Recap: Here We Go Again

Dit is het tweede deel van een nieuwe serie artikelen waarin we even kort beschrijven wat er zich rond de tijd dat elk album werd uitgebracht allemaal heeft afgespeeld. Altijd handig om je geheugen even op te frissen of voor de nieuwe Lovatics onder ons. Deze keer een recap van Here We Go Again!

Here We Go Again is uitgebracht op 21 Juli 2009. Het is het tweede album album van Demi. Dit jaar zal dit album dus 10 Jaar oud zijn, een mooi jubileum! In de eerste week na de release van het album waren er zelfs al 108.000 exemplaren verkocht. Het album is ook genomineerd geweest voor een Teen Choice Award.

Singles

De eerste single die voor dit album werd uitgebracht was Here We Go Again. Dit was op 23 Juni. Met #15 bereikte deze single een hoogtepunt op de Billboard charts.

De tweede officiële single die werd uitgebracht is Remember December. Deze is Op 12 September uitgekomen.

The Gift Of A Friend was hiernaast nog een Promo-nummer van het album en is op 8 September 2009 Gereleased. Het was de soundtrack van Tinker Bell and The Lost Treasure.

Achtergrond

In tegenstelling tot het debut album “Don’t Forget” met veel rock invloeden, was dit album meer persoonlijk. Zo heeft ze bijvoorbeeld gezegd dat haar vorige album redelijk beïnvloed werd door de Jonas Brothers. Wat natuurlijk logisch is, aangezien ze het gedeeltelijk hebben meegeschreven. Voor dit album heeft Demi inspiratie gehaald uit bijvoorbeeld John Mayer. Ze beschrijft het album zelf als meer relaxed dan het vorige.

Acting

Naast het Album wat in 2009 is uitgebracht was Demi tijdens deze era ook veel bezig met acteren. Op 8 Februari 2009 was de premiere van de televisie serie Sonny With A Chance. Een serie op Disney Channel met Demi die de hoofdrol Sonny Munroe speelt en daarnaast de intro song genaamd, So Far, So Great heeft gezongen. Ook in deze Era begon Demi met het opnemen van Camp Rock: The Final Jam, een vervolg op het eerste deel. Deze ging in September 2010 in premiere.

Sweet sixteen

Van 30 oktober 2010 tot 28 januari 2011 heeft Demi in een kliniek gezeten. Dit was na aanleiding van foto’s die er op de sweet sixteen party van Miley Cyrus zijn gemaakt. Hierop waren krassen te zien op Demi haar arm. Hiernaast heeft Demi tijdens dat ze op tour was met de Jonas Brothers een achtergronddanseres in haar gezicht geslagen. Tijdens deze opname werd er een Bipolaire stoornis gediagnosticeerd.

Geef een reactie