stonden ook samen op het podium bij de Billboard Music Awards. Waar ze iedereen omver bliezen met hun prachtige en krachtige stemmen. Demi heeft het nummer ook een paar keer zelf gezongen bij de Tell Me You Love Me tour.

Welke samenwerking is jouw favoriet? En met wie moet Demi nog meer samenwerken? Reageer hieronder!

Geef een reactie