Roddels die nu over Demi en Wilmer rond gaan

De afgelopen tijd zijn er veel roddels die over Demi en Wilmer gaan. De roddels zijn in verschillende bladen over de hele wereld te lezen zoals in Duitsland, Spanje, Nederland en de Verenigde Staten. In dit artikel lees je over al de roddels over Demi en Wilmer die de afgelopen maanden rond zijn gegaan.

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en mis niets!


[mailpoet_form id="1"]
Meer informatie over al onze nieuwsbrieven vind je hier!

Wilmer bezoekt Demi

Volgens meerdere bronnen heeft Wilmer Demi heel vaak bezocht in rehab. Ze waren ook samen gespot in de Starbucks bij de rehab, waar Demi zit. Veel mensen gaven aan dat het net leek alsof ze weer samen waren. Natuurlijk is het niet zeker dat de twee weer samen zijn, maar het is wel leuk om te weten dat Wilmer Demi opzoekt. Ook wordt er verteld dat Wilmer haar veel moed en kracht geeft tijdens zijn bezoeken in rehab.

Trouwen

Heel even gingen ook geruchten rond dat Wilmer en Demi gingen trouwen. Dit gerucht kwam rond de tijd dat Demi een overdoses had. Uiteindelijk is er een stop achter dit gerucht gezet met een ander gerucht. Volgens Hollywood Life heeft iemand dichtbij Wilmer verteld dat de geruchten niet waar zijn en dat Wilmer het beste voor heeft met Demi, maar dat hij niet van plan is om bij haar terug te komen of om met haar te trouwen.

Veel Lovatics konden het gerucht over trouwen dan ook eigenlijk niet geloven. Demi zit namelijk in rehab en die denkt waarschijnlijk niet over trouwen, maar over werken aan haar gezondheid zeiden veel Lovatics. Het nieuwsartikel over het gerucht dat Demi en Wilmer zouden trouwen werd massaal gedeeld op social media.

Er wordt ook verteld dat Wilmer denkt dat het ook niet de tijd is om aan deze dingen te denken. Demi is namelijk bezig met haar gezondheid en dat is het belangrijkste. De persoon die deze geruchten wegslaat, gaf wel aan dat toen ze nog samen waren hij vaak dacht aan trouwen met Demi. Helaas was dit uiteindelijk niet meer dan een gedachte.

Rehab

Het is jammer genoeg niet de eerste keer dat Demi in rehab zit. In 2010/2011 zat Demi in rehab nadat ze een danseres had geslagen op tour. Ze gaf aan dat dit een van haar donkerste periodes was in haar leven. In 2013 gaf ze aan dat ze door rehab een beter persoon is geworden. Ze zei toen ook dat ze hierdoor beter haar relaties kan onderhouden. Dus het was een van haar donkerste periodes, maar ze kwam er sterker uit.

Demi gaf aan dat Wilmer haar steun en toeverlaat was en dat hij één van de redenen was dat ze niet terugviel en naar rehab moest. Ze had veel steun aan hem en de relatie met hem. Nog steeds was het moeilijk voor haar om niet terug te vallen, maar door Wilmer had ze iemand waar zij op kon leunen. Helaas na een zesjarige relatie zijn ze uit elkaar gegaan. Demi was namelijk nog nooit alleen geweest en wist niet hoe ze alleen was. Ze zijn als vrienden uit de relatie gegaan.

De geruchten lopen dus erg uit elkaar. De ene zegt dat ze weer samen zijn, de ander zegt dat ze gaan trouwen en nog een ander zegt dat ze gewoon vrienden blijven. Het is natuurlijk erg lastig om te weten welk gerucht nou juist is en dat weten we alleen wanneer Demi of Wilmer er iets over zegt. Wat vind jij van deze geruchten?

Geef een reactie