Question Time met Sam

Om ons nog een beetje beter te leren kennen hebben we een nieuwe rubriek: Question Time. Ieder team-lid beantwoord de volgende vragen. Deze vragen gaan over van alles, muziek, huisdieren, series, etc. Deze week beantwoordt Sam de vragen!

Wat zijn jouw 5 favoriete liedjes op dit moment? En waarom deze?

  1. Warrior – Demi Lovato
  2. 9 Crimes – Damien Rice
  3. Fortitude – HAEVN
  4. When The Party Is Over – Billie Eilish
  5. Fall In Line – Xtina ft. Demi Lovato

Warrior is mijn all-time favorite nummer. Het ligt zo dicht bij mijn hart. Verder varieert het heel veel. Meestal moet het totaalplaatje kloppen. Ik moet iets hebben met de tekst, het nummer moet een boodschap hebben en de muziek moet niet te uptempo zijn. De muziek moet me een bepaald gevoel geven, een vibe. Het moet iets met me doen.

Wat is het laatste album dat je gekocht hebt?

Om eerlijk te zijn koop ik eigenlijk nooit een CD. Voor mij heeft het niet veel meerwaarde en gelukkig bestaan er apps zoals spotify. Toevallig heb ik vorig jaar wel het album TMYLM gekocht van Demi Lovato.

Wat was het laatste concert waar je bent geweest?

Het laatste concert waar ik ben geweest was van Halsey. Ik beluister haar muziek al een lange tijd en toen ik kaartjes zag op ticketswap kon ik mezelf niet inhouden. Heb er geen seconde spijt van gehad, het was een namelijk geweldig concert!

Quote een van je favoriete songteksten:

Een van mijn favoriete song teksten zit in het lied Warrior van Demi. Ik heb de lyrics zelfs als achtergrond van mijn telefoon! “Now I Am A warrior, Now I’ve got Thicker skin.”

Hoeveel broers en/of zussen heb je?

Ik ben de oudste thuis. Ik heb nog een heel lief zusje van 11 en een heel lief broertje van 9.

Waar zou je graag willen wonen?

Echt een plaats waar ik graag zou willen wonen heb ik niet. Wat ik wel belangrijk vind, is dat ik dichtbij de mensen woon van wie ik houd.

Coca cola of pepsi?

Coca Cola for sure, Ja ik merk het verschil echt. Ik ben grootgebracht met Coca Cola en daar ben ik heel blij mee!

Honden of katten?

Een paar jaar geleden zou ik nog zeggen katten, maar sinds ik twee jaar geleden zelf een hele lieve hond heb gekregen, is mijn mening hierin toch echt wel verandert.

Wat is de maand waarin je bent geboren? Zoek op wat deze maand over jou zegt, klopt dit? En zoek ook jouw horoscoop op van deze maand.

Ik ben in de Maand Juni geboren. Er wordt gezegd dat deze mensen creatief zijn en sterk zijn in communicatie. Ik ben het hier denk ik wel mee eens, Maar ja, denk dat het voor een ander beter te beoordelen is.

Mijn horoscoop van deze maand zegt dat deze maand mezelf rust gaat geven. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Dingen die voorheen niet zouden lukken, zouden volgens de horoscoop deze maand wel moeten lukken. Ik ben benieuwd!

Wat is jouw favoriete fruit?

Mijn Favoriete fruitsoort is Framboos. Ik vind het een mooie vrucht en het is ook nog eens heel lekker! Het allerlekkerst zijn ze zelfs nog, als ze net van de struik geplukt zijn!

Wat is je favoriete kleur?

Mijn favoriete kleur, pfoe.. Die heb ik niet echt. Ja, ik vind blauw een mooie kleur maar ook groen, lila, roze.. Laat ik het zo zeggen, kiezen is niet echt mijn sterkste kant.

Welk land zou je willen bezoeken?

Ik zou heel graag een keer naar Amerika willen. Je ziet er namelijk heel veel van op internet etc. maar ik ben dus benieuwd hoe het daadwerkelijk is! Een ander land dat ik graag wil bezoeken is Afrika. Mensen leven daar namelijk heel anders dan hier in Nederland. Ik zou dit graag een keer meemaken.

Wat studeer je / heb je gestudeerd / wil je graag studeren?

Op dit moment zit ik nog op het middelbaar onderwijs. Ik zit in het examenjaar van Havo en het allerliefst ga ik daarna geneeskunde studeren! Maar ja, eerst nog maar eens naar het VWO dan.

Wat is je favoriete ijssmaak?

Oeh ijs, ik houd van ijs. Ik denk dat mijn favoriete ijs smaak gewoon softijs is, als je dat een smaak kan noemen. Anders vanille of Banaan.

Zijn er nog dingen die je van ons wilt weten? Reageer dan hieronder en dan kunnen we die vragen toevoegen!

Geef een reactie